първо се прибирам от Виена, а после съм на концерт на Дзукеро
щях да умра от срам, ама като каза "бъзо, бъзо, пишам, акам" и кво да правя
/ и ставам разногледа да ги дебна ,а и винаги много се превъзбуждат после не спят добре и се вкисват яко.
става кофти, ако й се изпусне часа за заспиване. Просто не иска да си легне. Независимо дали става въпрос за вечерния или дневния. На мен се е метнала, аз ако не си легна в 10-10:30, после се ококорвам и мога да сутринта да откарам. На Винария едвам ме изкараха от дискотеката последната вечер
. В живота има толкова по-сложни ситуации и проблеми, че е излишно да се разправяте за глупости. На който не му харесва какво пише друг, просто да не го чете и толкова. Казах ви и предния път, да са ни живи и здрави децата, и ние покрай тях, за да ги гледаме, пък другото...
Тук няма прави и криви, всичко е въпрос на това как сме решили да си възпитаваме децата!
по този повод имам множество конфликти със съпруга ми, според него Михаил трябва да се бори за своето да се бие и да го отстоява
, добре че мен ме слуша повече
Той си дава играчките в 80% от случаите, когато се запъне за нещо независимо дали е поискано по-грубо винаги се намествам и му обяснявам, че това дете в този момент има по-голяма емоционална нужда от въпросната дрънкулка и в общия случаи отсрещната страна я получава. По този начин смятам, че го карам да се чувства по-добър, по-значим и по-благороден
както казавам често на мъжа ми "родила съм го за велики дела не да дели кофичките из пясъчника, не се нерви че се раздава, той е широко скроен човек"

започваме ги с програмата още от вратата и много се кефат и двамата ,но според мен именно от това им идва проблема . В целта си да ги забавляват енергията им идва в повече превъзбуждат се ,а и след изпълненията който поднасят всички започват ,,леле колко си сладък или там сладка
според зависи
,, ,,Ауу браво ,как ходи,, ,,Ии как приказва това дете ,, и разни други такива заучени. Та докато са вкъщи гостите добре ама послеее
полудявам , а ако ние сме някъде е кошмарно
неискат да си ходят ,Алекс реве през целия път до вкъщи ,после не дава да го събличаме.... абе не е за разправяне направо сме си за гората ние.
аз го слагам към 8.45 и понякога за 10 мин. е отнесъл плувката но друг път сме по бавнички.

но по принцип не го харесвам този празник нещо ми е странен 
ужас СПИРАМ вече обещавам 

Като "работиш" толкова е така
Защото тези неща започват с малко /кофички и лопатки/ и като се поущряват, се развиват бързо и пълноценно

и коремчето и дупето и бузките всичко ми расте вече съм +4 а съм в 12-та седмица
много ми хапват мазни банички, козунаци, хляб и пици, все неща, които не помирисвах 
аз също не се намесих просто след ухапванията успокоих моето. ...
моля те пиши ми на лични ,как сте 
....е, когато се запъне за нещо независимо дали е поискано по-грубо винаги се намествам и му обяснявам, че това дете в този момент има по-голяма емоционална нужда от въпросната дрънкулка и в общия случаи отсрещната страна я получава. По този начин смятам, че го карам да се чувства по-добър, по-значим и по-благороден
Не одобрявам агресията и насилието по никакъв повод, под никаква форма! Няма значение от ситуацията, мисля, че не това е решението! Защото едно дете, когато види, че по този начин може да получи своето (независимо, че в конкретната ситуация е наранено от отнета играчка), то по-натам ще действа, ако не винаги, то в повечето случаи по този начин. Вярвайте ми не говоря празни приказки, а от опита, гледайки брат ми като по-голям!
май ще трябва да се пообразовам и аз покрай него
По край него научих емблемите на субару, дайхатцу, корвет и още много други дето не ги знаех
Вече нищо не го интерсува друго освен коли - накупили сме сто списания от сорта на Ауто Билд и се гледат там колите по цял ден, като му писне, иска да гледа през прозореца и да отбелязва каква кола минава, паркира или тръгва
Май е време за второ
Никола с коли ляга, с коли става, чете автобилд и каталози на коли, дори знае кои му харесват и кои са "гани" - лади, москвичи и т.н.
). Навън само в колите гледа и ги изрежда коя каква е, а вкъщи си придърпва един стол и ги гледа през прозореца...Филмът "Колите" се гледа поне два пъти на ден, и там си има фаворити и "гани"
Според мен е хубаво човек/дете да има такова хоби/мания. Първо, че се занимава сам определено време, второ това винаги ми е спасението като вземе да се тръшка за нещо, все успявам да го забаламосам с някоя кола. Например, иска да пие Фанта, което му е абсолютно забранено и започва да изпада в някаква истерия, му казвам "Ники, кой ти купи Джипа?" "Купки да-баба дийпа!" "Я отиди го намери къде е паркирал и ела да му напомпаме гумите!" "Бума да Дийпа ох"(на джипа са му спукани гумите
) И така на бърза ръка забравя за какво се е тръшкал преди половин минута