Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
reniris, важното е, че са ви приели. Сега на дневен ред е комуникацията с даскалките и адаптацията на дребното. Другото е без значение.
Laughing аз знаех , че ще ни приемат още като кандидатствах (и то на 3 места шансове имахме  по точки )  писах в онази тема Laughing а  и сега имаме още шанс по второ желание в др градина , за това се интересувах за отзиви за да се ориентирам по лесно в избора си
 , но спама там не бил спам ......"спамих" не  за мое благо , а за всеобщото благо Е  исках , повтарях "Прозрачност " и резултата е , че я имаме вече  Wink така е по лесно нали и на никои не вреди !!!

п.п......и от сега знам , че само живот и здраве да е бебето ще има предимство ( заради каката ) - примерно , но наистина да не спамим повече и да смесваме двете теми - още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!!

# 436
Ей, пак затишие тук Simple Smile

Ива днес за трети ден е в новата детска - сборни групи са, още не е ясно кои ще са учителките дори. Днес се опита да хленчи сутринта, че ще й липсвам и сълзите и аха да тръгнат. И понеже две години сутрин я водехме заедно с тати, сега тя не иска само той да я заведе, та ме разхождат и мен в противоположната посока. А определено вече ми е доста трудно да ходя. Има някои усложнения, за мое съжаление и трябва да се пазя повече. И да почивам повече. Не, че го правя, особено напоследък, но това е то, да си ентусиаст Simple Smile

Успешна нова учебна/градинска година на всички! Нека да сме здрави и само хубави неща да се случват  Hug

# 437
  • София, под Карлсон
Привет, привет! Хубаво е, че има някой да размърда темата  Wink
Таничка, извинявай ако си писала и съм забравила, но в коя градина сега ходи адашката? Това със сборните групи е ужасно за децата, особено за тези, за които градината е нова  Confused
И на нас ни предстои тръгване, но ще е към края на месеца, че имаме доста неща да оправяме.
Ти се пази безусловно, ентусиазма го запази за след като се роди бебето  Simple Smile  Peace

# 438
  • София, под Карлсон
Пак аз да се включа този път с въпрос   Simple Smile
Предстоят ни да правим всичките изследвания за тръгване на градина- джи пи-то ни е във 22 ДКЦ, но не знам дали там правят други изследвания освен кръв и урина. Така че питането ми е къде носите "материала" за чревните изследвания и за колко време излизат резултатите? Плащат ли се или става с направление от личния лекар?

# 439
Лабораторията, която се помещава в 22-ра е филиал на "Лора". Там със сигурност правят изследванията за градина.  Peace

# 440
Ето ни и нас Simple Smile
Blues, предпочитам да не разгласявам публично градината Simple Smile Ива свикна - от 15-ти си е с нейната група. Сега обаче е болна, което не е новина. Малко повече от две седмици се опитва да се разболее и накрая успя. Кашлицата направо ме побърква - 1 час спим, 2 часа кашля Sad Според лекаря ще се оправи за 3-4 дни, аз съм по-скептично настроена, да видим.
А аз съм заприличала на кит вече Rolling Eyes Направо не мога да се позная. Може би след 1-2 месеца ще се търкалям от офиса до вкъщи  Mr. Green

# 441
Привет!
От Петък се опитвам да се свържа с 29 ОДЗ Слънце, но никой не вдига телефона. Предполагам децата на някои от вас я посещават, как се свързвате с проклетата ясла "2 група" ако искате да получите инфо за детето си... Аз искам да попитам кога да заведа моето, но без никакъв успех тези дни  Mr. Green Ако някой има мобилен, стационарен различен от официалния, ще съм много благодарна ако ми го дадете   bouquet

# 442
Успях да се свържа, точно след като се жалвах  Mr. Green

# 443
  • София, под Карлсон
Успях да се свържа, точно след като се жалвах  Mr. Green

Не се изненадвай, че никой не вдига   Naughty Аз също се скъсах да звъня в нашата градина и чак на 5-6 опит ми вдигнаха... Thinking При нас доколкото знам телефона е в канцеларията и ако тям няма никой, то познай...и да се скъсаш да звъниш, нама кой да те чуе.

# 444
  • на странно място ......
Момичета моля за помощ, кажете отзиви ако има такива за 61 ОДЗ Слънчево детство в Слатина. Чудя се дали да кандидатстваме там, отворили са 30нови места за нашия набор. Благодаря

# 445
  • София, под Карлсон
Момичета моля за помощ, кажете отзиви ако има такива за 61 ОДЗ Слънчево детство в Слатина. Чудя се дали да кандидатстваме там, отворили са 30нови места за нашия набор. Благодаря

61 ОДЗ е Шарено петле, 65-то е Слънчево детство.  Wink
Моят син го приеха там (61-во), но уви прекалено рано ми е дам отзиви, тъй като почти не е ходил заради боледуване  Sad Личното ми мнение е, че не мястото, а учителките са от най- голямо значение. Според мен нашите госпожи са добри, въпреки, че виждам явни предпочитания на детето към едната, което казват било нормално.  Thinking
Иначе имат хубави извънкласни занимания, два пъти месечно им организират театър. Абе за 10-ина дни ходене съм доволна като цяло, като изключим случая в който заварих детето на двора в 17.30, раничката му на тревата и то ме чака с премръзнали ръце и разкопчани ботушки  #Cussing out А за да стигна до 17.30 там бях излязла 1 час по- рано от работа... Но имах разговор с госпожата и силно се надявам да не се повтаря ситуацията.  Peace

# 446
  • на странно място ......
Грешката е моя признавам за Шарено петле иде реч Embarassed. Лошото е че ми е далечко и затова се интересувам от отзиви. Живеем срещу Мечо Пух, но уви шанс нямаме да посещаваме тази детска градина, пък аз със всичкия си акъл, взех че на предното класиране я записах в друга градина в Подуяне и сега вече не знам какво да правя. Луднах с тези градини.
Като се има предвид че в близките 3 месеца, така или иначе няма да ходим на градина, поради други обстоятелства, но съм длъжна да се подплатя така да се каже Thinking.
Та интересува ме базата как е, двора хубав ли е....... все такива неща? И далеч ли е от спирката на автобус №9?

# 447
  • София, под Карлсон
Та интересува ме базата как е, двора хубав ли е....... все такива неща? И далеч ли е от спирката на автобус №9?

Принципно винаги можеш да го отпишеш, при нас се получи точно така, защото в 61-во ни приеха в най- най- последния момент  Simple Smile
Двора е голям, но катерушкит евътре са от 85 година  Laughing Определено са много страри...Предполагам, че за да откриват нова група са ремонтирали някое помещение. Самата сграда е разделена на две крила- уви ние сме в по- старото, другото ми изглежда доста по- добре...
Спирката на 9-ката откъдето и я да я погледнеш си е на 7-8 (а с моето дете и повече) минути пеша...

# 448
  • София
Здравейте! За първи път пиша, но съм в Изток и чакаме бебче всеки момент. Дано тук да е правилното място да ви питам - можете ли да ми препоръчате добър педиатър в 22-ра или 15-та ДКЦ? Отзиви за д-р Загорова? Благодаря много  Hug 

# 449
Крайселски или Цацова в 22-ра, но си е голямо чакане, защото са предпочитаните в района.
Загорова изглежда симпатяга на външен вид. Моя позната е доволна от нея. Обаче на мен би беше нужна преди време и на 3 пъти неуспешно я чаках в часовете й по график. Идва ми малко несериозна.

Общи условия

Активация на акаунт