редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 111
  • 558
  •   1
Отговори
# 195
Според Библията, такива взаимоотношения м/у двойки са грешни, неправедни -> нередни. Не се стига до въпросът за брак, камо ли отглеждане на дечица.
Светът е пълен с нередности и Ние живеем с тях. Аз напълно приемам тези двойки, с единственото условие любовта помежду им да е постоянна величина. Смятам, че имат право. Както в 'нормалните' двойки има всякакви нередности или пък хармония, така може и да бъде при гей двойките. Бих казала че съотношението може да е в полза на гей двойките. Партньори, които са се освободили от едно от препятствията за да са щастливи. Бих задала следния въпрос. А какви 'нормални' семейства ще създадат такива хора? Ще могат ли, само защото обществото казва така? Какво ще стане с децата в едно такова 'фалшиво' семейство? Да останат сами без да обичат и бъдат обичани? Не мисля!

# 196
Преди време дискутирахме тема за хомосексуализма тук, и доста от потребителите изразиха мнение, че той е болест, при това забележете - лечима. Затова хич не се учудвам от подобни мнения.

Ами щом е заразна, що пък да не е и лечима  Joy

Аууууууу стреснах са  Joy Да питам компетентните тая болест по полов или по въздушно-капков път се предава?  newsm78 Ако е първото немам ядове - със жени не спя, ама ако е второто всички сме в опасност.  ooooh!  hahaha

# 197
Извинете, не е много по темата но имам въпрос.
Знае ли някой какво всъщност желаят Musha-Busha и нейната партньорка?
Нали си отглеждат детето заедно? Да приемем,че не е наша работа дали е редно или не, но за какво е медиината атака от тяхна страна? Не им слушам изказванията, но сега пък ми стана интересно. Благодаря!

# 198
Много неща смятам за нередни,като примено ненормални хора да бъдат поощрявани да раждат деца,ама на кой му дреме...

# 199
Абсолютно не е редно според мен! Това е болест и взимайки необременено от тази болест дете, това означава да сеят "заразата".... Най-вече е против всякакви природни закони. Природата ако е искала хора от един пол да имат деца, щеше да направи така, че да може. Всичко което е срещу природата не е редно!

Не знаех, че е болест.  newsm78 Все едно да кажеш, че чернокожите са болни, защото са различни. По темата смятам, че няма лошо да се отгледа дете в хомосексуално семейство, стига да не е лишено от любов и грижи. Макар, че аз пък не мога да разбера как така слагате на нещо етикет редно или нередно. Това е нещо относително, редното за едни може да е нередно за други.  Peace

# 200
  • София
Абсолютно не е редно според мен! Това е болест и взимайки необременено от тази болест дете, това означава да сеят "заразата".... Най-вече е против всякакви природни закони. Природата ако е искала хора от един пол да имат деца, щеше да направи така, че да може. Всичко което е срещу природата не е редно!
  Ели,  мацка,  това не е болест, бе. Tired  Това -първо.

Второ,     Кое ти разбираш като Природа ?  Примерно.   Напиши   7 / седем / изречения  без грешка  и със смисъл ммм?...иИ ще приема мнението ти.   Не ,  аз не съм бог. И останалите с подобни мнения - също.   Разлиствайте си  учебниците по биология   и ще попаднете  на елементарна обща култура.   Тоест,     имате я  тази култура,   но  не се опирате на нея.     Или я нямате  и се   осланяте  на  чуто  и видяно-.. МММ?  що?  .

Първо - "Болест" и "Зараза" са използвани метафорично, дори думата "зараза" е в кавички (обяснявам за "биолозите", които очевидно не виждат художествения елемент в поста Simple Smile). Второ - имам право да изказвам мнението си абсолютно свободно и го правя, а именно - хомосексуализмът според моите разбирания, а съм сигурна, че и според повечето хора, е болест. Болест на обществото, болест на нормалните отношения, в някои случаи дори е заложена биологично.... Темата е : редно ли е гей двойки да отглеждат деца?, на което аз отговарям на това за което се пита!!! Хайде сега ходи пак да си прегледаш учебника по биология и  дано намериш в него някъде да е посочено, че е нормално гей-двойки да отглеждат дете! Успех!

# 201

Първо - "Болест" и "Зараза" са използвани метафорично, дори думата "зараза" е в кавички (обяснявам за "биолозите", които очевидно не виждат художествения елемент в поста Simple Smile). Второ - имам право да изказвам мнението си абсолютно свободно и го правя, а именно - хомосексуализмът според моите разбирания, а съм сигурна, че и според повечето хора, е болест. Болест на обществото, болест на нормалните отношения, в някои случаи дори е заложена биологично.... Темата е : редно ли е гей двойки да отглеждат деца?, на което аз отговарям на това за което се пита!!! Хайде сега ходи пак да си прегледаш учебника по биология и  дано намериш в него някъде да е посочено, че е нормално гей-двойки да отглеждат дете! Успех!

А ако е метафорична зараза, как заразява?  newsm78 Ти само на учебника по биология ли разчиташ за научни знания? Преди няколко страници пуснах линкове към последните становища на американската асоциация по психология. Да се надяваме, че един ден ще ги включат в учебника по биология, та да стигнат и до теб.

# 202
Ellito айде за биологични, екологични и еволюционни работи да не спорим, че едвам се спрях  Mr. Green Ще ме намразят съфорумките.  Mr. Green

# 203
  • София

Ами ей така заразява - разни дърти, утвърдени гейове подлъгват още незрели млади момченца и тези момченца порастват не като здрави и прави мъже, а като пилнати до безобразие меки китки. И не ми привеждай пример с Американската асоцияция на дрън, дрън, дрън... защото тук в България ако излезеш малко от къщата си и се разщтъкаш по заведенията ще ти се дореве като видиш на какво са готови малките, само и само някой дърт гей да им обещае кариера и пари. Мизерията ги заразява, а гейовете се възползват. А говорил ли си с полицаи които по цял ден  и цяла нощ се занимават с такива случаи? Те самите казват, че повечето им оперативни гейове, или чисти си педераси са и педофили... Така че въобще не ми се обяснявай с това какво бил написал някой и друг американски гей, само и асмо да оправдае собствената си ненормална ориентация.
А ако е метафорична зараза, как заразява?  newsm78 Ти само на учебника по биология ли разчиташ за научни знания? Преди няколко страници пуснах линкове към последните становища на американската асоциация по психология. Да се надяваме, че един ден ще ги включат в учебника по биология, та да стигнат и до теб.

# 204
  • София
Поведенчески.
Имам подозрения, че повечето само се правят, защото са решили, че така могат да напреднат в определени видове кариери по-лесно.

# 205

Ами ей така заразява - разни дърти, утвърдени гейове подлъгват още незрели млади момченца и тези момченца порастват не като здрави и прави мъже, а като пилнати до безобразие меки китки. И не ми привеждай пример с Американската асоцияция на дрън, дрън, дрън... защото тук в България ако излезеш малко от къщата си и се разщтъкаш по заведенията ще ти се дореве като видиш на какво са готови малките, само и само някой дърт гей да им обещае кариера и пари. Мизерията ги заразява, а гейовете се възползват. А говорил ли си с полицаи които по цял ден  и цяла нощ се занимават с такива случаи? Те самите казват, че повечето им оперативни гейове, или чисти си педераси са и педофили... Така че въобще не ми се обяснявай с това какво бил написал някой и друг американски гей, само и асмо да оправдае собствената си ненормална ориентация.

Ой, ой, науката да върви по дяволите, щото "съм говорила с полицаи". Напред към средните векове, лекуването с пиявици, метафоричните зарази и горенето на вещици. Сори, ама на махленски приказки такъв отговор. Аз излизам от темата.

# 206
  • При семейството си
Ellito,
Спри се. Peace Разбира се, че можеш да имаш и изказваш мнение, но е много важен начинът, по който го правиш и основателността на аргументите ти. 

# 207
  • София
Ама аз не мога да разбера каква е тази остра реакция от всички защитници на гейовете. Както вие одобрявате идеята те да отглеждат дете, така аз не я одобрявам. Подплатих отговора и с обяснение,а в отговор получих нападки от сто места. Ми харесвайте си ги, бе! Кой ви пречи?! АЗ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ! И вие нито ще ми промените мнението с разни "най-нови извадки" от дрън, дрън, дрън, дрън... нито пък аз ще променя вашето. Аз също имам приятели гейове, за които знам и защо и как стигнаха дотам. Това, че аз си ги обичам като приятели и са ми скъпи на сърцето, обаче въобще не означава, че аз приемам за нормална ориентацията им, нито пък, че ще се възхитя ако те вземат с гей-половинката си да отглеждат някой ден някое нормално дете (защото тяхно си-биологично, за всички е ясно, че няма как да си направят, пък нека да е нормално според американските психолози)!!! Точка и край.

# 208
  • Sofia
Ако детето ще бъде отгледано с любов, защо не. Дори може и да е по-добре отколкото изоставено в дом.
...или отгледано от някакви впиянчени, озлобени хора, които напоследък са голяма част от обществото ни.
 Имам познати гейове-едни от най-артистичните и интересни мои познати са. Освен това повечето са страхотни професионалоисти /имат стабилни професии/ и мисля, че биха били чудесни родители.
 И какво мислим ние по въпроса няма много смисъл, защото те си решават какво да правят. Наша задача е обаче да възпитаваме нашите деца в толерантност към различните, да ги научим да ценят професионализма и да могат да погледнат отвъд външната обвивка. Тогава ще съм по-спокойна за децата им /на гей двойките/. Peace

# 209
  • София
а гей двойките много ли са зарипали да отглеждат деца, че ги одумвате?
колко такива случая са ви известни?

Общи условия

Активация на акаунт