Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 870
  • 464
  •   1
Отговори
# 300
  • Boston, MA
МамаЛина, взех си коректор на Vincent Longo (много хубави гримове), първоначално бях доволна, но сега взе да ми се струва, че не е перфектно. Задължително отдолу крем за очи, чакаш да попие, после коректор.

Като го свърша, искам да взема прехваленият Cle de Peau, обаче, като съм го тествала в магазин, не ми изглежда супер невероятен. Не знам...

На Стила ползвам от дълго време глосовете-писалки, заедно с Шанел са може би най-хубавите, които съм използвала / тествала:
http://us.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=592&goChar=S … ;LineId=6156#6156

Между другото, като направих първата си поръчка миналата седмица директно от сайта (досега от ягода през йбей пазарувах, но там няма допълнителни отстъпки) ми даде да си избера подарък от Стила - всички неща, които се предлагаха, ИЗОБЩО ги няма на тукашния пазар - някакви гадни лакове, и измислени цветове гримове.... та не се учудвам на мненията ви.
Недоволните от Стила, само от подаръците от ягода ли сте тествали, или и друго сте си купували?

И моят глас е за сваляне на маската Търнараунд с влажна кърпа.

# 301
Момичета,няма гаранция,даже и крема да е с опаковка.Веднъж получих крем в картонена опаковка и целофан,на пръв поглед всичко беше наред,но кода на картонената опаковка беше различен от кода на самия крем.Първия код ми дава производство на крема 2004 г. а втория,на кутийката на крема ми дава производство 2002г.Явно стават някакви машинации в Ягодата,да си пробутват старите продукти и няма да се учудя ако има и ментета.

# 302
  • Boston, MA
Не мисля, че има ментета, просто стари продукти. И пак не значи, че са развалени, де.

# 303
И аз да се включа с отговор за All about eyes rich Peace Mоят също е от тези без опаковка, като проверявах кода, дава година на производство 2007. На цвят е леко ( по-точно прозрачно Crazy) жълтеникъв, много гъст и супер икономичен ( имам чувството, че цяла вечност се мажа вече Tired) Като го нанеса, попива трудно Confused В началото имах съмнения в качествата му, защото е много гъст Thinking Старата версия е приятен бързопопиващ гел и по ми допада Peace. Сега съвсем се обърках от вашите мнения ooooh!, почвам да си мисля, че моят е фалшив Cry Sick #Cussing out

# 304
Мацки,някакви мнения за  сенките на "Stila"? newsm78
За кои говориш? Ако е за единичните пресовани/палитрите, аз съм като цяло доволна.Нареждат се малко над средата Laughing

Нямам предвид точно конкретни сенки,а като цяло всичките. WinkВсе още се чудя,но май по-скоро съм се насочила към палитрите им и по-точно ето тази: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56889&goChar=S

Специално тази палитра не е много хубава, цветовете са бледи и консистенцията е суха, аз не съм доволна...А и е малко старичка вече, от колекцията им от 2005 е.Ти си решаваш де Peace

# 305
Относно ментетата в Ягодка - преди няколко месеца имаше клипче в нета от предаване по австралийска телевизия, в които показваха фалшиви продукти на Dermalogica, купени от Строуберинета...Сега вече не мога да го намеря  Thinking

# 306
аз съм поръчала сет от Я., който по спомени беше опакован с упътване в опаковка от Клиник - вътре единият крем беше полуотворен и изсъхнал - т. е. пак няма гаранция; разбира се, сетът беше и стар  Rolling Eyes

# 307
До днес мислех, че проблемът с Ягодка е само с намалените продукти. Не мога да си представя как пълнят бурканчета с някакво подобие на крем. Безкрайно съм разочарована.

И на мен това ми мина през ума,но не мога да си го представя.Става въпрос за не едно-две кремчета а за повече.При това опаковките са 100% оригинални.А и проблемът не е във всички продукти а само в определени.Не знам сега какво да правя...да искам парите или нов крем,но и двете няма да ме успокоят.Предпочитам,разбира се да знам истината Sad
А за тия продукти на Дермалогика бях чула,но се оказа че по целия свят са били пуснали фалшификати и от там и в Ягодата.Защото и тук по едно време им спряха продажбата заради този проблем.Бяха дали оригиналния баркод по който можеше да се провери и ако си купил фалшив ти връщаха парите.Имаше нещо такова...

# 308
Е, не казвам, че всичко, което продават, е фалшиво, но някои неща със сигурност са, като сенките и пигментите на МАС например.Във форуми могат да се намерят и снимки за сравнение между истински и купени от Строуберинета и е ясно, че са фалшиви.
Скоро някъде четох( ама не помня къде ooooh!) отговор от техния customer service за това, че продават  фалшификати, и той беше, че продуктите им идват от ''различни доставчици по света'', тоест от кол и въже и е въпрос на късмет дали ще ти се падне истинско, имитация, разредено и прочие(последното не  го казаха, разбира се, ама не е трудно да си направиш извод) Laughing
И да не забравяме, че компанията е от Хонг Конг, ''меката'' на ментетата  Laughing  Попадала съм на такива съвършени имитации покрай Ибей, че свят да ти се завие.От Строуберинета или какъвто и да е друг китайски селър не купувам, ако ще и те да ми плащат #2gunfire

# 309
  • Neverland
Попадала съм на такива съвършени имитации покрай Ибей, че свят да ти се завие.От Строуберинета или какъвто и да е друг китайски селър не купувам, ако ще и те да ми плащат #2gunfire
Няма гаранция ,че продавач в е-бей напр.от United Kingdom ,не е купил продукта преди това от китаец  Simple Smile,дори и цената да е висока.Миналата седмица  ми изпратиха развалена маска за лице от е-бей-продавач -онлайн магазин за козметика в United Kingdom.Просто няма гаранция в този тип пазаруване.А пък и ниски цени не се определят без някаква причина Simple Smile

# 310
Kiora, и моят All about eyes rich е точно както го описваш, не мисля, че е фалшив. Той и Total-а прилича на пресечен белтък и не мирише приятно, явно просто са си такива кремчетата...Една приятелка го получи от Испания и беше абсолютно същия

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 10:49 от ivaninka

# 311
атакааа...и ся кво шъ праим? Rolling Eyes newsm78 Sunglasses ooooh!

Предлагам всеки, който има съмнение за качествата и за оригиналността на някой продукт да сигнализира за него и в началото на всяка тема да има линк към списък със "странни" продукти....Не знам как ви изглежда идеята, но някак трябва да се предпазим, знам, че е малко на късмет, но може би така ще заобиколим някои от фалшификатите.... Tired #2gunfire
Първо ще ги обсъждаме тук, разбира се....

Бубка, мерси за отговора  bouquet

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 11:23 от mamaLina

# 312
Попадала съм на такива съвършени имитации покрай Ибей, че свят да ти се завие.От Строуберинета или какъвто и да е друг китайски селър не купувам, ако ще и те да ми плащат #2gunfire
Няма гаранция ,че продавач в е-бей напр.от United Kingdom ,не е купил продукта преди това от китаец  Simple Smile,дори и цената да е висока.Миналата седмица  ми изпратиха развалена маска за лице от е-бей-продавач -онлайн магазин за козметика в United Kingdom.Просто няма гаранция в този тип пазаруване.А пък и ниски цени не се определят без някаква причина Simple Smile

E, няма гаранция, разбира се, ама да си го купиш направо от китаеца е малко насилване на късмета Laughing

за фалшиви продукти не знам, не влизам в сайта, но скоро във форум попаднах на потребител, който е работил на щанд на Диор и беше направил списък на опасните продукти:

Phenomen-A Cream 30ml/1oz
- very dangerous is over 7yrs old and ingredients will have broken down
NoAge Essentiel
IOD
Icone Regulating Creme - Dehydrated Skin 30ml/1oz
- very dangerous is over 7yrs old
Vitalmine C+ATP Pur 30ml/1oz
Dior Bronze Refreshing Icy Sun Spray SPF 4 125ml/4.2oz
Capture Rides Wrinkle Cream SPF 8 30ml/1oz - old packaging ( става въпрос за онзи в керамичните опаковки)

Също лично бях видяла преди няколко месеца, че продават козметиката на Calvin Klein, която е спряна от производство още 2002, лошо ми става като си помисля колко са им стари нещата ooooh!
П.П.Сега пак ги видях, същите старите са си...

И казах вече и за МАС...

# 313
Ето снимка на моя крем:
http://images25.snimka.bg/005559369-big.jpg

Силно ме притеснихте, това какво значи - спираме да поръчваме оттам?

# 314
  • София
Ето го и моят. Като че ли е по-кремообразен. newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235369

Общи условия

Активация на акаунт