Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 291
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Без да искам се случва така,че точно на рождения си ден ще бъда със семейството си в София.Ще отседнем около х.Плиска.Та въпроса ми е,предложете ми добър и не много скъп ресторант за да отразим събитието - в този район.

# 346
Преди години съм посещавала Будоар. Беше симпатично място прилични цени. Ресторант БУДОАР София, ул. Коста Лулчев № 2, тел. 02/971 32 03, 0886 603 060 Иначе наблизо има пицарии Трол, Мис Каприз, Уго (малко по-скъпичко в сравнение с другите пицарии).  Peace

# 347
Здравейте мами,
от скоро живеем в Гео Милев, а и януари чакаме бебче. Сега се заех с проучването на педиатрите в района и се спрях на няколко имена в 22 ДКЦ. Само че като ходих там 1-2 пъти при мойта лична, видях само кабинета на д-р Антонова на 1вия етаж. Кабинетите на педиатрите при другите ДжиПи-та ли са - на втория, или има някъде отделен вход, защото на втория етаж деца никога не съм виждала newsm78 Засега добри отзиви за там има за д-р Крайселски, д-р Христова, д-р Загорова, някой ако може да препоръча и други, много благодарско  Hug

# 348
Входът е отстрани - в дясно като застанеш с лице към сградата.
Загорова е добра, да. НО. Няколко пъти съм била свидетел, че дисциплината (ходенето навреме на работа) не й е силната страна. Иначе е симпатична.  Peace

# 349
Аз имам негативно впечатление от Крайселски. Бях го избрала за педиатър по отзиви във форума, видяхме се два пъти, дойде у нас след раждането, но нямаше време да си задам въпросите, а точно тогава с бебе на дни имах нужда..Втори път бях в поликлиниката, чакахме, и самия д-р не ми хареса нещо..странен е. Знам, че има много добри отзиви за него, а аз реално нямам впечатления от работата му, просто не ми хареса как и колко ми обясняваше, това е.В крайна сметка се записах при друг от друго ДКЦ.На теб успех в избора!

# 350
  • София
Здравейте,

да ви питам спира ли при вас тока? При нас вече 3-та седмица спира. Напоследък всеки ден, по различно време, за 2-3 мин.
Обаждах се в Чез, казаха ми да подам оплакване. Подадох сигнал на сайта им, и нищо.. Пак спира ток, днес 2 пъти.

А за педиатрите - детето ми е при Цацова /и тя е отдясно на 22 ДКЦ/, относително съм доволна, но е гооолямо чакане при нея.

# 351
Благодаря ви  Hug в понеделник ако не е много хлъзгаво ще се поразходя до там Simple Smile

# 352
  • София
Да ви се оплача - страшно съм ядосана от една кака в детския кът в Скай сити. Кажете ми моля ви се дали прекалявам или съм права.

Значи аз оставям дъщеря ми да си играе и отивам да се разхождам из мола, като хиляда пъти съм ги предупреждавала, че не искам да я водят да пишка в обществената тоалетна, а да ме викат мен. В тоалетните в Скай сити е невероятна мръсотия и днес като отивам да я взема, разбирам, че е заведена. Те ме успокояват, че слагат хартия върху тоалетната, но когато питам детето се оказва, че е пусната сама да влезе, а каката чакала отвън. Сещате се колко 5 годивно дете може да си сложи хартия и как е седнала и е пипала навсякъде, без после някой да й измие ръцете.

Побесняла съм и се чудя дали да ходи в детския кът повече.

# 353
дъщерята на Мистрал, не ги вини толкова какичките. Ако на мен някое детенце ми каже че му се ходи до тоалетна, бих го отвела. Нямам идея до каква степен е научено детенцето да стиска и каква нужда го гони.  Peace
Тоалетните в Ская не са толкова зле.
Честит рожден ден!   bouquet

# 354
# 355
Честита Коледа!

На Ива дядо Коледа й донесе шейна, та днес се возихме двете на последните остатъци от сняг на площадката Simple Smile Тати ни дърпаше, а тя заяви, че е нашият елен  Grinning

# 356
Едва сега ви открих и веднага бързам да се запиша! Ние живеем при завод Електроника, но сме от скоро тук и не познаваме никого почти! До днес! Simple Smile

# 357
Здравейте! Дали може и ние да се присъединим към вас!? Ние сме в Изток, обикаляме квартала с още една майка и си търсим компания  за дълги разходки Laughing

# 358
Привет и от мен!
Към края на лятото (живот и здраве) ще се нанесем в Изток!
Интересува ме всичко свързано с квартала!
Приемате ли нови попълнения?
 smile3525

# 359
Здравейте Simple Smile

Ще ми бъде много драго, ако си намеря компания за разходките с бебока из квартала... Макар че живея в Слатина от 20 години, приятелките ми са я с по-големи хлапета, я без деца и няма с кого да си обеля една дума, докато се разхождаме (от което страда сметката за телефона ми Simple Smile ) . А малкият змей негодува, когато количката седи на едно място, и аз си обикалям по уличките с часове. Ако и някоя друга слатинска мама обикаля така безцелно и самотно като мен, можем да си правим компания.

Общи условия

Активация на акаунт