Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 312
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Това се казва затишие  Wink

Немирница - ЧЕСТИТООО!!!! Ти не се похвали тук, ама преди няколко дни нали знаеш кой те издаде Wink Пожелавам ти всичко най-най- хубаво  Grinning
Я кажи къде ходите на разходка. То не че имам особено много време за градинките, ама може да се засечем някой път.

Гледам аз тая темичка в "Нови отговори на моите публикации" и си викам кой се е сетил да пише там?!
Още не излизаме с бебето, все пак е само на 12 дена още. Стефан не е ходил на градина от месец - бе болен от скарлатина, а сега групата в градината е под карантина. С кола съм и не съм решила в парк Гео Милев или Заимов, а може и Борисова, Докторска - места да искаш....Която аверка звънне, там ще отскачаме  Laughing
Благодарско за пожеланията!  bouquet

# 256
Здравейте, момичета, съжелявам, че не съм ви прегледала темата по-назад, аз сега намерих, че и съществува Слатинска , Гео МИлевска тема Simple Smile  Аз попринцип съм от Сливен, но в момента съм в София, Слатина.Ние с моито бебенце ходиме на разходка до Скай Сити или в градинката до слатинския пазар и ще ми бъде приятно да се запознаем с някоя мама  Heart Eyes

# 257
siska8607 , няма за какво да съжаляваш - както сама ще се убедиш тази тема е на приливи и отливи, като времетраенето на вторите е доста по-дълго  Mr. Green
На мен за съжаление напоследък време за разходки почти не ми остава. От време на време излизаме в градинката пред блока. Почивните дни в парка, понякога до Борисовата ходим.

Немирница, как кръстихте малкия? По едно време доста се чудеше за името. Похвалиха ви, че сте били много сладки на снимките  Grinning

Иначе и Ива е болна. Скарлатината й се размина -  и тяхната група беше под карантина. Обаче от началото на април нещо не е наред. 2 пъти червено гърло, дори вторият АБ пи. От снощи пък е с ужасна хрема - такова нещо досега не бях виждала, непрекъснато тече. Все едно е вода, даже на обяд съм седяла при нея - тя спи, аз бърша нослето. Според мъжо е алергия, аз се надявам да не е така. Онзи ден платихме таксата за април - ходила е 9 дена и то до обяд. Мислех от днес да спи там, а то какво стана....  Confused Подозирам и че в групата са приели повечко деца и нямат легла за всички - доста се стресна едната сестра, като й казах, че Ива вече ще спи там и почна:"Ама как така, ама изведнъж ли, ама тя спала ли е тук преди, ама колежката знае ли, ама........". 

Сега ще се опитам да не сънувам кошмари заради утрешния ден и поредното спиране на водата, реализирано с любов и грижа за нас, от Софийска вода.

# 258
Немирница, как кръстихте малкия? По едно време доста се чудеше за името. Похвалиха ви, че сте били много сладки на снимките  Grinning
Сега ще се опитам да не сънувам кошмари заради утрешния ден и поредното спиране на водата, реализирано с любов и грижа за нас, от Софийска вода.

Бебето го кръстихме Никола. Единственото име, избрано с консенсус Crazy
В групата на Стефан по списък са 34 деца, последните 5 са януари 2006 г. Сещаш се, че толкова легла няма в помещението.
И аз сега гледах в сайта на СВ.....ми писна ми от тези планирани спирания.... #Cussing out

# 259
  • пак там
А някой да знае защо нямаме топла вода?

# 260
  • на плажа
 Ти защо въобще имаш и студена?! Аз се абонирах в сайта на Софийска вода и ме уведомиха за планирано спиране на водата. Наливай по-бързичко съдове, за да не ви резнат.  Peace

# 261
  • пак там
Ти защо въобще имаш и студена?! Аз се абонирах в сайта на Софийска вода и ме уведомиха за планирано спиране на водата. Наливай по-бързичко съдове, за да не ви резнат.  Peace

Явно сме от правилната страна на Коперник  Mr. Green Обаче от вчера ни излипсва топлата вода, та да се възползвам от случая да поздравя Топлофикация...  Twisted Evil

# 262
А някой да знае защо нямаме топла вода?
Профилактика от 18-ти до 28-ми май. Най-дългия за София. Бастуни.  Crossing Arms

# 263
  • София
Хм, и ние вчера нямахме топла вода, днес обаче засега имаме... за протокола на Лидице сме.
Каква профилактика??? Тя не се ли обявява някъде все пак? рони ти откъде знаеш за профилактиката?

# 264
От мъжа ми. Срещнал е информацията някъде в нета миналата седмица и ни ожалваше как ще си къпем бебето.  Simple Smile
Научил се поп на трълян боб.  Laughing

Сега видях, че ме е измамил. Само 5 дни няма да я има топлата течност и това е повод за радости и щастия.  Party
http://news.ibox.bg/news/id_247228750
Сигурно е чел това - http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3606& … =2&id=0000503.

# 265
  • 2 етажа над тавана
 Привет и от мен.

Топлата водица поради разни ремонти няма да я има, дано само неси удължат срока и наистина да е само до 22 май. Praynig

Таничка, пуснете на вашата красавица един гърлен секрет за изследване, на Маги май в краяна сметка се оказа, че пневмонията в края на миналата година е бил вирусен, стафилококов, от градината, дано нямат такава инфекция, де, ама за всеки случай. А иначе - коя от сестрите така ти коментира - Дишкова или другата(все не й запомням името Crazy ) И защо така зкъсняхте със спането  в градината? Нещо явно съм изпуснала Rolling Eyes

# 266
Нас с топлата вода ужасно приятно ни изненадаха още снощи. Шурна вряла течност.  Party

# 267
  • пак там
Нас с топлата вода ужасно приятно ни изненадаха още снощи. Шурна вряла течност.  Party

Ех, върви им на някои!  Crossing Arms А аз като едно време - с канчето и легенчето... утре отивам да се пострижа нула номер, че тая кичара, дето съм я пуснала, с пет легена не мога да я измия...

# 268
Немирница, името е супер!!! Това ми е един от вариантите, ако някой ден се сдобия със син. Иначе аз отдавна съм си поръчала и второто момиче, ама знае ли човек  Wink В един месец два именни дни ще празнувате Simple Smile
За водата и на мен ми писна, ама още по-голяма тръпка са непланираните.... То всеки месец по няколко пъти я спират - кога планирано, кога аварийно. Важното е, да ни е интересно.

Бабъл, Дишкова направи коментара. Другата е Млеченкова, тя само каза:"Добре, ще подготвим леглото й". Абе и на тях им е по-лесно да си вземаш детето на обяд и да не се занимават. Ама все пак работя и ми е супер трудно да я вземам на обяд - големи упражнения си правя..... А тя е спала цели 4 пъти там, но октомври ли беше, ноември ли, не помня точно. Реших да я вземам на обяд, защото пие едни добавки, които се дават сутрин едните и на обяд другите. А и съм решила, че като спи там риска да се разболее е по-голям. Поне през зимата. Ще питам лекарката за гърления секрет, те скоро й вземаха. Лошото е, че трябва да е на гладно, а лекарката ни е далече. Иначе днес тя е значително по-добре. Аз се разболях отново, което ме навежда на мисълта, че може да е някой вирус, а не алергия. Което е добре. Ще видим, петък пак сме лекар.

# 269
  • София
Здравейте момичета, и аз съм от Слатина.
Днес неочаквано, поне за мен, се оказа, че детето е прието в яслената група на 61 ОДЗ 'Шарено петле' - от лотарията се е паднал достатъчно малък номер.
Ако имате някакво инфо за това ОДЗ, моля споделете. Трябва да се връщам на работа, пък и при тази липса на места определено ще я запиша, като се надявам че ще попадне на готин персонал.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт