Отговори
# 285
Нещо пак се ядосах. Педиатърката от сутринта 3 пъти ми затваря тел.и не ми се обажда после. Това най-го мразя. Дайте малко акъл моля ви, какво да й давам на Али за пустата му задна хрема. дави се, гади й се чак. иначе нищо й няма.

Дейзи, искаш ли да ти пратя на ЛС тел на педиатър, който ходи на домашни посещения? Много мои колежки са доволни от него и аз го извиках, когато Маги беше с висока Т, а педито нищо не предприемаше.

# 286
Давай, Веси, то се е видяло Close

# 287
Дани, много са ти хубави децата Hug И как си приличат! Целувки и на трима ви Hug

Радвам се , че сте прекарали добре на зелено. И ние ходихме ама само на пикник в събота, но май мямам много снимки, че Катя спа през повечето време.Заспа на отиване в колата и я преместихме в количката и спя 3 часа на чист въздух.

А сега лошата новина ... Катя е с Варицела. Направо ми иде да се гръмна. Днес ми се обадиха към 11.30 от яслата да отивам да я взема , че имала обрив, а те имаха болно дете ама уж отдавна, но явно не е било само едно ,защото днес се обадила още една мама да каже ,че са болни. И сега сме в къщи до другата седмица. Лошото е, че Галито не я е карала също и сега умирам от притеснение да не се разболее и тя. За съжаление при това положение операцията отпада докато всичко не отмине. Сега Галя 20 дни и тя ще е под карантина. А какво ще стане с представлението незнам. Дано не се е заразила, че да може на 17ти да участва.
Оф, оплаках се , ама съм много разтревожена. Това ми е за първи път и незнам какво да очаквам. Страх ме е Катя да не се чеше много , дано не и излязат много по лицето, че да няма белези. Tired

# 288
Ели, колкото по-рано я изкарат, толкова по-добре. Само да не пропадне представлението. Племенницата ми е на 10 и наскоро я кара, много трагично го прие емоционално; смяташе че е грозна като жаба и цял живот така ще остане, голяма трагедия. нея я пратиха да живее с бавачката си, защото имат и малко бебе у дома. С оглед на това да ти дам малко съветче. Недей да показваш, че нещо лошо или страшно е случва. Майтапи се колко са сладки и смешни с пъпките, направете го игра. Опитай се да им вдъхнеш кураж до колкото е възможно.

Нелче, как сте днес?

Снимките са много готини, подробно ги разгледах. Лъчко е номер едно, а писи супер сериозна и отговорна изглежда, направо да не повярваш, че може да прави палавините, за които четем Simple Smile
а на иван миглите а зашеметителни!!

дейзи, голямо ГУШ ! много неща искам да ти кажа. защо не ми е обади в петък, като слезе от автобуса бе жена!!! сигурно съм те подминала някъде, нали ти звъннах. много ме е яд, да знаеш. за сополите... Ади много подробно ми разказа за прахосмукачената помпа за сополо и ме амбицира да си я взема. защо не пробваш?

# 289
Кали, мерси за куража Hug мисля ,че като ми отмине паниката ще се справя със ситуацията.
nyc, много е красив Иван! Много.

# 290

zoui ако се тръшне в магазина (ляга по корем на земята) не му обръщам внимание и го оствам и си тръгвам  Wink  да видиш как скача след мен  Joy, дразня се само на продавачките, защото тичат да го вдигат!
Само 4е при нас това не действа,защото на Дани не му пука,4е съм си тръгнала,сеща се явно,4е ще се върна,особено пък,ако има публика ooooh!
Кали снимките са страхотни и си ли4и,4е сте си изкарали супер,леко ви завиждам Laughing

# 291
Ееее Ели, много кофти  Confusedще се справите, къде ще ходите. Всичко ще е наред, дано само Гали не пропусне участието.

Кали, тамън след като говорих с теб, започнах да подбелвам очите. Не се сетих да ти звънна, а и нали ти казах да не минаваш оттам, че е яко задръстване /всъщност казах ли ти или само така си мисля/. И аз искам да те видя  Grinning

# 292
Ей.......много сте готини на снимките  Grinning

Дейзи,как така ти е прилошало бе мила  Rolling Eyes да не ти пада кръвното  newsm78 надявам се вече си по добре  Hug

Ние сме добре,днес се разхождахме в уиндзор много красиво място видяхме гвардията на кралицата.Петето много се впечатли от замъка,а Юджи по тича на воля в парка  Simple Smile
Те кога са виждали такава чистота даже си направихме и пикник  Hug Много е хубаво,че с племенничетата са на едни години и страшно  си паснаха  Heart Eyes
Учудващо за мен е как много бързо свикнаха с промяната  Peaceи тя определено е положителна  Wink

Прегръдки!!! Hug

# 293
  • Варна
Леле, Ели, ужас. Shocked Дано бързо да мине и Галито да не прихване. Започна се, значи.  Confused
Много яки снимки. Heart Eyes Явно добре сте си изкарали на пикника. А Писи и Лъчко са големи сладури. И наистина много си приличат, душичките. Heart Eyes
daizy, как така толкова често ти прималява. Sad Нещо не е наред, що не се прегледаш. newsm78 Сигурна ли си, че е ниско кръвно? Thinking
Аз да се похваля, че ще започвам работа. Simple Smile Одобрили са ме, само не знам точно от коя дата се връщам. Надявам се до месец да започна. Praynig
Jessy I, радвам се, че си изкарвате добре. Мечта ми е да посетя Англия.  Crazy За сега само мечта си остава... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт