Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 306
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ехе, раздвижване имало тук Wink

Ива се оказа със стрептококи в нослето Sad 2 пъти правиха изследване и двата пъти се потвърди. Сега пак е болна - уж вече е към оправяне. Направо го разсипахме детето в тази ясла  Confused
Последно там имаше варицела - решиха да ни уведомят на 14-ти след обяд, като сложиха бележка с дата 10-ти.... Направо побеснях. Този път майка ми си взе отпуска, сега се надявам, че ще се размине - не искам да ни се провали почивката. Обещаха да ни преместят резервацията, но трябва да ги предупредим поне 5-6 дена преди това. А карантината изтича в деня преди да тръгнем. Защо трябва да е лесно, като може да е сложно   Crazy

Задават се големи жеги - за събота съм планувала басейн на терасата  Grinning

# 286
От майските мами намерих още една мама на нашата улица.....Само да се прибера в София.

Таничка, Стефан имаше много малко стрептококи заради скарлатина. Пи Клацид и се оправи.

Стефан е станал много злояд, ама много. Сега не обича майка ми и свеки, щото го карат да яде. Обичал само баба Руми. Наду ми главата. А е слабо, слабо....инатливото ми момченце!

# 287
  • София, под Карлсон
Таничка, като те чета и си казвам, че май по- добре стана като не ни приеха в яслата... Милата адашка, дано прескочите шарката и да си починете хубаво Praynig
На всичкото отгоре вчера случайно се заговорих с една майка на малко по- голям юнак от моя и тя каза, че никога няма да си прости, че го е пуснала на ясла преди 3г. и това била най- голямата й грешка в живота.  #Crazy С две думи безкрайно боледуване, лошо отношение и като резултат изключително нервно дете...Не знам, сигурно има основание, за да го казва.
Стига с лошото, сега е лято и време за почивка Grinning дано да си изкарата много хубаво, където и да отидете!

# 288
  • 2 етажа над тавана
Таничка, казвах ти, че има някой я стрептокок, я стафилокок в градината! Съжалявам, че се оказах права, дано бързо ги преборите гадовете и остатъка от лятото ви да е спокоен!

Малката наесен вече ще е в първа група, не знам дали и други дечица от яслената група ще преминат, но като знам колко време не е стъпвала Маги в яслата, направо си чакам адаптиране наново, като се надявам да се разминем с драмите, пък дано и болестите ни подминат.

Хубаво лято пожелавам на всички, ние в неделя палим джапанките към морето! Hug

# 289
немирница, оставете детето на мира с това ядене Wink Сега в жегите и Ива отказва - в събота закуси, на обяд хапна точно 2 хапки, след обяд отказа, вечерта яде чак в 10 ч. каша  Grinning На мама бебето Wink Какво като е слаб Стефан, важното е да е здрав.

Ние сега борим стептококите с антибиотични капки, силно се надявам само с това да се оправи. Че АБ пи неотдавна, може би през май месец и не ми се иска пак да я тъпчем. Чудя се каква е вероятността аз или мъжо да имаме, не знам колко е заразно. Май ще почнем и ние да си капем за всеки случай.

Blues, хич не ми се иска да звуча така лошо като говоря за яслата, но за съжаление рекордът й да ходи е 2 седмици и после задължително е болна. Независимо от сезона. Лошо е, че се пускат болни деца там, иначе отношението към самите деца според мен е що-годе добро. Поне към моето дете. То всяка монета си има 2 страни, така че винаги има положителни и отрицателни моменти, надявам се догодина първите да са значително повече. Иначе за шарката според мен ще я прескочи - в петък изтичат 3-те седмици, засега няма симптоми. Дано Praynig

Бабъл, аз не съжалявам, че се оказа права. Дано това да е причината да се разболява толкова често и сега като го преборим да се оправи. Иска ми се да кажа завинаги, ама.....
Иначе за нашата група си мисля, че повечето деца или направо всички ще минат в първа група. На мен ми бяха казали миналия септември, че в тази група са деца между 2 и 3 години. Т.е. сега септември всички ще са над 3-те години и ще са първа група. Ще имало 2 първи групи, не знам какво ще е деленето на децата и дали всички от нашата група, които са на необходимата възраст, ще са пак заедно. Все пак се познават, Ива си има приятелчета и ще е хубаво да ги запазят. За болестите и аз се надявам да ни подминат, предостатъчно беше първата година. Къде ще ходите на море? И ние в неделя тръгваме, да не се засечем някъде  Grinning

# 290
немирница, оставете детето на мира с това ядене Wink Сега в жегите и Ива отказва - в събота закуси, на обяд хапна точно 2 хапки, след обяд отказа, вечерта яде чак в 10 ч. каша  Grinning На мама бебето Wink Какво като е слаб Стефан, важното е да е здрав.
Няма връзка злоядството му със сезона. Ген е.

Аз и мъжо също си пуснахме гърлен секрет. Нищо ни нямаше.

Стефан се скъса да боледува в яслата, чак пневмония направи. В градината последните месеци ходи без ден отсъствие, дори в сборна група. Зависи от организма на детето колко ще е дълъг периода на адаптация.

# 291
......
Няма връзка злоядството му със сезона. Ген е.
.....

Ами като е ген, няма какво да направиш - борбата с природата е безсмислена Wink  Аз имам много неприятни спомени от детската градина, как ме караха да си изяждам всичко. И сега като ми направят забележка, че не ям достатъчно, ми иде не знам какво да направя.... Казала съм си, че ще оставя Ива да яде или да не яде, сама да си прецени. Не е малко бебе.
А иначе нали е здрав, контролни изследвания като му правят всичко ок ли е? Похвали се нещо за малкия  Simple Smile Интересно ми е какво е отношението на баткото към него, има ли ревност.

Аз само броя дните до морето и за друго хич не ми се мисли  Sunglasses

# 292
А иначе нали е здрав, контролни изследвания като му правят всичко ок ли е? Похвали се нещо за малкия  Simple Smile Интересно ми е какво е отношението на баткото към него, има ли ревност.

Много добре се отнася Стефан към бебето, засега грам ревност не е проявил. Не му обръща кой знае какво внимание /не се чувства детрониран/, но таткото се занимава с него. Ние бяхме 2 седмици при майка ми, сега сме при свеки. Stefan hоди на плаж с тати, баба го глези...а аз се занимавам с Ники. Засега е тихо и спокойно и се наслаждавам на почивката.

# 293
Е, супер звучи  Grinning
Аз идея си нямам Ива как би се отнесла към второ дете в семейството някой ден. Засега много ревнува баща си. От мен Wink Ревнува мен от майка ми - изобщо има нещо като любимец, в зависимост кой е тук и той си е само за нея Simple Smile Но това е различно. Времето ще покаже, засега само си се чудя. Тя взе да повтаря, че иска сестриче, та мъжо прави едни физиономии  Mr. Green Обяснява как ще вози бебето в количката и как ще му казва:"шшшът, тихо, не плачи, че ще ми събудиш децата"  Laughing

# 294
Хей момичета, къде сте?
Още почивате а?

Наближава времето когато и аз ще се върна към разходките в парковете и дунудркането на бебенце.

Кажете как мина почивката? Има ли и други мами от района дето ще имат бебенца скоро? Да се запознаем че да не се подминаваме по улиците  Wink

# 295
Приемате ли нови попълнения???Аз сам Гери и имам дъщеря на 4 месеца,живееме на Редута.

# 296
  • София, под Карлсон
Привет пак!
Сигурна съм, че преди време беше обсъждано нещо подобно, но бих ви помолила да ми дадете координати и отзиви за фризьорски и козметичнии салони в Слатина. Аз живея от 2 години в квартала, но все още ползвам услугите в стария си квартал, което не ми е никак удобно. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете някакви насоки  Simple Smile

# 297
За фризьор - Венера в Ская.

# 298
  • пак там
Венера и в Ская ли имат вече салон? Аз ходя в този на Редута, а имат един и на Шипченски проход, и там съм ходила и също съм доволна.

# 299
От много време. Май от откриването още.

Общи условия

Активация на акаунт