Отговори
# 255
Теди  Hug много стресираща случка, но важното е че вече сте добре  Peace

Джеси, лек полет и много да се забавлявате  Wink

# 256
Ели виждам,4е си онлайн,кажи какво става с Галето?

# 257
Зоуи тук съм и се радвам, че всичко е минало добре Hug
Благодаря за интереса, но ние не сме правили операцията още. Отложихме я за 23ти ,но съм забравила да ви пиша , явно.
Отложихме я защото Галя има голям спектакъл на 17ти, а доктора не иска да се събира с други деца поне 7 дни. Освен това тя има и концерт на 15ти, където пък ще трябва да пее , и така стана мног натоварено,трябваше да си изпусне репетициите и концертите и тя ме помоли да го отложим. Причината за някой може да е глупава (като за доктора например, който ме направи на нищо), но пък детето се е трудило цяла година и според мен нямаше да е честно спрямо нея да пропусне всичко, а вместо това да я мъчим.
И така . На 23 е наш ред, тъкмо после имаме и почивка покрай празниците и ще се гледаме у дома.

Дани , много се радвам , че сте ок и ще ни бъде на всички много драго , ако ни покажеш някоя друга снимка на Лъчко и Писи Hug

За дискусията, ще кажа само, че аз като Силвето съм от най-лошите, които нямат време за градинки изобщо Tired А за въспитанието, мисля, че всеки сам има право да реши, кое е най-правилно за детето му. Имайки впредвид, че всички са супер различни, дори и да са от една майка, като моите. Всяко дете показва на майката подхода и посоката. Но крайностите не са полезни за никой Peace

# 258
Утре няма да имам време за това от сега искам да поздравя Селвето  Hug
Силве,пожелавам ти да прекараш един незабравим рожден ден!!!Нека малката Алекс много да те радва и да изпълва живота ти с радост и топлина!  bouquet

Момичета  Hug и на вас приятно изкарване на зеления уикенд  Hug Дано времето е хубаво и добре да се позабавлявате! Simple Smile

Ели Hug ще стискам палци операцията на Галето да мине успешно! Hug

Аз ще гледам,когато мога да се включвам за малко  Laughing

До скоро и цунки! Heart Eyes

# 259
Здравейте маменца!
Пускам ви линк с молба за помощ. Едно дете се нуждае от кръв 0-.
Максим е на една годинка и ще бъде опериран. Моля ви прочетете. Ако сте или имате познат с тази кръвна група моля ви, свържете се с автоката на темата, моля ви!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283757.0

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИЛВЕ!!!  newsm59 newsm67 Tada Пожелавам ти много щастливи и хували моменти, защото ти ги заслужаваш  Hug

Мами, Маги след 2дни в яслите пак е с жълти сополи  ooooh! Просто ми иде да се гръмна. А беше абсолютно здрава, като я пуснах  Tired Сега два дни ще се тъпчем с лекарства и капки, за да се пооправим. Какво друго освен осцилокок мога да й давам за общото състояние  Rolling Eyes

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИЛВЕ!!!  newsm59 newsm67 Tada Пожелавам ти много щастливи и хували моменти, защото ти ги заслужаваш  Hug

Мами, Маги след 2дни в яслите пак е с жълти сополи  ooooh! Просто ми иде да се гръмна. А беше абсолютно здрава, като я пуснах  Tired Сега два дни ще се тъпчем с лекарства и капки, за да се пооправим. Какво друго освен осцилокок мога да й давам за общото състояние  Rolling Eyes

Веси , и ние сме така. Можеш да даваш Изопринозин, аз так правя.

Силве да си жива и здрава и мноооооооооооого щастлива Hug

# 262
Благодаря милички! Почерпка от мен:   party023! Да сме здрави всички!
Джеси, лек път!
Мами за зеления уикенд: лек път и приятно изкарване!
Теди, бързо оздравяване, дано всичко вече е зад гърба ви!
Зоуи, същото!
Лек ден

# 263
4естит рожден ден Силве,пожелавам ти мнооого щастие занапред и успехи във всяко на4инание  bouquet

# 264

П.п. зоуи забравих да ти кажа. Иван се тръшкате по всяко време и на всяко място с идеята да ме изкара от равновесие. по корем с удряне с крака и ръце - както си трябва по големите книги.... Бажа му един ден не му издържаха нервите и както малкия крещеше с пълно гърло и лежеше по корем, та Ангел изведнъж скочи, изрева на умряло, легна на пода по корем, почна да удря с юмруци и да рита с крака (мъж ми е 190 смятайте ква гледка е било  Joy Joy Joy). Малкия спря на секундата, седна и почна да гледа умно-уумно. Накак не очакваше, че някой от възрасните ще мине с неговия номер. Оттогава престана. и сега се тръшка, но вече по корем не ляга и минава за 20 сек. Иначе аз пробвах и в други случаи- помага... Някак се пробват да видят докъде могат да ни опънат нервите и им става безинтересно когато водят че нерви няма и е съвсем нормално. така отучих малкия да вади всичко от гардероба си. просто един ден го хванах на местопрестъплението как вади всичко, до което стига и го питах дали иска да му помогна - свалих всички дрехи и от горните рафтове на пода. някак не знаеше как да реагира и не го е правил от тогава. което разбира се не пречи да експериментира различни нервоскъсвателни техники - от типа да ми гади компа докато пиша, да взема дистанционното да смени канала и да тича бързо...
По този повод
http://zazz.bg/play:f1dfcbc4
 hahaha hahaha
И аз съм го пробвала,понякога минава номера,понякога не,оба4е като се тръшне в магазина примерно няма как да го приложа Mr. Green

# 265
  • София
Ох, момичета Cry това мойто дете е 3-ти ден с повръщане и разтроиства. Почти нищо не е ял, а повечето лекарства ги повръща Cry Утре ще го водя при дежурните и май ще влизаме в болница Cry

# 266
Ох, момичета Cry това мойто дете е 3-ти ден с повръщане и разтроиства. Почти нищо не е ял, а повечето лекарства ги повръща Cry Утре ще го водя при дежурните и май ще влизаме в болница Cry

Ау, кети, ужас  Sad Егати вирусите, егати чудото  Tired Дано поне бързо да се оправи малкия  Praynig Ами ти ще можеш ли да се разправяш с това сега  Rolling Eyes

# 267
  • София
Здравейте момичета! Първо искам да честитя на щастливите родители на малкият Лъчо! Да расте здраво и щастливо дете и много да радва близките си!!!
Ние с Мони се изгубихме,доста време не сме писали... но като цяло няма нищо ново при нас. Започнах нова работа, но отново съм в къщи. Мони откакто е на ясла боледува много и аз покрай нея, та сега си стоим в къщи и се гледаме. От понеделник мисля пак да се пробваме с яслата, но ще видим. На пръв поглед виждам, че има болни дечица, дано се оправят бързо всички. Симона не беше боледувала да сега така сериозно и често казано и аз отслабнах покрай тревогите около нея докато оздравее. На мен междувременно ми откриха някаква алергия, та и аз се ходя постоянно подсмърчаща. Скоро ще намеря време да кача малко снимки, Симона е доста променена, както предполагам и вашите дечица, които ако видя на улицата със сигурност вече няма да позная. Ще се радвам да видя снимки и ще се опитам да попрочета нещо, да видя какви важни събития още съм изпуснала, освен новото ни бебче! Целувки от нас и лека нощ!

# 268
Кети мили4ка дано ви се размине болницата,сега пък това ви дойде до главата Rolling Eyes,стискам палци бързи4ко да оздравява Дени Hug

# 269
Нели, ужас, дано не се наложи да влизате в болница, това сигурно е последния вирус, който върлува, около мен чувам и други дечица с такива симптоми, дано Дени оздравее колкото се може по-скоро!!!

Зоуи, надявам се и вие да се чувствате добре и повече никакви болести!

Силве, честит рожден ден на патерица, бърди жива и здрава и все така грижовна майка!

Ели, и аз ще стискам палци за операцията на Гали, а пък това, че ще има такива участия на концерти сигурно те прави още по-горда майка, браво на момичето!

ние се поокопитихме вече и мисля, че ще успея да вляза в ритъм до един месец  Joy ако коликите на Лъчко не се задълбочат, засега се търпят. Писи започна да ми помага и да слуша повече, гледам да я включвам колкото се може повече  в грижите по бебето. Иначе продължава да прави бели, но може би е и от възрастта й , трябва да съм все по-внимателна, вчера например бях отворила широко прозореца на кухнята и за малко отидох в другата стая и чувам че вика "письо, письо" някаква котка, отивам да я видя,  Shocked беше се качила на печката под прозореца и останалата част на тялото й надвесена на парапета, изкарах си акъла, добре че я видях на време. Иначе продължава да си възвръща част от бебешките навици, на гърне ми отказва вече да седне, но все си мисля,че всичко е временно. Да ви кажа станах още по-търпелива и все си повтарям , че сега е малко тежък период, но децата бързо растат и скоро ще си играят заедно и няма да ми е толкова натоварено (както каза и Катето, бързо се свиква Simple Smile). А и вече имам опит и не си задавам доста от въпросите , които са ме вълнували с първото дете, притеснението е доста по-малко. Интересно е обаче, че любовта и към двете деца се усеща по еднакъв начин.
ох, стига съм философствала  Mr. Green амид а сеи дочета какво сте писали назад

целувки!

Общи условия

Активация на акаунт