Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 276
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Таничка_04, най-вероятно сме се срещали, но аз също съм доста зле със запомнянето на физиономии.  Laughing

# 616
Хм, сега се загледах в подписа ти. Познавам едно момиченце Деси, русичко, красиво дете, изглежда по-голямо за възрастта си. Най-често с баба си е на площадката. И с майката се знаем. Остава да си ти Simple Smile

# 617
Е, същото е и сега се сетих за теб като видях, че бебето е Яна, а каката е Ивка.  Laughing

Деси се опитва да ходи на градина, по-точно ходи 4 дена и на петия е с температура и стои вкъщи две седмици и после пак отначало. Сега е пак вкъщи с ангина.

Предполагам, че ти е до болка познато това.

# 618
М да, познато ми е до болка. Ако ще те успокои, с годините укрепват. Ива вече е по-здрава, но тя ходи от 2 годишна на градина. За тази година за 2 месеца ходене, не е ходила 5 дена и беше съвсем леко хремава.

Днес не я пуснах на детска - нещо се опитва да се разболее и предпочетох да я задържа. Общо взето засега супер леко минава, дано да е така и занапред. Малката ми е проблемна, утре мисля да я водя на специалист, че ми хърка от един месец насам.
Дано и при вас да се оправят бързо нещата!

Ще се видим Simple Smile

# 619
  • София
Момичета здравейте,
искам да ви попитам къде има държавна детска кухня в Слатина и колко време се чака за нея?

# 620
В 65-то ОДЗ, но колко се чака, идея си нямам.

# 621
  • София
Здравейте. Да попитам и аз, до Парк хотел Москва коя е най-близката държавна кухня и някой има ли впечатления? Благодаря!  Hug

# 622
  • София
Ако няма държавна, споделете моля ви за частните? Благодаря  Hug

# 623
Погледни в сайтовете на Хер бебе, Ози, Джуниър, Ян Бибиян, ВЪлшебник (за тези се сещам, има вероятност да съм объркала мъничко имена, но при търсене в Гуглето на детски кухни ще излязат коректно) къде в района доставят. Имат и доставки по домовете.  Peace

# 624
  • София
Много благодаря, ще ги разгледам. Надявах се някой да има лични впечатления?

# 625
Миташки е на Ян Биниян, откакто е проял храна от кухня. Имали са периоди, в които са ме докарвали до бяс и съм звъняла да викам по телефона (когато разреждаха храната и носеха гола вода). Но сме на тях, защото Митко яде храната с удоволствие и като цяло е разнообразна, а и не знам, на какво ще попадна, ако минем на друга кухня.
Ето пунктовете, за да видиш, дали има близо до вас:
http://yanbibiyan.net/points 

# 626
  • София
Благодаря, Vrabezza, наистина менюто им изглежда разнообразно.

# 627
  • София
И аз вземах от Ян Бибиян за Албена, харесваше й, готвеха разнообразно (което аз, като работеща майка) е абсурд да й осигуря  Sad Имаше и лоши дни, както споменава Vrabezza и също съм вдигала скандали, но като цяло бях доволна.

# 628
И ние бяхме на Ян Бибиян и бях много доволна, да не говорим, че постоянно ги разхождах Надеежда и Гео Милев, защото тогава живеехме в Надежда на квартира и никога не са ми правили проблем. Дори ми си спомням, че на Гергьов ден бяха сготвили на децата Агнешко за празника, което много ме изненада.

# 629
  • София
  bouquet Благодаря на всички, които ми отговорихте. Явно Ян Бибиян е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт