Отговори
# 30
зои, и тук, КУРАЖ !

Девойки, за партито кога ще плащаме? на мято? Капаро да оставим? подаръци ще има ли?

# 31
Аз пак си давам предложение да се отложи партито за по-удобен час. По последния списък нямаше и 10деца. Не знам дали ще се навият да ни запазят цялото клубче с толкова малко деца  Rolling Eyes По-добре да направим едно парти към края на април, но да се съберем повече деца. Може да не се води общ РД, може да е маскен бал или нещо такова. Аз поне така си мисля  Rolling Eyes

# 32
Майка ми звънна да каже, че хремата на Али се е усилила Confusedкато гледам може и да отпаднем от партито  Confused

Днес не съм в кондиция, ама хич. Настроението ми е отвратително, а съм направила една грешка с едно тъпо ДДС и чакам утре да ме подкъсят с една глава  Confused

Тия два следобеда вкъщи съвсем ми разбиха стройната организация. Отпуснах се нещо и сега не ми се подхваща работа.

# 33
Момичета Hug връщам се от една страхотна разходка в парка-сутрин почти никой няма и се гонихме, като две деца с Б на една страхотна полянка,разхождахме едно куче играчка да подуши всички цветчета,учех го да различава дърветата,слагахме солети пред всички хралупи за мишките,като излязат да закусят Simple Smile

Щастлива съм и ,че ми поръчаха илюстрации на една детска книжка с пълна свобода и доверие във възможностите ми да я направя ,както аз искам и с голям бюджет(което е рядкост за бг книжния пазар-сега по скоро се препечатват чужди книжки,издателите се опитват да налагат сладникавия си вкус-абе гадост,така че това е супер поръчка за мен GrinningИмам късмет да не ми се налага да правя компромиси с художествените си разбирания и приемам само такива поръчки Simple Smile)Още не съм чела книжката сега следобед ще ми я донесат,но знам,че ще я направя супер и от сега съм щастлива Simple Smile

Резервирахме си вчера и морето Hug
Абе изобщо хубавини Simple Smile

# 34
Zoui stiskam palci mili4ka! Momi4eta rezervirah ve4e v funny, pora4ah i malka torti4ka za martenicetata. Kazah 4e ste budem okolo 10 deca. Taka 4e aide na partito! Ne se kolebaite;) tzunki ot varna

# 35
Зоуи   стискам палци  Hug всичко ще е наред  Hug
Катенце  Heart Eyesнапиши моля подробно за това "Добро"-Мишето игра ли вътре,навалица ли е имали какво да хапват хлапетата newsm78
Определено е за по-големи дечица. Една стаичка с масичка и малка кухничка, в смисъл обзаведена като детска кухня - с печки, продукти и т.н. На мен ми се стори малко мръсничко, но аз съм с доста ненормални критерии (колко детски градини отпаднаха поради мръсни пердета  Joy ) Една кака и тя с мръсна коса  hahaha, която просто си седи там и когато някое от децата излезе тя хуква да го търси из заведението, а всички останали са сами на отворена врата  #Cussing out. В случая бяхме с наши приятели с деца и Михаил си игра с тях, а и бях резервирала масата точно до клуба Wink. Относно храненето, не знам дали другите деца вътре са се хранили, то моето по принцип си не яде като го храниш, какво ли остава да го оставя сам да се храни  Joy.... Та ако нямаш избор става, но само ако е резервирана масата до клубчето  Wink
Не знам какъв е този вирус с тези хреми Михаил е така от 10 дни и всички останали в къщи...Просто вече полудях и точно сега не трябваше да боледувам  Cry

# 36
Мила Hugпостинга ти е с изключително положителен заряд  Hug много се радвам за теб!Вярвам,че ще направиш прекрасни илюстраций  Heart Eyes

Ех,тези Кайо и Сара  Hug много са чаровни! Hug   

# 37
Миличка, кажи повече за морето  Wink къде ще сте  Simple Smile

# 38
Айде вярно да си говорим вече за морето  Praynigимам нужда от инжекция добро настроение. Ние май вече решихме, ама нито резервация имаме, нито нищо.

Мислех си за Дани...сигурно вече се е раздвижила и си гушка бебо  Heart Eyes

# 39
Мила, направо си ви представих двамата как се гоните и полянката  Grinning Много хубаво  Grinning
А за работата е много хубаво, че можеш да си позволиш да не правиш компромиси. Аз, по стечение на обстоятелставата, направих компромис да се набутам в сфера на работа, която не харесвам още от самото начало  Tired Но за сега не е толкова зле положението. Факт е обаче, че нещта бързо ми омръзват и бързо губя стимул за работа, като станат нещата по-монотонни  Tired Живи и здрави след второто майчинство може да се поогледам за нещо, което ми е по-насърце  Grinning

А за морето, ние мислим тази година да се замъкнем до Турция  Grinning Ние почиваме принципно началото на септември. В тази връзка ще ми препоръчате ли туристическа фирма, към която да се обърнем  Rolling Eyes

Дейзи, вие къде решихте да ходите  Grinning

И аз си мисля за Дани  Grinning  baby_neutral И си спомням първите ми дни в болницата с Маги. Много ми е интересно как ли е с второто дете  Rolling Eyes Дали е различно или пак се чувстваш, като в небрано лозе  Laughing Аз си мисля, че съм много подготвена за второ бебе. Но чета, че като се появи мъника, въобще не е така. Пък и всяко бебе си е различно  Rolling Eyes На мен за второто бебе най-голямия ужас ми е, ако не спи по цяла нощ  Crazy Маги много хубаво си спеше още от раждането по 6часа през ноща без да правя никакви хватки  Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 16:51 от veselina_s_p

# 40
Веси, канени сме на сватба в Кипър в началото на юни. Та решихме да съчетаем полезното с приятното. Хотела, който харесахме е 200 евро на вечер, та съвсем се бях отказала, ще видим сега домакините ни какъв хотел ще ни предложат, те имат доста контакти. Ще летим с Хелиос, но и билети още не сме купли  Crazy

И аз си спомням първите дни в болницата. Божке, каква зелка бях  ooooh!, че и още съм Laughingима моменти, в които си мисля, че не ставам за родител. Снощи за пръв път мъж ми е напляскал Али  Confusedсигурно за това ми е криво цял ден. Хем знам, че е бил прав, хем си е моето детенце и ми е жал  Confusedизпаднала след къпането в някаква истерия - пищяла, биела го, тичала гола из къщи / аз бях в банята и само ги чувах как се разправят/, той се вбесил, защото и без това й тече носа, тамън й обуел чорапа и тя го маха и почва да го блъска и да реве с пълен глас. Той не издържал и я нашамарил по дупето, резултата естествено беше още по-голяма истерия. Едвам ги сдобрих после, овенска му работа  ooooh!сърдити, не се поглеждат, да се чудиш да се смееш, да плачеш ли. Представям си утре като порастне и влезе в пубертета  ooooh!

# 41
Веси, ако плануваш бебе с корем през септември в жегите в Турция  newsm78 не е много удачно  Wink ние ще пътуваме сега на 7.06 казаха ми до 15.06 и след 30.09, но на мен ми е късно след 30  Wink може да родя там евентуално  Simple Smile

# 42
Че толкова ли е топло в Турция  newsm78 Ние си избираме началото на септември точно защото вече са минали голямите жеги  Rolling Eyes

Дейзи, и мен понякога ми е жал, като мъж ми й се кара на Маги  Confused А той много й се кара. Прилага малко казармен метод, който аз не харесвам особено. А Магдаленка си е отнасяла до сега не един пердах по дупето. Според мен не е толкова фатално като пернеш един път по дупето, като прекали. Ми понякога само от това разбира  ooooh! Ама вече се е научила и скоро не ми се е налагало да я шляпам. Като й се скарам тя навежда виновно глава, седи така 5мин и само ме гледа под перчем  Laughing Толкова е сладка, че едвам си сдържам строгата физиономия  Laughing Но, да ти кажа честно твоят мъж пак добре се е държал щом Али така го е разигравала. Магдалена още от малка, почне ли с такива истерии я затварям в другата стая да си реве сама  Naughty Има покъртителен ефект при нас. Първо, че с истерията се приключва точно за 5-10мин и второ установи, че няма желания от нея ефект и вече рядко я прилага /пу-пу да не се присети пак/  Peace

# 43
Здравейте,
Веси, определено с второто дете не е толкова спечено положението  Crazy в болницата притесненията са по скоро какво прави първото вкъщи и как се справят отглеждащите го  Mr. Green и обикновенно на изписването си проличава  Grinning Симона милата беше като клошерче  ooooh!  щях да го убия Боби ,можеше поне един гребен да и тегли  Joy После също мисля ,че е по лесно ,някак като си минала веднъж по този път е по друго въпреки ,че всяко дете си е индивидуално и съответно грижите към него . Та като цяло психически човек е по спокоен при второ дете ,но това е за сметка на физическата ангажираност  Mr. Green

За море и ние замисляме до Турция да отидеме ,но ще е след 15 септември, така ,че имаме време та още не съм се ровила и не сме правили резерваций. Без деца август ще отидеме с приятели за 3-4 дена  и разбира се за юли женското ни море с дечицата Wink Sunglassesгоре долу това са ни плановете за лятото.

За общия рожден ден сме пълен провал  Tired аз незнам и 10 дали ще се събереме.
Мила супер за книжката  Peace успех  Hug
Дейзи ,ти поне си достатъчно дългичка така ,че имаш мегдан да те скъсят с една глава  Wink/шегувам се ,стискам палци да се разминеш леко и да се оправят нещата /

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 19:10 от miki3

# 44
Мами, вижте какво ми пратиха току-що
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
Искат да МАХАТ българският език, като ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК!?!?!?!? Представяте ли си за какво говорим  #Crazy  #2gunfire Просто много се надявам да е някакво объркване  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт