редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 014
  • 558
  •   1
Отговори
# 180
Когато човек е убеден в правотата си не се страхува от плюенето, а е готов да защитава каузата си. Иначе как ще постигне каквото иска? Ще чака някой наготово ли да му го даде или някой друг да върши нещата вместо нещо?

И какво точно ще постигне момичето, ако те убеди лично теб в правотата си??? Ако трябва да убеждава някой, това едва ли са хайка заядливи майки във форума...  Peace

# 181
  • София
Ще спечелят още един човек на своя страна, например.

# 182
Ще спечелят още един човек на своя страна, например.

Мислиш ли, че има такава сила на Земята, която може да те откаже от мнението ти???  Mr. Green И да те убеди в нещо, в което не вярваш...

# 183
  • София
Ми покажете ми къде, в кой закон има изискване за сексуалната ориентация на осиновителите.

Ами явно има, щом по новините коментираха, че евентуално сега ще им се разрешава и по този въпрос изникна тази тема... Аз не съм наясно със закона за осиновяване като цяло, не ми се е налагало да се интересувам от него...
А относно онази госпожица, тя достатъчно ясно изясни някои неща, но веднага я нападнаха.... За какво тогава да отговаря на въпроси... за да я плюете ли???

Амиии, да ти кажа според мен просто няма конкретни отговори. Това е! В постингите си е писала твърде общо и отвлечено, а ние попитахме конкретни неща все пак  Grinning Това, че по новините нещо е коментирано изобщо нищо не означава... там могат да ти кажат всичко. Може да се изкара от мухата слон както и става в момента. Нали виждам разните гей-сдружения как се жалват и за какво? Гейове има навсякъде.. и в шоубизнеса, и в политиката и във всички сфери. Както казах, щом толкова хора парадират с хомосексуалност очевидно ползите са повече от негативите. За мен терзанията им са повече в душите им, самите те се изживяват като неразбрани. Ми по таз логика дай да говорим и за ромите дето са честни и искат да работят, ама не ги взимат на свястна работа само защото са роми. Уверявам те, че там дискриминацията е много по-голяма. Аз ако имам предпочитания към жени изощо няма да имам притеснения, защото имам рпаво на различна сексуалност. Всеки човек някога е бил дискриминиран за това или онова. Айде дай да се напишем мъченици сега  Crazy

И наистина искам да знам кой гей е пожелал да осинови дете и му е отказано. и като е отишъл по домовете казал ли е "Аз съм гей". Ако аз отида няма да кажа "Аз съм хетеросексуална"... на никой на челото му не пише.

# 184
  • София
Мислиш ли, че има такава сила на Земята, която може да те откаже от мнението ти???  Mr. Green И да те убеди в нещо, в което не вярваш...

[

По отношение на хомосексуалните двойки и децата по-скоро съм в неутрална позиция. Не мога да отхвърля, но и не мога да приема някои особености. Така в момента никой, дори и аз, не може да каже в какво вярвам. Имам своите съмнения, но и не мога да отрека правото на всеки човек да има деца.

# 185
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm78Май не е желателно,защото така и детето ще се възпитава по-иначе ooooh! нали родителя е пример за подражание  Crossing Arms

# 186
  • София
Не са толкова много родителите, чието поведение би могло да служи като пример за подражание.

# 187
Ако детето ще бъде отгледано с любов, защо не. Дори може и да е по-добре отколкото изоставено в дом.

# 188
  • София
Абсолютно не е редно според мен! Това е болест и взимайки необременено от тази болест дете, това означава да сеят "заразата".... Най-вече е против всякакви природни закони. Природата ако е искала хора от един пол да имат деца, щеше да направи така, че да може. Всичко което е срещу природата не е редно!

# 189
Абсолютно не е редно според мен! Това е болест и взимайки необременено от тази болест дете, това означава да сеят "заразата".... Най-вече е против всякакви природни закони. Природата ако е искала хора от един пол да имат деца, щеше да направи така, че да може. Всичко което е срещу природата не е редно!

Аз бих си прочела няколко пъти подобен пост преди да го пусна...

Да имаш дете не значи непременно да го родиш, а да го отгледаш, да се грижиш за него и да го възпиташ.
Бях чела преди време че СЗО от ... 1976 г. примерно е отписала хомосексуалността като болест.

Всеки според собствените си разбирания по темата  Thinking

# 190
  Ели,  мацка,  това не е болест, бе. Tired  Това -първо.

Второ,     Кое ти разбираш като Природа ?  Примерно.   Напиши   7 / седем / изречения  без грешка  и със смисъл ммм?...иИ ще приема мнението ти.   Не ,  аз не съм бог. И останалите с подобни мнения - също.   Разлиствайте си  учебниците по биология   и ще попаднете  на елементарна обща култура.   Тоест,     имате я  тази култура,   но  не се опирате на нея.     Или я нямате  и се   осланяте  на  чуто  и видяно-.. МММ?  що?  .

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 00:12 от Найка

# 191
  • София
Преди време дискутирахме тема за хомосексуализма тук, и доста от потребителите изразиха мнение, че той е болест, при това забележете - лечима. Затова хич не се учудвам от подобни мнения.

# 192
Преди време дискутирахме тема за хомосексуализма тук, и доста от потребителите изразиха мнение, че той е болест, при това забележете - лечима. Затова хич не се учудвам от подобни мнения.

Ами щом е заразна, що пък да не е и лечима  Joy

# 193
Не приемам хомосексуализма, като нещо ненормално. Отношението ми към гей-двойките е чудесно,  подкрепям и браковете между хомосексуалисти. Съответно, приемам и идеята да отглеждат свои ( или осиновени) деца, като пълноправни родители, уредено законово. За децата и техните сексуални наклонности  не виждам никаква 'опастност'.
В нашия списък хора, на които бихме оставили детето си, ако нас ни няма наша приятелска двойка (мъже) е сред първите.
Не се притеснявам , че ще прихване 'заразата'. Повече се притеснявам от разни обществени зарази, като невежество, тесногръдие и простотия.

# 194
  • Sofia
Тук май се бъркат темите. Въпроса не е За или Против хомосексуалните. Аз лично също имам познати такива двойки, прекрасни хора. Щом искат да се женят- тяхна воля, нямам нищо против.
Въпроса е дали такава среда е подходяща за отглеждане на дете. Аз лично си задавам въпроса дали едно дете няма да чувства липсата на майка (при двойките мъж-мъж) или баща (при двойките жена-жена)?
Само си помислете как се отразяват разводите или смърт на някой от родителите при децата. Отрича ли се, че дете, което по някакво стечение на обстоятелствата израства без майка чувства осезателно тази загуба и това се отразява на психиката му?

Аз мисля, че е редно да се помисли от тази гледна точка и по въпроса да се изкажат психолози, а не да си правим свободни съчинения.

А колкото до хомосексуалността като болест, че даже и заразна, направо ми е смешно да коментирам. Ама че абсурди се ръсят тук. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт