Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕВА!

bdbaloni newsm51

МНОГО ЩАСТИЕ

Да те изненадат с прекрасен подарък.
А днес времето е чудесно,разходете се и заради мен/на работа съм/

# 196
  • Под Сините камъни
Ехо.Къде се изгубихте всички?Да не празнувате?

# 197
Аз съм тук...
Днес бях в Бургас и искам да споделя,че съвсем случайно се натъкнах на форумските мами,които бяха спретнали Великденски базар....
Евала им правя-преди малко прочетох темата им за базара и нямам думи....с такова желание и ПОСТОЯНСТВО правят всичко,че...
Не ми се говори направо  Tired

# 198
Аз съм тук...
Днес бях в Бургас и искам да споделя,че съвсем случайно се натъкнах на форумските мами,които бяха спретнали Великденски базар....
Евала им правя-преди малко прочетох темата им за базара и нямам думи....с такова желание и ПОСТОЯНСТВО правят всичко,че...

...от нас ли си разочарована Tired

# 199
Аз съм тук...

...от нас ли си разочарована Tired

...и май има защо Tired Уж започнахме нещо, имахме такова желание, а какво стана.....седим и чакаме Ренката да ни организира....ще трябва да помислим и да решим нещо...ще продължаваме или не! Лично аз не се отказвам и ако Ренката има времето и възможността да се занимава с дечицата ще продължа да помагам Peace
Ето сега идва месец май, последно се организирахме февруари мисля беше, така че е време пак да спретнем една акция.....малко ми е странно и неудобно аз да говоря за тези неща при положение, че не живея в Сливен и не мога да Ви придружавам при посещенията, но с каквото друго мога ще се включвам, извинете ме ако ви се струвам много рязка, но наистина трябва да се разберем Peace

И ако искате да пишем по тази тема в другия подфорум, за да не се получава така, че Ренката пуска съобщение, че мисли да посети децата и след нея ние веднага си пускаме "здрасти, какво правите...и прочие" така съобщението и заминава в небитието......
 Hug

# 200
ИВе, от моя страна мога да кажа, че когато имам възможност с радост бих отишла отново в Медвен Peace и да помогна с каквото мога - храна, дрехи или с внимание...За съжаление в момента не работя, но никога не съм отказала финансова подкрепа, а за времето - мога единствено и навсякъде да ходя с Миши...а не искам да водя детето си там, където не му е мястото - от една страна то се травмира, от друга - аз не мога да обърна вниманание на дечицата, които жадуват за внимание..

...и аз спирам да пиша...
Мога само да повторя, че съм съгласна ако има желаещи да направим Акция за храна или дрехи и да ги посетим отново Peace

# 201
Добро утро на всички!Честит имен ден на празнуващите днес!Честито и на всички,които са празнували последните дни!Напоследък не ми оставаше време за писане,но при възможност ви четях.Няколко дни малката беше с висока температура (растат зъбки)но зачерви гърло и антибиотик.....няколко дни добре и пак всичко наново,а сега и с възпалени уши.Междувременно  търсихме и момиче за  работа в магазина..и така при мен.За дома в Медвен преди бях писала ще помагам с каквото мога,ако сега се организира нещо и аз съм включена.Днес се очертава хубав ден-приятна разходка на всички.Люси,пак съм на работа,ако ви е по път,елата да ви видя! Hug

# 202

Добро утро момичета! Днес имам специален повод да почерпя, моят малък мъж навърши 1 годинка!!!Искам да му пожелая щастливо детство и много, много да ме радва и да "слуша", доколкото е възможно!!![/i]
[/size][/color]

Честит имен ден на всички които носят имена на цветя!!!Да са усмихнати и лъчезарни като тях!!!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 08:15 от leleneeistina

# 203
  • Сливен
     Добро утро,раннобудници.Честит имен ден на именниците.Да сте живи,здрави и от късмет да не се оттървете.
     Леленееистина,честит ти рожденник.Да ви е жив и здрав и безгрижно детство му желая.
     Момичета,утре е ДЕНЯТ.Гоги тръгва на ясла.Стискайте ни палци. Sad
     Лек и усмихнат ден  Hug

# 204
Leleneeistina,честит ти рожденник!Пожелавам му здраве и много щастливо детство!                                                                                                                                                                                             Eva83,стискам ви палци Peace

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 08:34 от Бояна

# 205
Добро утро!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Leleneeistina, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РАЛИЦА НА ЖЕН-ШЕН! Систър, пожелавам ти да е много здрава, весела и все така палава!  Wink

Във връзка с благотворителността и аз да си кажа мнението: винаги съм готова да отида до дома в Медвен, но има едно голямо НО - няма на кого да си оставя детето всеки път, а и аз като Дидка смятам, че на тези малки деца не им е там мястото. При едното ходене ми се наложи да правя такива сложни комбинации, за да намеря кой да гледа детето... Въпреки това не ми дойде и през ум да порицавам другите мами, които не можаха да дойдат /защото знам, че всяка една от тях би дошла/, но може би те не са имали при кого да си оставят децата или са били на работа. От друга страна аз винаги съм помагала на такива домове, от край време каквито дрехи се заделят вкъщи сме носили на дома в Кермен, защото там ни е по-удобно. Мисля, че няма значение в кой дом ще е, важното е да се помага. И никога не сме парадирали с това, просто го правехме. Съжалявам, че не мога всеки път да помагам финансово, но това е положението, понякога вкъщи и 5 лева са от значение, колкото и странно да звучи за някои. Готова бях и да се включа в Коледен базар, но нищо не стана, даже шал оплетох Grinning.  и други неща щях да направя... Всички тук сте ми безкрайно симпатични и аз много си ви обичам, но не съм съгласна така да се критикува под общ знаменател. Не се чувствам виновна и не пиша всичко това за оправдание, но ми омръзна само да се критикуваме и да не правим нищо. Още повече, че преди време бяхме упрекнати от мама, която въобще не се е включвала в акциите /име няма да кажа/ и не е на ясно какво е правено до сега. Съжалявам, не приемам критиките!
Извините ме за острия тон, не исках да обидя никого, но е хубаво да сме на ясно!
И все пак аз винаги съм насреща и с каквото мога ще помагам!
  Peace

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 09:37 от Лони

# 206
...мирис на лЮлюк и песента на птичките....
Колко хубаво звучи Grinning

Добро утрО на всички ранобудници в този прекрасен ден Hug

Честит рожден ден на порасналото ти момче леленееистина Wink

..много здраве, усмивки и весел празник ви пожежлаваме Party

Честит имен  ден на всички, носещи прекрасни имена Hug

Еве, стискам ви палци Гоги утре да не плаче и да привикне бЪрзо сред дечицата Peace Peace

...да ви кажа какво измислиХ  newsm78
Предлагам за 1-ви юни да направим едно ходене до Медвен...
До тогава има повече от месец и можем да съберем храна, дрехи...кой с каквото може да помогне.
Ако РЕнка е съгласна нещата могат да се носят в нейното заведение  Hug
Сега сменяме гардеробите и който се чуди какво да прави с омалелите дрешки може да отдели и събере за дечицата от дома Hug
За храната - и един пакет боб или леща, макарони или кремче пак е добро дошло...

...това е само едно предложение и може да се обмисли...
Надявам се да се организираме и ако сме 20 мами и оставим при РЕни 20 торби....толкова радост ще внесем в иначе пустите душички на дечицата...

Благодаря Ви предварително и моля не ме осъждаЙте Sunglasses
...всички ние имаме деца и знаем колко е хубаво да го погледнеш и да видиш усмивката му Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 09:31 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 207
 Страшно съжалявам, че приемате това като критика и то точно хората, които винаги се включват....извинявам се ако съм обидила някой, изобщо не ми е и минало през ума да критикувам или порицавам и прочие....бях до тук и аз с писаниците Peace
А и едва ли имам право точно аз, която не идва да пише нещо, така че сори....

Всичко хубаво момичета, весел празник и само хубави емоции Ви желая!  bouquet

# 208
Честит Рожден Ден на сина на leleneeistina и на дъщеричката на Жен Шен.Пожелавам им здраве,щастие и весели игри!
А за прекрасните им майки  bouquet  bouquet  bouquet

Бих искала също да подкрепя  написаното по-горе от Лони.Това е и моята позиция!Винаги съм се включвала когато има акция за събиране на продукти и пари,и ще продължавам да го правя,но не чувствам  вина за това,че трябва някой да ни организира.Последното го пиша в отговор на Iva.M,а именно-все някой трябва да е организатор, в случая  очакваме това да е Вайлет,тъй като тя поде инициативата.Не е правилно да се опитваме да се корим и да си вменяваме вина,тъй като никой за нищо не е длъжен,всеки знае какво може да даде,лично аз,ако в момента мога да отделя  пари,то преди години с тях се е налагало да живея цяла седмица.За това подканващи идеи с материален облик  няма да давам,нека всеки сам да прецени дали може да помогне.
 Предлагам да направим една дневна среща,на която да обсъдим всичко,а също  би било хубаво ,ако отново се отвори тема в подфорума за благотворителност,така, надявам се ще бъде видяна и подкрепена от повече хора,свързани емоционално с града например.Какво е вашето мнение?

# 209
  • Под Сините камъни
Честит Рожден Ден на малкия Алекс!Пожелавам му едно щастливо детство изпълнено с много весели игри.И да слуша мама и тати.И да е един грижовен Батко след време. .                                                                                                                       Честит имен ден и на всички които празнуват днес.                                                              Момичета да ви почерпя виртуално.Днес моята майка също е именничка.Желая и много здраве щастие и късмет.   

Общи условия

Активация на акаунт