редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 136
  • 558
  •   1
Отговори
# 315
Глупости! Crossing Arms

# 316

не се целуват, не се държат за ръчичка и не си викат мило

Че те какви хомосексуалисти са след като не си викат мило и не се целуват. Те не се обичат просто.

виж аз имам поне две приятелки, с които си викаме мило, държим се за ръчичка и се целуваме при всяка среща

Виж ти сериозно ме притесняваш да не обърнеш резбата скоро

# 317

Кое е глупости. Че хомосексуални деца излизат от херетосексуални семейства ли?

# 318
балу, не пренасяй настроенията си от други теми в тази. спрямо мен де.
първо, кати сама каза - може да съм...............аз просто  потвърдих думите и, че за мен е така.
второ, кати не говореше за предимство при осиновяване от гей двойки, а дали е редно гей двойка да отглежда деца. забележи, ако не си прочела заглавието на темата.
за предимството се спомена в последствие и аз казах ясно мнението си, ама я пак да ти го повторя, че четеш явно наверев. Против съм гей двойки да имат предимство при осиновяване.
трето и най-маловажно. изводите ти. нито се познаваме, нито сме се виждали. аз си правя изводи за теб, ти си правиш изводи за мен. Е, И. да вземем да си разплетем чорапите може би.........
като са негативни, няма лошо. ти си живееш своя, аз моя живот Grinning
колкото най-вече до кати, защото явно това е големият проблем, а хората в темата не са наясно и така печелиш дивиденти и същевременно си връщаш за един друг спор............., да си кажа.
 АЗ чаках 20 години за да имам биологично дете. не се получи. осинових. наясно съм и с болката и с мъката. преживяла съм го. от тази гледна точка предполагам изказването ми вече не звучи обидно. може би трябваше да добавя - да ги дадат на такива като теб и мен........
е, сега го добавям.
не съм остра, пряма съм. задавам и открити въпроси. чакането за дете няма нищо общо с това, имат ли право хомосексуални да отглеждат деца.
и пак питам. ако една жена, живееща в хомосексуална връзка забременее, какво правим детето. след като мнението ви е, че не бива подобни хора да отглеждат деца.
ако един хомосексуален мъж направи бебе и майката не го иска, а той и партньора му искат да го отгледат, какво правим с детето. забраняваме ли им. взимаме ли им го, за да не израстне при извратеняци. въпроса на темата е точно този. редно ли е.
и замо не започвайте с това, ама като са хомо, как така са спали с друг пол. защото ще отговоря с контравъпроса, колко семейни двойки гледат деца, които друг мъж, а не съпругът е направил през време на брака.

# 319
  • София
Детето Х, на първо място е личност и ако то не се е родило по биологично нормалния начин, а бива осиновено от такова гей-семейство (за което съм сигурна, че би могло да бъде много сплотено, влюбено и т.н), на него му се отнема личния избор как да формира мирогледа си за света, на него му се отнема възможността да бъде въобще някога като другите, макар че то самото не се е родило различно, както е при дечицата  увреждания например. Осигурете на едно дете нормален старт в живота, предоставете му възможност когато има нужда то да е като всички останали деца, а когато започне да се формира като осъзнат човек и е натрупало достатъчно личен опит в живота си, нека то само тогава да се самоопредели както иска. Това никога не може да се случи ако детето бъде отгледано от гей-двойка, а пък ако ще те да са най-прекрасните хора на този свят.

# 320

Кое е глупости. Че хомосексуални деца излизат от херетосексуални семейства ли?
Не, по-горното, ама ме мързи да обяснявам вече. Щото си е като да викаш в черна дупка...

# 321
Детето Х, на първо място е личност и ако то не се е родило по биологично нормалния начин, а бива осиновено от такова гей-семейство (за което съм сигурна, че би могло да бъде много сплотено, влюбено и т.н), на него му се отнема личния избор как да формира мирогледа си за света, на него му се отнема възможността да бъде въобще някога като другите, макар че то самото не се е родило различно, както е при дечицата  увреждания например. Осигурете на едно дете нормален старт в живота, предоставете му възможност когато има нужда то да е като всички останали деца, а когато започне да се формира като осъзнат човек и е натрупало достатъчно личен опит в живота си, нека то само тогава да се самоопредели както иска. Това никога не може да се случи ако детето бъде отгледано от гей-двойка, а пък ако ще те да са най-прекрасните хора на този свят.

Ъ-ъ-ъ, всяко семейство прави избор вместо децата си. Кръщаваме ги преди да мога да решат дали да се християни, пробиваме им ушите или не, пращаме ги в частно или държавно училище, учим ги на един или друг език. Няма семейство, което да не решава вместо детето си.

Пък ти ако си мислиш, че "всички останали деца" идват от модела "мама, татко и аз"....

# 322
  • Варна
Hear Again сега си спомних, че ти беше тази, която пусна линк с резултати от разни американски изследвания на деца отгледани в хомосемейства. Та във въпросната статия, се казваше, че всички анкетирани деца са хетеросексуални. Аз се питам дали това ти звучи прадоподобно? Как пък едно дете не се обърка и не декларира хомосексуалност? Ей, така, за цвят дето се вика. Малко нагласено ми се вижда, даже не малко, а много.

# 323
Аз само от тези теории за преповтаряне на модела на семейството не разбрах хомосексуалните деца на хетеросексуални родители какъв модел преповтарят? Че повечето гейове и лесбийки идват от хетеросексуални семейства е факт.
твърде прост, но умен въпрос..........наистина, те на кого ли са се метнали, а. newsm78
и тъй като тенденцията е хомосексуалните да се увеличават главоломно, се чудя колко ли от списващите тук имат вкъщи бъдещи хомосексуални деца Whistling
хлъц. гадните американци пак лъжат.........

# 324

За преповтаряне на модела на семейството да си чула?.

Хайде да не се изпитваме кой какво е чул  Stop
Да разбирам ли, че ако един ден някое от децата ти декларира, че е гей
ще го отдадеш на провал на средностатистическия ти тип възпитание?

# 325
Hear Again сега си спомних, че ти беше тази, която пусна линк с резултати от разни американски изследвания на деца отгледани в хомосемейства. Та във въпросната статия, се казваше, че всички анкетирани деца са хетеросексуални. Аз се питам дали това ти звучи прадоподобно? Как пък едно дете не се обърка и не декларира хомосексуалност? Ей, така, за цвят дето се вика. Малко нагласено ми се вижда, даже не малко, а много.

Еврейската конспирация! Не, не, гейската конспирация!

Там са резултатите на не една анкета, много неща са преразказани, различни изследвания от много години. Аз помня, че това, което прегледах беше анкета на 50 деца, 49 хетеро, едно гей. Нищо странно няма в този резултат, пък и 50 хетеро да бяха. Хетероскесуалните са мнозинство, изследванията отразяват този факт.

Ето кво пише специално в линка, който дадох:

Sexual Orientation. A number of investigators have also studied a third component of sexual identity, sexual orientation (Bailey, Bobrow, Wolfe, & Mickach, 1995; Bozett, 1980, 1987, 1989; Gottman, 1990; Golombok & Tasker, 1996; Green, 1978; Huggins, 1989; Miller, 1979; Paul, 1986; Rees, 1979; Tasker & Golombok, 1997). In all studies, the great majority of offspring of both lesbian mothers and gay fathers described themselves as heterosexual. Taken together, the data do not suggest elevated rates of homosexuality among the offspring of lesbian or gay parents. For instance, Huggins (1989) interviewed 36 adolescents, half of whom had lesbian mothers and half of whom had heterosexual mothers. No children of lesbian mothers identified themselves as lesbian or gay, but one child of a heterosexual mother did; this difference was not statistically significant. In another study, Bailey and his colleagues (1995) studied adult sons of gay fathers and found more than 90% of the sons to be heterosexual.

Никъде не пише всички. Пише "в голямата си част".

# 326
Хайде да не се изпитваме кой какво е чул  Stop
Да разбирам ли, че ако един ден някое от децата ти декларира, че е гей
ще го отдадеш на провал на средностатистическия ти тип възпитание?

Повечето ми въпроси тук са риторични, уважаема/и, а отговорите ви не променят възгледите ми!  Разбирай каквото ти изнася, а с моите деца не се занимавай! Naughty Crossing Arms

# 327
  • София
Но не родителите ти казват с каква ориентация да си, нали?! Не те ти определят вкусовете и желанията. А и ти в даден момент се откасваш и тръгваш по път по който си избрал, нали?! Пък и докато родителите ти са правили всички тези избори за теб, ти пак си бил като другите деца, защото си знаел, че техните родители правят същото за тях, т.е. ти не си страдал от това, че си различен от тях. Защото на всяко дете му е приятно да се чувства като част от всички останали деца, хората започват да искат да са различни чак когато открият самия себе си - с натрупан донякъде житейски опит, с оформени от тях самите, от средата, от образованието,  от семейството си предпочитания. Нещата са ужасно комплексни и аз не мога да разбера как си представяте, че на едно дете само ще щракнеш с пръсти, ще му обясниш и всичко ще бъде ок... Повечето от вас са майки, знаете, че душичките са им ужасно чувствителни и ранима дори за елементарни за нас неща, как си представяте наистина, че едно такова предполагаемо дете ще бъде ок само с едно обяснение за различията????? Наистина недоумявам!

# 328
Повечето от вас са майки, знаете, че душичките са им ужасно чувствителни и ранима дори за елементарни за нас неща, как си представяте наистина, че едно такова предполагаемо дете ще бъде ок само с едно обяснение за различията????? Наистина недоумявам!

Животът е пълен с трудни неща, които трябва да се обяснят. Всеки търпи травми, всеки се бори с разни въпроси, така ставаме хора.

# 329
и пак питам. ако една жена, живееща в хомосексуална връзка забременее, какво правим детето. след като мнението ви е, че не бива подобни хора да отглеждат деца.
ако един хомосексуален мъж направи бебе и майката не го иска, а той и партньора му искат да го отгледат, какво правим с детето. забраняваме ли им. взимаме ли им го, за да не израстне при извратеняци. въпроса на темата е точно този. редно ли е.

Когато един човек с гей ориентация стигне до там,че да има собствено биологично дете има право да го възпитава и отглежда по начин ,който смята за правилен.нокогато едно дете лишено от биологичните си родители да живее в биологичното си семейство е ощетено по принцип.От тук нататък обществото т.е.всички ние трябва много разумно да помислим как едно такова дете би могло да живее така,че да не трупа повече дефицити в психо-емоционален аспект.Някъде по-долу беше писано ,че само за малко в пубертета се чувстват зле и раздвоени-едва ли не това не е проблем.Май нещата се виждат само от страната откъм която ви изнася.Дръжте се зряло-който е детероден да си роди дете и спрете да мислите как да объркате главиците на и без това ощетените деца Sick

Общи условия

Активация на акаунт