точно това си. но имаш естествено право да мислиш, както искаш.
колкото до това, гей двойки да имат предимство пред хетеро при осиновяване, съм стриктно против. няма резон да се ползват с предимство. не виждам за какво. едни не могат да имат деца по здравословни причини, други - защото са избрали хомосекусална връзка. всяка връзка си има плюсове и минуси и когато сме избрали даден човек и начин на живот съзнателно, всички сме равни.
Що за грубо отношение?! Никой не казал да бъдат отнети нечии РОДЕНИ от него деца.
Но да дадеш дете с предимство на гейове не ми се вижда нормално. Както и това така злобно да нападаш хората.
кати, естествено че имаш право. и не мисля, че това те прави лош човек. когато за някои неща мисля консервативно го осъзнавам и си го признавам и като теб си казвам какво мисля. така че не искам да те обидя и не се чувствам обидена.
И това, че Кати чака от 1,5 година и смята, че никой не бива да се ползва с предимство, още по-малко гей-двойките, не я е направило по-лоша като човек. Не мога за нещо, което е ненормално от към природа, която е тази, създаваща живота, да кажа, че го толерирам! Не приемам гей двойки да осиновяват деца! Да се сдобиват с техни си и да ги превръщат в свои подобия или не - греха си е техен, но да взимат деца, да им натрапват извратената си среда и потребности, съм категорично против. И въобще не ме интересува кой ще ме приеме за закостеняла, старомодна или нетолерантна. Те, гейовете, нали пък са ултратолерантни към всички... В мига, в който някой се афишира като гей и почва да пищи, че му нарушавали правата! А той като ми нарушава мирогледа и природните закони аз да си трая!? Е как ще стане това?