Девойки, за партито кога ще плащаме? на мято? Капаро да оставим? подаръци ще има ли?
връщам се от една страхотна разходка в парка-сутрин почти никой няма и се гонихме, като две деца с Б на една страхотна полянка,разхождахме едно куче играчка да подуши всички цветчета,учех го да различава дърветата,слагахме солети пред всички хралупи за мишките,като излязат да закусят 
Имам късмет да не ми се налага да правя компромиси с художествените си разбирания и приемам само такива поръчки
)Още не съм чела книжката сега следобед ще ми я донесат,но знам,че ще я направя супер и от сега съм щастлива 

всичко ще е наред 
напиши моля подробно за това "Добро"-Мишето игра ли вътре,навалица ли е имали какво да хапват хлапетата 
) Една кака и тя с мръсна коса
, която просто си седи там и когато някое от децата излезе тя хуква да го търси из заведението, а всички останали са сами на отворена врата
. В случая бяхме с наши приятели с деца и Михаил си игра с тях, а и бях резервирала масата точно до клуба
. Относно храненето, не знам дали другите деца вътре са се хранили, то моето по принцип си не яде като го храниш, какво ли остава да го оставя сам да се храни
.... Та ако нямаш избор става, но само ако е резервирана масата до клубчето 
Много хубаво
Но за сега не е толкова зле положението. Факт е обаче, че нещта бързо ми омръзват и бързо губя стимул за работа, като станат нещата по-монотонни
Живи и здрави след второто майчинство може да се поогледам за нещо, което ми е по-насърце 
Ние почиваме принципно началото на септември. В тази връзка ще ми препоръчате ли туристическа фирма, към която да се обърнем 
И си спомням първите ми дни в болницата с Маги. Много ми е интересно как ли е с второто дете
Маги много хубаво си спеше още от раждането по 6часа през ноща без да правя никакви хватки 
, че и още съм
сърдити, не се поглеждат, да се чудиш да се смееш, да плачеш ли. Представям си утре като порастне и влезе в пубертета
Ние си избираме началото на септември точно защото вече са минали голямите жеги
Ама вече се е научила и скоро не ми се е налагало да я шляпам. Като й се скарам тя навежда виновно глава, седи така 5мин и само ме гледа под перчем
Има покъртителен ефект при нас. Първо, че с истерията се приключва точно за 5-10мин и второ установи, че няма желания от нея ефект и вече рядко я прилага /пу-пу да не се присети пак/
в болницата притесненията са по скоро какво прави първото вкъщи и как се справят отглеждащите го
Симона милата беше като клошерче
щях да го убия Боби ,можеше поне един гребен да и тегли
После също мисля ,че е по лесно ,някак като си минала веднъж по този път е по друго въпреки ,че всяко дете си е индивидуално и съответно грижите към него . Та като цяло психически човек е по спокоен при второ дете ,но това е за сметка на физическата ангажираност
горе долу това са ни плановете за лятото.
аз незнам и 10 дали ще се събереме.
успех 
/шегувам се ,стискам палци да се разминеш леко и да се оправят нещата /
Просто много се надявам да е някакво объркване