Отговори
# 15
Дани, честито! Да е жив и здрав Лъчко! Много да сте щастливи всички заедно!  bouquet

# 16
Ще купуваме ли подаръци, казвайте, че няма време?!

Дарлинг, и аз мога да те взема с колата по пътя към Фъни.

# 17
Дарлинг, Мики, Дейзи, Зори,
ако искате снимките в оигинален размер, мога да ви ги запиша на cd-ta.
Дарлинг, забравих да благодаря за комплиментите! Здрава излезе тази рокля, ей!Не се скъса!Махнаха петната от шоколадовия мус в химическото и е като нова.

# 18
4естито Дани да ти е живо и здраво син4ето,много да ви радва и да е послушен също като кака си
Тася страхотно заглавие Hug
Ох моми4ета сега се връщаме от доктора,другия понеделник ни е операцията  на третата сливица и на ушенцата,пак му прави тест на слуха и каза,4е е зле и с двете ушенца  Cry ,не 4ува добре и ще му сложат някакви джаджи,които след време си падат сами4ки и оттук нататък трябва много да внимаваме да не му влезе вода в ушенцата и да се къпе с тампони,хубавото е,4е другите две сливици са се прибрали и там няма да се налага операция.Оба4е това,което ме притеснява е,4е операцията е в 14 4аса и Дани не трябва да е ял нищо,за да го хване упойката,даже мляко не разрешават,като го знам как огладнява нямам идея как ще го опазим да не яде Rolling Eyes,и другото гадно е,4е ще спим в болницата,ще го изпишат 4ак на другата сутрин Sad.Така 4е другия понеделник да ни стискате палци  Rolling Eyes

# 19
4естито Дани да ти е живо и здраво син4ето,много да ви радва и да е послушен също като кака си
Тася страхотно заглавие Hug
Ох моми4ета сега се връщаме от доктора,другия понеделник ни е операцията  на третата сливица и на ушенцата,пак му прави тест на слуха и каза,4е е зле и с двете ушенца  Cry ,не 4ува добре и ще му сложат някакви джаджи,които след време си падат сами4ки и оттук нататък трябва много да внимаваме да не му влезе вода в ушенцата и да се къпе с тампони,хубавото е,4е другите две сливици са се прибрали и там няма да се налага операция.Оба4е това,което ме притеснява е,4е операцията е в 14 4аса и Дани не трябва да е ял нищо,за да го хване упойката,даже мляко не разрешават,като го знам как огладнява нямам идея как ще го опазим да не яде Rolling Eyes,и другото гадно е,4е ще спим в болницата,ще го изпишат 4ак на другата сутрин Sad.Така 4е другия понеделник да ни стискате палци  Rolling Eyes

Praynig Ние сме с вас Hug

# 20
  • София
Зоуи Hug,мила,разбира се ,че ще стискаме палци и ще ви изпращаме положителни мисли.Хайде да минава пустата операция и да се оправи вече детенцето,че много се измъчи,душицата.Целувам ви и двамата Hug Heart Eyes

Дани, честито   bouquet  да е жив и здрав и много късмет да има в живота Hug
Момичета може ли да си направим един списък със заведния с детски клубчета  newsm78   например в началото на темата Тасинка да го сложи.
Ние досега само в "Добро" в Лозенец сме ходили, не съм очарована но върши работа  Wink

Хубава идея,Кате.Ами казвайте момичета,който знае такива заведения с детско клубче в тях,аз ще си ги записвам и ще ги сложа после в началото.Аз ,за съжаление,не мога да се включа с информация newsm78

# 21
Честито,Дани!!! Да ти е жив и здрав малкия мъж.Много да ви радва,голям юнак да порастне и да има много късмет!Честито и на Писи,че е вече кака!На теб-бързо възстановяване!  bouquet

Тася,поздравления за заглавието.

# 22
Беа, качих абсолютно всички снимки от вашия рожден ден, нищо не съм трила, много са (280).

ето линк

# 23
Зоуи, помисли си само колко малко ще боледува след операцията и това ще ти даде сили в понеделник.
Иначе, аз имам някакви спомени, че 6 часа преди операцията трябва да спре да яде и пие.. Тоест би трябвало да може да му дадеш едно сутрешно мляко, защото с храната ще се справиш, ама как ще му обясниш, че не може вода да пие  #Crazy.

# 24
Зоуи, стискам палци Praynigпредставям си какво ви е  Confusedдано скоро мине и замине цялата история, че звучи мого страшно  Confused

# 25
Зоичка Heart Eyes -леле представям си, как се чувстваш-прегръщам те и съм с вас Praynig Praynig Praynig

Кали  Heart Eyes с удоволствие разгледах всички снимки-прекрасни са а първата на линка с целувката на Кайо и Сара е адски сладка,страшно мил момент си уловила  bouquetумилиха ме и кака Али се е гушнала в Дейзи и една гушната на Ани и Зори ,и как Сара и Кайо хапват торта-абе направо да не изброявам ,но страхотни са

Катенце  Heart Eyesнапиши моля подробно за това "Добро"-Мишето игра ли вътре,навалица ли е имали какво да хапват хлапетата newsm78

Дарлинг Heart Eyes мерси скъпа,много мило предложение Hugно не шофьора е основното,наистина малко ми дойдоха в повече партитата(вчера пак бяхме )
А за коя Арена говориш1че е с детски кът-на Вени хареса ли и newsm78

Пиша бързо,че Б ми циври да излизаме вън
имах още да пиша,но по късно
Цунки

# 26
Зоуи, стискам палци всичко да мине бързо и успешно  Praynig Дано това му помогне на малкия и вече да е значително по-добре  Hug

Кали, много сладка снимка  Grinning

# 27
Тася  Hug темата е мнооооого миличка   bouquet

Зоуи, ще се молим всичко да мине успешно, ако можеш мисли по-малко за понеделник, за да не си изнервена и да не предаваш на Дани негативни емоции. Бързо ще мине и може би е по-добре, че ще преспите в болницата, за да има наблюдение и да не се притесняваш вкъщи.  Praynig

Ама голяма любов искри от снимката на Кайо и Сара, страхотен кадър  Peace

# 28
Зоуи Hug ще се моля за вас, всичко да мине много леко! Praynig Praynig Praynig

# 29
  • София
Зоуи  Hug стискам палци мила, представям си колко ти е притеснено  Confused Всичко да свършва бързо че се измъчи Дани  Heart Eyes

За неделя - и ние сигурно няма да дойдем, Емка още май не е съвсем оздравяла  Tired Аман от болести с тази ясла  ooooh! а пък й харесва да ходи  Tired

Страхотни са снимките на Сара и Кайо  Heart Eyes голяма любов са  Hug

Общи условия

Активация на акаунт