. Аз чистя основно с Меглио (маслоразтворител) и други препарати рядко употребявам. С него у дома се мие под, тоалетни, прозорци, печки, плочки, слагам и на дрехите, ако имат петна - изобщо намерила съм универсалното средство за почистване и съм доволна.Ами аз знам, че има хлор и във водата. Но в репортажа се казваше колко е вреден хлора в препаратите. От разните миризми и изпарения се отключвали много алергии. Казаха, че се обмисляло и за почистването на ДГ да се взимат по-изчистени препарати. А този Меглио лесно ли се намира? И аз искам препарат, който да мога да ползвам за всичко. Много мразя да си правя колекция от всякакви тубички и шишенца
Ако става и за съдомиална ще е супер 
Иначе сега се сетих, че съм гледала този Фрош. Май и той не е лош.
Кети, дано бързо се оправи Дани

И аз си мисля за Дани и Лъчко. Как ли са двамата с кака Писи

А в крайна сметка какво стана със зеления уикенд
много се втеляваме за дребните неща, а дишаме и ядем и пием отрови.
Аз и без това съм се наканила да си сменям фотото и следващото ще гледам да е нещо по-добро. Просто разликите в снимките са очевадни дори и за невежа във фотографията, като мен 
Първо, много, много ви благодаря за милите думи и пожелания, а Тасинка заглавието на темичката е направо супер, страхотна изненада, благодаря ти! още не съм прочела какво сте писали назад подробно, но се надявам да си наваксам през следващите дни по малко.
трудничко ще ти е в началото ,но със сигурност ще се справиш. Да са ти живи и здрави сладурите
...