Списък на добрите учители в държ. у-ща

• 212 448
  • 470
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз се записвам може ли да ми кажете за преподаватели от  143оу 18соу и 42оу  ще сме 1ви клас тази година Благодаря
За 143 ОУ,г-жа Боянова.Много съм доволна.Дъщеря ми е 4 клас и децата много я харесват.

# 256
И аз се записвам може ли да ми кажете за преподаватели от  143оу 18соу и 42оу  ще сме 1ви клас тази година Благодаря
За 143 ОУ,г-жа Боянова.Много съм доволна.Дъщеря ми е 4 клас и децата много я харесват.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Много ти благодаря ,а имаш ли представа за другите госпожи които ще поемат тази година 1ви клас как ви са отзиви те.

# 257
Благодаря на Sladka mama за отговора, но за съжаление това е най - близкото ни училище. Но имам вариант за 133-то (руското), което е близо до местоработата ми. Благодаря все пак.

# 258
Здравейте, мами!
Mоля ви за отзиви относно следните госпожи, които ще поемат първокласниците тази учебна година в 133-то (Мария Митева, Елена Чивикова,Елеонора Петрова и Галина Хуриетчиева).
Моля ако някой има впечатления от тези пезагози да сподели.

# 259
моля за информация относно госпожите които ще поемат първокласници през септември 2011г. в 107 училище.

благодаря на всички

# 260
  • Там, където ме обичат
Не видях отзиви за учители  от Пловдив?

# 261
Някой може ли да сподели мнение за началните учители в Люлин, които ще поемат първолаците през идната учебна година 2011/2012

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 14:34 от RoniBonboni

# 262
г-жа Деяна Недялкова, 144 СОУ, Младост 3 - в момента води четвърти клас

# 263
Здравейте момичета. Много хубава тема и аз като майка на бъдещ първокласник в Младост3, иаскам да ви питам за училище и учителка, която да ми препоръчате. Засега сме се спряли на 81 и 144, защото са на ни най близко, но нямам никаква информация за учителите.
Благодаря Ви

# 264
Диана Иванова
 преподавател по в ОУ "Братя Миладинови", Бургас

# 265
  • София
Мая Тодорова начален учител в 101 Бачо Киро и Антоанета Колева преподава от 5 клас нагоре пак в 101 Бачо Киро и двете са невероятни учителки.Ако половината учители в България са като тях няма да сме на пред последно място по образование.

# 266
Здравейте! Много моля някой, който има представа от началните учители в СОУ "Д.Матевски" и СОУ "Ч.Храбър" в Пловдив, да сподели мнение! Дъщеря ми ще е в 1-ви клас през 2011-2012 и искам отсега да се ориентирам за учител и училище.

# 267

Аз също се интересувам от учителките в 42-ро, които ще поемат първокласници на есен. Моля за мнения, впечатления и препоръки
Препоръчвам Роси Цанова !
Стоянова - мнението ми е колебливо,а и не харесвам викове и крясъци.

# 268
  • София
От 12 СОУ госпожа Бенинска. Тя прави децата от нейния клас грамотни хора. Това за началните класове е най-важно. За английския-госпожа Станчина.

# 269
За 5 ОУ в Стара Загора препоръчвам учителките Нина Димитрова и  Дарина Панчева.Ще научат,обгрижват и обичат децата ви като свои!

Общи условия

Активация на акаунт