редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 169
  • 558
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще попитам хората от форума, които са за отглеждането на деца от гей-двойки: хипотетично, ако от вас зависеше да дадете едно детенце за осиновяване и възможните кандидати са една гей-двойка и една нормална двойка с репродуктивни проблеми, които двойки пак хипотетично са на един и същ социален статус (т.е. могат да подсигурят на детенцето Х приблизително едни и същи условия на живот-дом, образование, грижа и любов), вие на коя двойка ще изберете да дадете това детенце?

# 211
  • Sofia
а гей двойките много ли са зарипали да отглеждат деца, че ги одумвате?
колко такива случая са ви известни?

Аз познавам двойка/мъже/, която си взе преди десетина години. Но вече съм забравила точно как стана, а и живеят в друг град и не поддържаме връзка.
 Май не стана обаче по приетия начин-нещо бяха измислили... Laughing Знам, че наеха жена, за да им помага.
 Но и аз в предния си постинг писах, че това си е тяхна работа /на хомосексуалните/.

# 212
Извинете, не е много по темата но имам въпрос.
Знае ли някой какво всъщност желаят Musha-Busha и нейната партньорка?
Нали си отглеждат детето заедно? Да приемем,че не е наша работа дали е редно или не, но за какво е медиината атака от тяхна страна? Не им слушам изказванията, но сега пък ми стана интересно. Благодаря!
Пак задавам въпросът, ако някой знае, моля да ми каже.

# 213
Аз не одобрявам гей-двойка да отглежда дете. Вредно е за психиката на децата според мен.
Гледах предаването на БТВ, където гей-двойка жени имат детенце - момче. Най-много ме отврати това, че майката е заченала ин-витро! За мен това е извращение спрямо детето и подигравка към семействата, които се борят с години за рожба и разчитат именно на този метод за зачеване!!! *баси, какво ще му каже на това дете един ден като я попита къде е татко?
Познавам двама мъже гейове.Много интелигентни и възпитани хора са, уважам ги.И двамата казват, че не искат деца.

# 214
  • При семейството си
Аз не одобрявам гей-двойка да отглежда дете. Вредно е за психиката на децата според мен.
Гледах предаването на БТВ, където гей-двойка жени имат детенце - момче. Най-много ме отврати това, че майката е заченала ин-витро! За мен това е извращение спрямо детето и подигравка към семействата, които се борят с години за рожба и разчитат именно на този метод за зачеване!!! *баси, какво ще му каже на това дете един ден като я попита къде е татко?
Познавам двама мъже гейове.Много интелигентни и възпитани хора са, уважам ги.И двамата казват, че не искат деца.

Очевидно и познанията за репродуктивните методи никакви ги нямаме. Какво извращение, спрямо детето, са тези методи ? Каква е разликата дали аз ще забременея от анонимен донор, не от съпруга си или тя /всъщност има разлика, ама тя е съвсем друга/? Каква подигравка е спрямо мен /при стерилитета има много други неща, които са "подигравка"/? Как може да се осъди жена /независимо, тоест въпреки сексуалната и' ориентация/, да се отврати човек, заради желанието и възможността и' да забременее, независимо от използвания метод ?  ooooh!

# 215
И аз мисля, че е съвсем нормално гей двойки да отглеждат деца, стига наистина да го искат и да се отнасят с любов и разбиране към децата. Имах  позната гей двойка в Америка, които бяха намерили майка на децата си и единият от мъжете беше биологичен баща. На пръв поглед нямаше как да кажеш, че са обратни. За мен те бяха пример как да възпитаваш и отглеждащ децата си. Имаха момичета близначки, които бяха  мили, добре възпитани, чисти и облечени като кукли и учеха в реномирано частно училище. Просто родителите им бяха подготвени за тях, имаха добри професии и доходи и знаеха как да възпитават децата си. Не виждам нищо нередно в това, че тези деца вместо майка, имаха двама любящи бащи - адвокат и професор.
Ако бях дете и имах възможност да си избера родители, бих предпочела да бъда възпитана и отгледана от такива хора.

# 216
Хората, които не искат да имат деца са егоисти, освен ако не са хомосексуални. Ако са хомосексуални не трябва да имат деца, защото природата така го е замислила да - за хетеросексуалните е задължително да осъществят "предназначението си", а за хомосексуалните е забранено .
 Ако майка не кърми и ражда секцио също е егоистка, а ако е и лесбийка ...да й се конфискува детето.
В Библията го пише, а и природата така е решила, мда.

# 217
# 218
# 219
Хората, които не искат да имат деца са егоисти, освен ако не са хомосексуални. Ако са хомосексуални не трябва да имат деца, защото природата така го е замислила да - за хетеросексуалните е задължително да осъществят "предназначението си", а за хомосексуалните е забранено .
 Ако майка не кърми и ражда секцио също е егоистка, а ако е и лесбийка ...да й се конфискува детето.
В Библията го пише, а и природата така е решила, мда.

Mr. Green Laughing Mr. Green

# 220
Нарича се резолюция ...макар, че всъщност двете теми трябва да бъдат резолвнати  до "Хората, които не искат да имат деца, са гейове".

# 221
Нарича се резолюция ...макар, че всъщност двете теми трябва да бъдат резолвнати  до "Хората, които не искат да имат деца, са гейове".

Laughing, всъщност.

# 222
 Как може да се осъди жена /независимо, тоест въпреки сексуалната и' ориентация/, да се отврати човек, заради желанието и възможността и' да забременее, независимо от използвания метод ?  ooooh!

Внимателно изчетох мненията изказани досега и с някои съм абсолютно съгласна.Всеки човек има право на личен избор как да живее собствения си живот без да дава обяснения на никого,нокогато става въпрос за дететрябва много внимателно да се обмислят последиците от нашите действия.В този смисъл няма нищо по-хубаво от това една жена да иска да има дете независимо от начина по който ще забременее,но от там накъде.Детето ще се роди малко по-малко ще започне да расте и разбира нещата.Колкото и да бъдем толерантни все пак живеем в общество със правила и канони които 99% от хората спазват ,а останалата част са някаква мъничка общност и няма как това да бъде обяснено и разбрано от едно малко дете без сътресения и промяна в психо-емоционалното му състояние-та нали всеки родител иска да направи най-доброто за своето дете-а дали такава "семейна " среда е най-доброто.Мисля че не.Ако толкова много един човек с гей ориентация(независимо от пола) иска да бъде родител нека жертва собствените си желания и чувства в името на това да бъде родител отглеждайки детето сам и не насаждайки собствените си предпочитания (като дава личен пример,защото това е най-мощното средство за възпитание)на едно нищо не подозиращо дете и то да расте объркано кое е правилно за него.Ако ви идва малко объркано то е защото много се вълнувам инаистина не мога да разбера този вид егоизъм Sick

# 223
няма нищо по-хубаво от това една жена да иска да има дете независимо от начина по който ще забременее,но от там накъде.Детето ще се роди малко по-малко ще започне да расте и разбира нещата.

И какво като почне да разбира нещата?
Какви по-точно психологично-емоционални травми съзираш ?

# 224
Някой от вас познава ли поне един хомосексуалист, неговият начин на живот и поведение? В по-голямата си част тези хора са емоционално нестабилни, прикрити и затворени в себе си, макар че на пръв поглед се показват като бохеми. Смятате ли че, могат да бъдат добри родители? Не казвам че, всички хетеросексуални двойки са такива.Колкото и да се правим на модерни все още не можем напълно да приемем гейовете и гей-двойките.
Представете си че сте на 5 години, ходите на детска градина и най-добрата ви приятелка ви попита: "Тебе кой ще те вземе мама или тати?" И вие като дете на гей-двойка мъж-мъж или жена-жена какво ще отговорите: "ми тати" , ама идва жена или респективно обратното. Е, я кажете сега колко психики ще се объркат? На вашето дете, което ще има жена за татко и мъж за майка, на чуждите деца, които трудно ще разберат какво всъщност се случва в семейството на тяхното другарче.
А половете на децата? Жените какви деца да отглеждат: момичета?! Мъжете: синове ли да имат само. Ако гей-двойка жени имат момченце, къде ще бъде мъжкият пример за него?! В жената иззела ролята на баща ли?! А при мъжете с едно момиченце или те са безопасни щото по жени не се заглеждат?! А кой ли ще се вземе да обясни на малкото им момиченце за месечния цикъл?! Този дето си е сменил пола ли?!

Общи условия

Активация на акаунт