много стресираща случка, но важното е че вече сте добре
Джеси, лек полет и много да се забавлявате

А за въспитанието, мисля, че всеки сам има право да реши, кое е най-правилно за детето му. Имайки впредвид, че всички са супер различни, дори и да са от една майка, като моите. Всяко дете показва на майката подхода и посоката. Но крайностите не са полезни за никой 

и на вас приятно изкарване на зеления уикенд
Дано времето е хубаво и добре да се позабавлявате! 
ще стискам палци операцията на Галето да мине успешно! 

Пожелавам ти много щастливи и хували моменти, защото ти ги заслужаваш 
Просто ми иде да се гръмна. А беше абсолютно здрава, като я пуснах
Сега два дни ще се тъпчем с лекарства и капки, за да се пооправим. Какво друго освен осцилокок мога да й давам за общото състояние
Пожелавам ти много щастливи и хували моменти, защото ти ги заслужаваш 
Просто ми иде да се гръмна. А беше абсолютно здрава, като я пуснах
Сега два дни ще се тъпчем с лекарства и капки, за да се пооправим. Какво друго освен осцилокок мога да й давам за общото състояние
). Малкия спря на секундата, седна и почна да гледа умно-уумно. Накак не очакваше, че някой от възрасните ще мине с неговия номер. Оттогава престана. и сега се тръшка, но вече по корем не ляга и минава за 20 сек. Иначе аз пробвах и в други случаи- помага... Някак се пробват да видят докъде могат да ни опънат нервите и им става безинтересно когато водят че нерви няма и е съвсем нормално. така отучих малкия да вади всичко от гардероба си. просто един ден го хванах на местопрестъплението как вади всичко, до което стига и го питах дали иска да му помогна - свалих всички дрехи и от горните рафтове на пода. някак не знаеше как да реагира и не го е правил от тогава. което разбира се не пречи да експериментира различни нервоскъсвателни техники - от типа да ми гади компа докато пиша, да взема дистанционното да смени канала и да тича бързо...

това мойто дете е 3-ти ден с повръщане и разтроиства. Почти нищо не е ял, а повечето лекарства ги повръща
Утре ще го водя при дежурните и май ще влизаме в болница 
Егати вирусите, егати чудото
Дано поне бързо да се оправи малкия
Ами ти ще можеш ли да се разправяш с това сега
ако коликите на Лъчко не се задълбочат, засега се търпят. Писи започна да ми помага и да слуша повече, гледам да я включвам колкото се може повече в грижите по бебето. Иначе продължава да прави бели, но може би е и от възрастта й , трябва да съм все по-внимателна, вчера например бях отворила широко прозореца на кухнята и за малко отидох в другата стая и чувам че вика "письо, письо" някаква котка, отивам да я видя,
). А и вече имам опит и не си задавам доста от въпросите , които са ме вълнували с първото дете, притеснението е доста по-малко. Интересно е обаче, че любовта и към двете деца се усеща по еднакъв начин.