И какво точно ще постигне момичето, ако те убеди лично теб в правотата си??? Ако трябва да убеждава някой, това едва ли са хайка заядливи майки във форума...
Това, че по новините нещо е коментирано изобщо нищо не означава... там могат да ти кажат всичко. Може да се изкара от мухата слон както и става в момента. Нали виждам разните гей-сдружения как се жалват и за какво? Гейове има навсякъде.. и в шоубизнеса, и в политиката и във всички сфери. Както казах, щом толкова хора парадират с хомосексуалност очевидно ползите са повече от негативите. За мен терзанията им са повече в душите им, самите те се изживяват като неразбрани. Ми по таз логика дай да говорим и за ромите дето са честни и искат да работят, ама не ги взимат на свястна работа само защото са роми. Уверявам те, че там дискриминацията е много по-голяма. Аз ако имам предпочитания към жени изощо няма да имам притеснения, защото имам рпаво на различна сексуалност. Всеки човек някога е бил дискриминиран за това или онова. Айде дай да се напишем мъченици сега 
Това -първо.
Препоръчани теми