Отговори
# 180
Ходих. Имам леко сътресение. Сега трябва да полежа 10-ина дни и всичко ще е ок (което разбира се няма как да се случи  Laughing)...

# 181
Добро утро,

и на мен ми е много притеснено за Дани. Защо не пише тази жена, ще й дърпам ушите  Rolling Eyesшегувам се...дано всичко е наред  Praynig

Герчо, вземи си болничен бе човек. Тялото не прощава, почини си, работата край няма и без това.

Мики, за завиждане съм си  Flutterпърво се прибирам от Виена, а после съм на концерт на Дзукеро  Laughingех, така и сто години мога да си живея  Laughing

Ади, ходихте една седмица на градина и вече сте болни  Shocked честно казано, колкото повече ви чета, толкова повече се отказвам от градините.

Кали, надявам се този път синината да е от дете, а не от лелките Confused

Мойта муцуна нали е без памперс, та вчера започнахме препикаването на градинките  Whistlingщях да умра от срам, ама като каза "бъзо, бъзо, пишам, акам" и кво да правя  Rolling Eyesсега в това хубаво време с майка ме чакат вечер в една градинка и си се разхождаме двечките. Много ми е хубаво, липсваха ми честите разходки с нея.

Момичета на ръба съм да се откажа от зеления уикенд  Confusedбаба ми има рожден ден в събота, става на 70 години и ще са едни всенародни празненства. Каза, че ако не отидем, много ще се натъжи. Раздвоена съм, много я обичаме, а и толкова помага за детето, от друга страна много ми се идва. Али почти няма сополи вече и ще й дойде добре да е с деца. А видяхте ли, че в събота го дават да вали здраво? Днес до края на деня трябва да реша, че времето напредва.

# 182
Дейзи ,къде го дават да вали бе  Shocked ти ме уби аз следя по всички канали времето и последно го даваха днес и утре дъжд от петък се оправя и в събота 29 градуса.
Добре де  ,баба ти неможе ли в неделя да я уважите вечерта според мен със сигурност ще те разбере ,че за детето ще е по добре 2 дена на чист въздух отколкото една вечер със 100 човека роднини .

# 183
Снощи по бтв, гледах прогнозата. Даваха в четв.дъжд, в петък слънчево  в събота едни гръмотевици, едни бури. Ох, незнам, обясних й на баба ми, но тя пак се цупи. Един път в годината имала рожден ден, хората искали да видят Али и пр.

# 184
Да сега разрових няколко сайта за времето ,но навсякъде топло го дават 29-30 градуса и пише , че в късния следобяд и то на  места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици ,но през деня ще си е о.к.
Дейзи ,ти си знаеш както си прецениш аз лично имам страшна непоносимост от  разни такива събирания на роднини ,баби ,лели и обикновенно гледам да си измъкна децата от там защото всички ги пипат целуват, хранят /обикновенно с чужди вилици  Close/ и ставам разногледа да ги дебна ,а и винаги много се превъзбуждат после не спят добре и се вкисват яко.
Всъшност като стана на въпрос за това ,при вас как е след много гости реагират ли децата ви по някакъв начин ? Алекс май по лесно понася тези неща ,но въпреки това трудно заспива и  много мрънка ,но Симона като ми беше малка просто беше някакъв кошмар изпадаше в истерий не заспиваше с часове и съм се побърквала /особено след погачата и кръщенето/ чак клечки някъкви и гасих бях готова да вярвам и на уроки и на всичко. Може би от тогава така съм по дръпната за роднински събирания от предимно възрастни хора.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 10:07 от miki3

# 185
Ами, Мики какво да ти кажа  Rolling Eyesние нали все сме наопаки...Али много обича да имаме гости или да ходи на гости, обича да е с възрастни. Срамува се първите 5 мин. и после почва театралната програма  Crazyстава кофти, ако й се изпусне часа за заспиване. Просто не иска да си легне. Независимо дали става въпрос за вечерния или дневния. На мен се е метнала, аз ако не си легна в 10-10:30, после се ококорвам и мога да сутринта да откарам. На Винария едвам ме изкараха от дискотеката последната вечер  Laughing а се бях запътила да си лягам и не исках да ходя  Laughing

Вчера си украсихме хола по Великденски. Много обичам този празник, даже повече от Коледа, нищо, че е по-тъжния от двата.

Днес съм много приказлива, моля да ме извините.

# 186
Еха, пак сте се сдърпали. Честно казано ми се струва, че правите от мухата - слон и се заяждате взаимно за неща, за които всеки сам решава как ще постъпи. Така аз ще изляза най-безотговорната майка, защото не водя аз Алекс по градинките, поради липса на време  Wink. В живота има толкова по-сложни ситуации и проблеми, че е излишно да се разправяте за глупости. На който не му харесва какво пише друг, просто да не го чете и толкова. Казах ви и предния път, да са ни живи и здрави децата, и ние покрай тях, за да ги гледаме, пък другото...
Хайде лекинка
Напълно съм съгласна със Силвето Peace Тук няма прави и криви, всичко е въпрос на това как сме решили да си възпитаваме децата!
Аз лично съм много против агресията. Към ден днешен моето дете не е удряло друго и не му е дърпало играчка. Независимо дали е прав или не, непрекъснато му говоря, да не отвръща на удар с удар  Naughty по този повод имам множество конфликти със съпруга ми, според него Михаил трябва да се бори за своето да се бие и да го отстоява  #Cussing out, добре че мен ме слуша повече  Joy Той си дава играчките в 80% от случаите, когато се запъне за нещо независимо дали е поискано по-грубо винаги се намествам и му обяснявам, че това дете в този момент има по-голяма емоционална нужда от въпросната дрънкулка и в общия случаи отсрещната страна я получава. По този начин смятам, че го карам да се чувства по-добър, по-значим и по-благороден  Joy както казавам често на мъжа ми  "родила съм го за велики дела не да дели кофичките из пясъчника, не се нерви че се раздава, той е широко скроен човек"  Joy
daizy отдавна съм обяснила на всичките си роднини, че това как се чувства Михаил за мен е много по-важно от това какво искат хората и кой иска да го види. Правя само това, което смятам, че най-добре за детето и не ме интересува никой друг какво иска  Wink

# 187
Аз също моля да ме извините ,че не само днес а от вчера не спирам да мелям  Crazy
При нас положението с гостите е същото само ,че без 5-те минути срам  Joy започваме ги с програмата още от вратата и много се кефат и двамата ,но според мен именно от това им идва проблема . В целта си да ги забавляват енергията им идва в повече превъзбуждат се ,а и след изпълненията който поднасят всички започват ,,леле колко си сладък или там сладка  Crazy според зависи  Grinning,, ,,Ауу браво ,как ходи,, ,,Ии как приказва това дете ,, и разни други такива заучени. Та докато са вкъщи гостите добре ама послеее  ooooh! полудявам , а ако ние сме някъде е кошмарно  ooooh! неискат да си ходят ,Алекс реве през целия път до вкъщи ,после не дава да го събличаме.... абе не е за разправяне направо сме си за гората ние.
Когато идват приятелите ни /което е през вечер/ винаги ги слагам да спят преди това,защото иначе няма лягане. Обикновенно уговорката е към 9  да дайдат и то  не звънят ,а си отварят и се мушкат на пръсти защото има варянт още да не е заспал дивака  Joy аз го слагам към 8.45 и понякога за 10 мин. е отнесъл плувката но друг път сме по бавнички.

# 188
"родила съм го за велики дела не да дели кофичките из пясъчника, не се нерви че се раздава, той е широко скроен човек"   

Това ми хареса  Grinning Peace

За Великден и аз съм украсила и то преди 10 дни сигурно  Grinning но по принцип не го харесвам този празник нещо ми е странен  Confused Коледа ми е много по любим  Grinning
 Леле започнах един след друг да ги пускам  Blush ужас СПИРАМ вече обещавам

# 189
Айде и аз да се разпиша Simple Smile

Мики, Дейзи - много пишете днес  Simple Smile

Времето ще е хубаво уикенда - аз се доверявам само на този сайт - до сега няма грешка, http://uk.weather.com/weather/10day-Sofia-BUXX0005  - пише 4е шанса за валежи е 30%  Peace

Дейзи, ще 4акаме на ни информираш за решението ти. Дано да дойдете !

За концертите,  Мики на Кайли е на Локомотив концерта.
Дейзи вие няма ли ходите на Кайли или Лени?

За гоститата: Анна-Мария много оби4а да ходи на гости и да идват в къщи хора. Обожава да е сред хора и деца.  Ние се събираме с нашите всяка събота или неделя на обяд и пада голям купон с децата на сестра ми. По роднински това са ни събиранията, баби и дядовци ве4е нямам а пък с другите по-далечни роднини не сме се виждали отдавна.

Аз пък още не съм украсила Великденски, искам да купя нови украси. Обожовам този празник, пове4е от Коледа.

Гер4о, по4ивай си, това си е сериозно, работи по телефона от легнало положение   Simple Smile

Да бе какво става с Зоуи? Никаква я няма

Кате-М как си? Расте ли корем4ето?

# 190
КатеМ, трябва да има повече бъдещи мъже, като Мишо  Laughing Че истинските мъже са много застрашен вид. Какво ще правим с нашите щерки, не знам  Rolling Eyes  Joy

Маги не се впечатлява от численоста на гостите. Все й е тая дали ще са 2 или 20  Laughing Но определон предпочита деца, но 2-4 години по-голями от нея  Sunglasses

Аз за Великден нямам никаква украса  Confused Вие какво украсявате. Аз единствено подреждам яйцата във формаичка  Rolling Eyes Тези дни гледах едн каренца, но нещо не ми харесаха.

Герчо, почивай сега. Че кой знае кога пак ще ти се отдаде  Grinning Като "работиш" толкова е така  Laughing

Мила, абсолютно съм съграсна, че всички сме различни. А двете с теб сме си направо противоположности  Mr. Green Значи просто следващият път, като събираме децата, ще гледам Маги да не се мотае около Б. Не знам кога ще реши, че е седнала на НЕГОВАТА масата или си позволява да се пуска по НЕГОВАТА пързалка, и няма да й забие някой шамар  Rolling Eyes  Stop Защото тези неща започват с малко /кофички и лопатки/ и като се поущряват, се развиват бързо и пълноценно  Stop
А книги съм прочела достатъчно. Въпросът е, че ние с теб тълкуваме и прилагаме нещата различно. Ти самата казваш, че агресията е нормална за тази възраст, но само когато Б я прилага. А за другите деца не я приемаш  Rolling Eyes Ами както ти оставяш Б да си защитава нещата със сила, защо си мислиш, че друга майка не иска да прави от сина си завоевател и също да го оставя на тези му пориви...Хайде стига толкова, че вече си повтаряме едно и също  Tired

# 191
Zori  Simple Smile и коремчето и дупето и бузките всичко ми расте вече съм +4 а съм в 12-та седмица  Joy много ми хапват мазни банички, козунаци, хляб и пици, все неща, които не помирисвах  Wink

Веси, не знам доколко съм права, но това е моето виждане за нещата, мразя насилието дори и в най-невинната му форма, но никога не съм се сърдела на майки, чиито деца са ударили или блъснали моето, всеки е преценил как и какво да възпитава и поощрява у детето си, а моето трябва да се научи, че не всичко в живота е добро и често се получават шамари, когато най-неочакваш! Имах случаи когато едно детенце по-голямо с около 1 година от Михаил го ухапа 2 пъти по лицето в разстояние на 10 мин., просто скочи и го захапа, след малко отново, след това хвърляше пясък по него и то без моето да му обръща никакво внимание или да го провокира по някакъв начин, майката седеше и си пушеше в кафето на 3 метра от сценката и не се намеси дори със забележка  #2gunfire аз също не се намесих просто след ухапванията успокоих моето. ...
Също така не мога да гарантирам на 100%, че утре и той няма да ошамари някого в градинката, децата са непредвидими  Rolling Eyes

# 192
Веселина тълкуваш мнението ми ,както дяволът чете Евангелието............ Shocked
Поради сантиментални причини няма да навлизам в твоята и Герчовата стилистика.....
Герчо бъркаш ме май с някоя от твоите секретарки,координаторки и тем подобни служителки,мила с мен подобен речник съжалявам ама не върви.
Мисля да си дам малко почивка от темата.
Зоичка Heart Eyes моля те пиши ми на лични ,как сте Praynig

# 193
Привет, виждам, че сте подхванали тема, която и мен много ме вълнува - за детската агресия
Аз лично съм много против агресията. Към ден днешен моето дете не е удряло друго и не му е дърпало играчка. Независимо дали е прав или не, непрекъснато му говоря, да не отвръща на удар с удар  Naughty ....е, когато се запъне за нещо независимо дали е поискано по-грубо винаги се намествам и му обяснявам, че това дете в този момент има по-голяма емоционална нужда от въпросната дрънкулка и в общия случаи отсрещната страна я получава. По този начин смятам, че го карам да се чувства по-добър, по-значим и по-благороден  Joy
По-добре от Катето едва ли бих могла да се изразя!  Hug Не одобрявам агресията и насилието по никакъв повод, под никаква форма! Няма значение от ситуацията, мисля, че не това е решението! Защото едно дете, когато види, че по този начин може да получи своето (независимо, че в конкретната ситуация е наранено от отнета играчка), то по-натам ще действа, ако не винаги, то в повечето случаи по този начин. Вярвайте ми не говоря празни приказки, а от опита, гледайки брат ми като по-голям!

Кате, а как си сега, по-лека ли ти е тази бременност? и 4кг не са много  Laughing
Герчо, съттресението не е шега! Наистина сега се опитай да почиваш.
Дано Дани да е добре и вкъщи вече  Praynig

А сега да ви питам Боби от около две седмици и нещо почна с въпросите "защо", вашите дечица питат ли ви? Айде като е нещо от сорта "защо пежото е тук?" или подобни, ама много ме затруднява с въпроси от сорта "Защо духа вятъра?", направо, как мънках и горкото така и не получи задоволителен отговор Simple Smile май ще трябва да се пообразовам и аз покрай него Simple Smile
Аз вече доста дръпнах относно колите Simple Smile По край него научих емблемите на субару, дайхатцу, корвет и още много други дето не ги знаех Simple Smile Вече нищо не го интерсува друго освен коли - накупили сме сто списания от сорта на Ауто Билд и се гледат там колите по цял ден, като му писне, иска да гледа през прозореца и да отбелязва каква кола минава, паркира или тръгва  Shocked
Кали , вашта мания с Гунчо мина ли?
Дано скоро му мине на Бобата, че вече ми е поомръзнало на мен  Embarassed
И да се похваля, миналата седмица подстригахме Боби, обаче мен още ми е сттранен и ми е мъчно, че вече прилича на момче, а не на бебе Simple Smile Май е време за второ Simple Smile

# 194
  • In the jungle out there..
Танче, вие сте от нашата партия Joy Никола с коли ляга, с коли става, чете автобилд и каталози на коли, дори знае кои му харесват и кои са "гани" - лади, москвичи и т.н. Laughing Разпознава по-разпространените марки - Мессе (Мерцедес), Мве (БМВ), Ауди, Опе, Ани (Фолксваген, защото Ани има такъв), Дийпа (джип hahaha). Навън само в колите гледа и ги изрежда коя каква е, а вкъщи си придърпва един стол и ги гледа през прозореца...Филмът "Колите" се гледа поне два пъти на ден, и там си има фаворити и "гани" ooooh! Според мен е хубаво човек/дете да има такова хоби/мания. Първо, че се занимава сам определено време, второ това винаги ми е спасението като вземе да се тръшка за нещо, все успявам да го забаламосам с някоя кола. Например, иска да пие Фанта, което му е абсолютно забранено и започва да изпада в някаква истерия, му казвам "Ники, кой ти купи Джипа?" "Купки да-баба дийпа!" "Я отиди го намери къде е паркирал и ела да му напомпаме гумите!" "Бума да Дийпа ох"(на джипа са му спукани гумите smile3532) И така на бърза ръка забравя за какво се е тръшкал преди половин минута Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт