редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 145
  • 558
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм против гей двойки да отглеждат деца защото аз минах през ада за да си имам,но уви от 1,6г.си чакам реда за да си осиновя .Може да съм закостеняла и нетолерантна,но така мисля аз.
какво предлагаш, жени, да речем бисексуални, но живеещи в гей връзка и семейство, когато забременеят да им бъдат отнемани децата и да бъдат давани за осиновяване на чакащите като теб ли.
точно това си. но имаш естествено право да мислиш, както искаш.
колкото до това, гей двойки да имат предимство пред хетеро при осиновяване, съм стриктно против. няма резон да се ползват с предимство. не виждам за какво. едни не могат да имат деца по здравословни причини, други - защото са избрали хомосекусална връзка. всяка връзка си има плюсове и минуси и когато сме избрали даден човек и начин на живот съзнателно, всички сме равни.

Що за грубо отношение?! Никой не казал да бъдат отнети нечии РОДЕНИ от него деца.
Но да дадеш дете с предимство на гейове не ми се вижда нормално. Както и това така злобно да нападаш хората.
са предимството си казах мнението. против съм. не виждам да нападам някъде някого. казах какво мисля, зададох въпрос. нормален, на който очаквам отговор. кое те кара да мислиш че обиждам. думите и квалификацията не ги написах аз. чети ако обичаш внимателно.
кати, естествено че имаш право. и не мисля, че това те прави лош човек. когато за някои неща мисля консервативно го осъзнавам и си го признавам и като теб си казвам какво мисля. така че не искам да те обидя и не се чувствам обидена.

Не за пръв път срещам рязкото ти мнение matakosmata! Изобщо щом си в опозиция обикновено се изказваш остро, а после се опитваш вече с нормални думи да замажеш положението. Не е хубаво, но избора на поведение си е твой, а изводите мои...
И това, че Кати чака от 1,5 година и смята, че никой не бива да се ползва с предимство, още по-малко гей-двойките, не я е направило по-лоша като човек. Не мога за нещо, което е ненормално от към природа, която е тази, създаваща живота, да кажа, че го толерирам! Не приемам гей двойки да осиновяват деца! Да се сдобиват с техни си и да ги превръщат в свои подобия или не - греха си е техен, но да взимат деца, да им натрапват извратената си среда и потребности, съм категорично против. И въобще не ме интересува кой ще ме приеме за закостеняла, старомодна или нетолерантна. Те, гейовете, нали пък са ултратолерантни към всички... В мига, в който някой се афишира като гей и почва да пищи, че му нарушавали правата! А той като ми нарушава мирогледа и природните закони аз да си трая!? Е как ще стане това? Crossing Arms

# 301
Не мисля, че е нормално гей двойка, особено мъжка, да осиновяват деца.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 21:08 от В_и_В_и

# 302
Ех, Балу, най-сетне някой ми облече мислите в думи. Тенкю.  bouquet

# 303
Ех, Балу, най-сетне някой ми облече мислите в думи. Тенкю.  bouquet
Mr. Green Hug My pleasure bowuu

# 304
  • Бургас
И аз благодаря на Балу за това, че даде израз на това, което чувстваме ние - старомодните, закостенелите и нетолерантните.
Ако една жена, поставена в един мъжки свят се е почувствала мъж, съм склонна да го приема.
Ако "жената" в една мъжка двойка чувства, че се е родил в грешно тяло, и това мога що-годе да разбера, но мъжът в тази двойка си е чист извратеняк. Както педофила, содомиста, некрофила и подобни.

На хора, на които основната грижа и тема е сексуалната им ориентация, не мисля че е редно да се поверяват чужди деца.

# 305
Ако "жената" в една мъжка двойка чувства, че се е родил в грешно тяло, и това мога що-годе да разбера, но мъжът в тази двойка си е чист извратеняк. Както педофила, содомиста, некрофила и подобни.

На хора, на които основната грижа и тема е сексуалната им ориентация, не мисля че е редно да се поверяват чужди деца.

Whistling Зайченцето бяало, цял ден си играало.....  Whistling

# 306
но да взимат деца, да им натрапват извратената си среда и потребности, съм категорично против.

Аз имам въпрос - ти как натрапваш правилната си среда и потребности на детето си?
Вярвам, че сексуалната ориентация и сексуалните.... потребности са от последните неща, в/у които родителя може да повлияе. Освен ако не го закърмят с някакви много дълбоко травмиращи религиозни ( например) постулати ( за греховността на мастурбацията, напр). Но татко и мама да ми говорят/показват сексуалните си нужди с идеята да ми ги предадат по правилния начин.. бррр

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:27 от hei astrid

# 307
  • Варна
В момента около 10 милиона деца в Сащ живеят с 3 милиона хомосексуални родители и цифрата ще расте.....

Из Грижи за бебето и детето, др Спок
Признавам, че съм изумена от броя на децата отглеждани в хомосексуални семейства. По груба сметка излиза, че в САЩ се падат средно по 6 деца на двойка родители. Според д-р Спок. Това поне твърди елементарната аритметика.
А бях на път да се размисля над думите му......

# 308
  • София

всъщност оказва се, че това е по-скоро твоя основна грижа, защото не мисля, че един гей, бил той мъж или жена, се буди сутрин и отива да събуди и децата си с обяснението, че от това да правиш секс с човек от твоя пол, по хубаво няма

и  - съвсем хипотетично - ако двойка мъже си осиновят момиченце, това извратено ли ще бъде
защото те ще клонят към секс с мъж

и пак питам - къде пък прочетохте, че искаме да са с предимство при осиновяване на дете

# 309
Не мога еднозначно да отговоря. Имам приятели гейове, и жени, и мъже. Повечето са верни приятели, мисля, че могат да се грижат добре за дете. И все пак не мога да приема, че детето може да гледа целуващи се две жени или двама мъже без това да не нанесе някакви травми. Далеч съм от мисълта, че гей двойките са толкова извратени, че ще правят секс пред детето, но дори и демонстрацията на нежност между еднополови може да обърка детето.

# 310
  • София
Странно, но факт - в далечното минало имах познати лесбийки.
Отгледаха децата на едната.
Опитаха се да направят най-доброто за тях, така както го разбираха.
Резултата беше катастрофален - и за тях и за децата.
За мен не е нормално.

# 311
но да взимат деца, да им натрапват извратената си среда и потребности, съм категорично против.

Аз имам въпрос - ти как натрапваш правилната си среда и потребности на детето си?
Вярвам, че сексуалната ориентация и сексуалните.... потребности са от последните неща, в/у които родителя може да повлияе. Освен ако не го закърмят с някакви много дълбоко травмиращи религиозни ( например) постулати ( за греховността на мастурбацията, напр). Но татко и мама да ми говорят/показват сексуалните си нужди с идеята да ми ги предадат по правилния начин.. бррр

Средата на моите деца е прилежаща на произхода им и е от този тип, който се нарича средно статистическа. Майка, баща, три деца, спокоен дом. Нещо ненормално да ти прозира тук!? За преповтаряне на модела на семейството да си чула? Рядко деца от сплотени и спокойни семейства имат трудности в общуването и отклонения в поведението, но това е друга тема и ще задълбаем далече, далече.

...........защото не мисля, че един гей, бил той мъж или жена, се буди сутрин и отива да събуди и децата си с обяснението, че от това да правиш секс с човек от твоя пол, по хубаво няма
Е, просто нЕма нужда да го прави! Mr. Green Това дете няма да са го взели от Марс. Пък да ви питам какво ще преживее това дете когато в началото лекинко започнат да му подхвърлят това-онова, а после направо го низвергнат от обществото и то за втори път след появата му на света, без да има право на собствен избор и право да се защити! Ама то защитата на гейството нали е модерна, размахва се от хора, които се смятат за филантропи и е поредната гадост приета от "цивилизования" свят, минавайки за артистична и възвишена... Ае моля ви се! На кой от вас децата имат гейски наклонности и не му пука, м? Онази пиеса на Добри Войников "Криворазбраната цивилизация" се превръща в евъргрийн...

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 23:11 от Балу

# 312
Пак спорите за глупости. Нали още на първата страница се разбрахме че хомосексуалистите ставата такива и в напълно  нормални хетеросексуални семейства. Т.е. това дали семейството ще е хомо или хетеросексуално няма никаква връзка с бъдещата сексуална ориентация на детето. Освен това убийци и извратеняци се раждат в хетеросексуални семейства. Така че това че семейството е хомо няма никакво отношение към бъдещето на детето.

# 313
  • София
ами един от приятелите ми е гей - мъж, просто за уточнение
та той живее с половинката си, заедно са от повече от 8 години и са доста щастливо и хармонично семейство
не се крие от никой, но и по никакъв начин не парадира с факта, че видите ли, любовта на живота му е по случайност от същия пол
не се целуват, не се държат за ръчичка и не си викат мило
в интерес на истината повечето от колегите ни дори не знаят за това
виж аз имам поне две приятелки, с които си викаме мило, държим се за ръчичка и се целуваме при всяка среща
и при все това съм ориентирана изцяло и убедено към мъжката част от населението в избор на сексуални партньори
та - детето ми е прекарвало доста време в компанията на въпросната двойка и чак при един разговор, когато ни чу да коментираме нещо загря, че те правят секс
и след като зададе въпрос и му бе обяснено и от мен и от приятелят ми престана да се интересува от това
да не говорим, че /което много ме дразни/ е определено възмутен от идеята, че мъж може да спи с мъж, но точно тях двамата ги възприема съвсем нормално и не забелязвам ад са му навредили
а низвергнати в обществото доскоро бяха и децата на разведени родители
и осиновените деца
и тези с увреждания

а преди стотина години на жените е било забранено да гласуват

# 314
Аз само от тези теории за преповтаряне на модела на семейството не разбрах хомосексуалните деца на хетеросексуални родители какъв модел преповтарят? Че повечето гейове и лесбийки идват от хетеросексуални семейства е факт.

Общи условия

Активация на акаунт