Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 277
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • на странно място ......
Чака се доста, ние чакахме около 5-6месеца   Confused Доколкото знам готвят за 60 деца, а винаги има много повече желаещи. Може да се запишете или да питате каквото ви интересува по времето на раздаване на кухнята което е 12-12.30 всеки работен ден, разбира се може и по-рано мисля че домакинката е там по цял ден. Желая ви успех с реда за кухня, дават я на деца от 10месеца до 3години. Искат 30 бурканчета с винтови капачки.

# 646
Леле, ти ми изпари надеждата Sad Но ще видя да питам утре.

Мъжът ми е питал днес - точно където му е офиса има пункт. Държавна е, искат 15 бурканчета. Доколкото разбрах можем веднага да я запишем, след като занесем документите и до няколко дни да занесем и бурканчетата. От нас обаче е невъзможно далече и ще трябва той да носи храната, като се прибере вечер. Което зимно време е добре за мен, но пък детето ще хапва все вчерашна храна.
Гледах и една частна био кухня, но пък цените... Ще ми отива цялото майчинство само за кухнята  Confused

Чудя се какво става с бурканчетата, ако детето не хареса храната и се отпишем. Не мога да купувам ту 15, ту 30 броя, докато намерим "нашата" кухня.

# 647
  • София
Момичета, щом казвате, че тази кухня на Христо Максимов е толкова добра, не ни е чаааак толкова далече. Tani4ka_04, моля те като разбереш малко повече да споделиш    bouquet

# 648
  • София
Tani4ka_04 бурканчета не връщат. Аз си мислех, че вече всички кухни са минали на еднократни опаковки. Една съседка взема от детската градина в Слатина и там са в пластмасови опаковки, а цената май си е същата  newsm78

# 649
Каката ходеше в ОДЗ в Слатина, от където съм виждала майки да си вземат детската кухня в еднократни. Но явно не навсякъде е така.

Аз и преди съм се чудела кое е по-добро - за каката вземах от частна, в еднократни. Понякога ми се струваше, че храната е поела лек пластмасов дъх. Надявам се, че бурканите добре ги почистват.

Днес не успях да ида да питам, че каката се разкашля повече и е у дома. Като гледам май ще се запишем на тази до офиса на мъжо. Щом не мога да ида да питам, представям си как всеки ден ще ходя в определен час, за да я вземам храната.

# 650
  • София
Ако искаш може да се обадиш по телефона в яслата на Максимов и да питаш. А иначе за вземането е трудничко - ние се бяхме организирали с още 2 майки и се редувахме коя да взема и на трите бебета.

# 651
Здравейте,разбрах,че има нов магазин в Слатина за пюрета,до 61 ОДЗ  се намирал newsm78,някакви отзиви????и къде точно се намира?

# 652
Питах предната седмица, 70 деца чакат... Казаха, че не искат бележка от лекаря, което ми се стори много странно.
Ще видя кога ще успея да я запиша да чакаме ред.

# 653
  • София
Таничка, благодаря!

# 654
  • София
Здравейте, мили майчета!
Открих ви съвсем случайно и прочетох темичката на един дъх. Радвам се, че ви има и се надявам и за в бъдеще да сме си взаимно полезни.
Пожелавам ви весели празници, изпълнени с много любов, детски смях и жадувани подаръци! Wink

# 655
Благодаря, Jira! Simple Smile
Весели празници и на теб, и на всички нас!  Grinning

# 656
Някой да знае ли къде точно се намира магазин Мишлета в Слатина?Мерси...

# 657
Малейй, покрай moni3250 понаучих теоретично и нещата оттатък реката  Joy
Надявам се не си правиш реклама  Heart Eyes но там някъде трябва да е и магазина за пюрета- до 61 ОДЗ.
А "чичо Гошо"  Mr. Green бързо отговаря на такива въпроси
като напишеш "магазин мишлета кв. слатина" ти излиза и адрес и всичко каквото ти трябва...
праща те тука 
http://bulgarche.bg/itype.php?&itype=5
и ул. Камчия №4 си я намираш лесно
http://bgmaps.com/map/sofia

Весели празници на всички!  santa2

# 658
Много благодаря,но вече бях там,с малко лутане но се справих....Благодаря все пак на mumita...преди Коледа всички са добри:)Simple Smile  Весели празници!!!!

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 10:41 от moni3250

# 659
Здравейте момичета!

Малко инфо за търсещите дом в района... На нашата улица Кривина се строи усилено (даже мeжду 14 и 16h Simple Smile)). За сега има само огромна дупка, не разполагам с никаква друга информация, но който се интересува може да разпита на място Simple Smile

И да попитам някой знае ли, кога ще открият новия Кауфланд, че този в Дружба вече далече взе да ми става?

Желая ви весели празници!

... и честит ви първи истински зимен сняг!

Общи условия

Активация на акаунт