Отговори
# 270
ето и малко снимки от нас, щракнати набързо Simple Smile

http://daniellka.multiply.com/photos/album/1#1

# 271
върнахме се Simple Smile
супер беше. искам пак. децата си играха страхотно, на една огромна зелена поляна 2 дни и никой не искаше да си тръгва. снимки по-късно Simple Smile

# 272
Zdraveite mili4ki ot slan4evo dajdoven London! Hug
Decata ponesoha dobre poleta i se 4uvstvat mnogo dobre tuk  Simple Smile Stra6no si dopadnaha s bratov4edite i pada goliama igra Grinning

Dani   Hug strahotni sa Pisito i Lu4ko Heart Eyes golemi sladurkovci Heart Eyes
Keti  Hug dano vi se razmine bolnicata Praynig

Cunki ot nas!!! Heart Eyes Hug

# 273
Ей, всички пътуващи са доволни от пътуването  Grinning

Кали, чакаме снимки с нетърпение  Grinning Много ме е яд, че и ние не можахме да дойдем  Tired

Джеси, приятно изкарване и на вас  Grinning Много хубаво, че така добре се забавляват децата на новата територия  Grinning

Дани, ама как си приличат сестричето и братчето  Grinning Голями са сладури  Hug

# 274
Хайде и аз да се разпиша  Grinning
Изкарахме наистина страхотно  Heart Eyes Ей голям кеф  Sunglasses и аз искам пак  Hug
Децата си играха много хубаво ,хотелчето беше супер ,времето също ,а за компанията нямам думи  ...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани ,много са сладки и двамата ,страхотни снимки  Hug Heart Eyes

Нели ,стискам палци да оздравявате бързо  Praynig

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 09:20 от miki3

# 275
от първия ден. другите не съм ги свалила още.

# 276
Здравейте,

честит рожден ден на патерица на Силвето! Да си много здрава, все така силна и независима, все така любяща и прекрасна майка  Hug

Дани, невероятни са ти дечицата, толкова сладки, такива бонбони, нямам думи просто  HugЛъчко е прекрасен сладък шушон, а на неговия фон Писи си изглежда направо голяма, и така се е разхубавила, прекрасна е  Hugжелая ти все така да си с железни нерви Hugа ти сега след операцията, вдигаш ли я нея?Как се спряваш с натоварването?

Кали, снимките както обикновено са страхотни Hugизкарали сте прекрасно, съжалих, че не дойдохме Rolling Eyesтолкова са хубави децата, че нямам думи  Hug

Айде и аз да се отчета с малко снимки : http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/16/Zoopark_april2008

Да ви се оплача малко  Rolling Eyesсутринта ми беше адски зле, явно кръвното ми беше паднало, има адска аритмия, щях да припадна в тоалетната. Едвам се съвзех и се докопах до офиса. В петък пък ми прилоша в един претъпкан и смрадлив рейс, слязох на спирката и се разревах от яд и безсилие, няма таксита, трафика убийствен, рейсовете пълни до дупка, а на мен ми лошо....пак се прибрах вкъщи пеша тоя път едвам лазейки на четири крака. Не ми е ставало толкова лошо, откакто бях бременна в началните месеци. Уф, как ще го избутам днешния ден незнам. Като капак на всичко се събудих призори с някакво ужасно тревожно чувство в душата си. Просто се задушавах по някаква незнайна причина. Ей, разлашкана психика на 26 години CloseА Алис пак е със силни сополи, не сме спали две нощи подред. Днес ще взема да й запиша час да я видят, че аман вече.

# 277
Кали, много готина снимка  Grinning Какъв общ труд и творчество кипи  Mr. Green Още повече ме хвана яд, че не дойдохме. А децата са толкова пораснали. Нали отдавна не сме ги събирали и вече ги познавам покрай майките им само  Grinning

Дейзи, наистина адски гадна ситуация  Tired За жалост ни се случва често да се чувстваме безсилни точно в най-кризисните моменти. Може би е добре да си починеш малко  Peace

# 278
Честит рожден ден на патерица на Силвето!
Дани  Hug страхотни са ти бебетата и наистина ужасно много си приличат  Hug ох как искам и аз вече, а има полвин година  Rolling Eyes
Так и не разбрах кога сте се уговорили за почивните дни, а си говорихме цялата минала седмица как би било добре да мръднем 2 дни извън София  newsm78 все повече изкуквам, чета отгоре отгоре, забравям... хормони  Wink
zoui ако се тръшне в магазина (ляга по корем на земята) не му обръщам внимание и го оствам и си тръгвам  Wink  да видиш как скача след мен  Joy, дразня се само на продавачките, защото тичат да го вдигат!

МИЛА, липсваш на темичката изгуби ми се.... наистина не разбрах, кой и защо се разсърди, всеки има право на мнение и не е необходимо да се стига до конфликти, защото всички не мислят еднакво!

# 279
Привет мами!

Силве, Честит Рожден Ден на патерица! Да си все така усмихната, позитивна и добра! Желая ти от всичко по многоооооо !   bouquet

Дани страхотни са децата! наситина си прили4ат много ! А писи е адски пораснал! Да са ти живи и здрави!

Дейзи, много гадно, дано се оправиш бързо. Много сладки снимки!

Уикен4дето беше прекраснооооо! Искам паааак! Децата играха страхотно по цял ден! Комплекс4ето е супер, затворено и няма къде да избягат Simple Smile Много се забавлявахме !

Нели дано ви размине болницата, пиши как сте!

Зоуи, радвам се 4е всичко е минало успешно при Дани!

Кате-М кога ти е термина?

# 280
Калиии, супер са снимките!

# 281
Зори чак 21.10 ...

# 282
Кате, това ще е подранил коледен подарък  Laughingкак се чувстваш ти?

Кети, сега се сетих да кажа, стискам палци да не се стига до болница и бързо да се оправи Дени Praynig

# 283
малко снимки от нашето детско парти, сега в събота беше: http://nyc.MoiFoto.ru/70897/

# 284
Нещо пак се ядосах. Педиатърката от сутринта 3 пъти ми затваря тел.и не ми се обажда после. Това най-го мразя. Дайте малко акъл моля ви, какво да й давам на Али за пустата му задна хрема. дави се, гади й се чак. иначе нищо й няма.

Общи условия

Активация на акаунт