Отговори
# 225
Примерно в ДГ ми казаха, че иван дърпал за косата новата си изгора (вече сменихме катето с огняна  Joy), а той никога не е скубал - дори и като бебе. Та затова ми е странна неговата реакция, защото не съм го виждала никога да прави така.

Ех, пък и ти  LaughingЛибоФФФ му викат на това...някъде към 8-ми клас спират да се дърпат, блъскат и скубят и почват да се целуват, а за другото не ми се и мисли  Rolling Eyes

Мики, Алис както вече ви казах е много ориентирана към парите. На баща си се е метнала, откакто го помня /сиреч 10 години вече/ къта, пази, събира, но и изкарва  Rolling Eyes Мен пък ме уби оня ден с изречението "Ая има апа, тото вън дуфа"  Shockedзастреля ме дет' се вика. А като се разхождахме, се спирахме на всеки един боклук да ми каже, че е "акин". Вманиачила се е на тема чистота.

# 226
  • София
Дани  Hug Разревах се като малко дете докато те чета Cry  Laughing Много ви се радвам и си представих каква е картинката у вас и ме хвана страх hahaha Миличката, сигурно нямаш и 1 час за себе си да отпочинеш поне Hug Нищо, важното е , че това е временно. Това за Писи много ме разсмя Joy Чувала съм ги тези неща , че са нормални и все се майтапех, че тъкмо ще науча Дени на гърне и ще се роди бебето и пак ще започне да се напикава.......и май така ще стане Joy
Прегръщам те  Hug

Дени е вече е  и с разтройство и Любо се разболя и сега и аз чакам Whistling Просто нямам думи какво ми мина през главата тази бременност ooooh! Всички видове болести.

# 227
дейзи и аз либофффф му викам  Joy Joy Joy, ама това му е 4 тата либоффф, откакто се е родил и досега налиташе само да ги целува и прегръща. Не знам на кой се е метнал такъв любовчия. Поне детето има ясно изразен вкус и критерии - русо да е  Joy Joy Joy. А иначе мислех си, че дърпането на коси започва при 4-5 годишните.... Откъде точно към Оги тез прояви на домашно насилие не ми стаава ясно  Joy. То едно добричко детенце....

# 228
ДАНИ ! ЧЕСТИТОООО !

Много щастие! И околните да те обграждат  грижа и внимание.
и да те слушат

Малките магарета помнят като слонове!
Януари (Кайо не говореше тогава) ходихме на една вила, и една баба е занимава с Кайо 2 часа. сега, 3 м по-късно пак сме там, Кайо ме хваща за пръста и ми казва:
Мама доди шипка, Кайо дава шипки беката. (Беки е кучето)
Кайо, от къде знаеш, че има шипки тук?
Бабата казала е..

Бабата и замина оттам още януари и оттогава нито я е виждал, нито някой му е говорил за шипки. нито сме хранили бека.

Добре, че спряхме да правим секс пред него Joy

Мами на младежи, какво мислите за събличането пред момченцата?
Питам, защото с Кайо се къпем заедно. С баща си реве и е голям тормоз.
За сега ми се струва, че Кайо приема нещата нормално. но знам ли и аз какво му минава през главата.

# 229
Досега нямахме интернет и затова не съм писала,после като наваксам с 4етенето ще пиша пак.Операцията мина успешно,Дани се възстановява,ама е супер вкиснат,само мрънкя.Гадното е,4е е с адски запушен нос и неможе да диша и нощите са ни кошмарни.

# 230
Зоуи, браво. Една седмица е кошмар, но после ще видиш къв е кеф. И иван преди и след операцията като говор е просто все едно е минало година, а не месец... Бързо възстановяване пожелавам...

# 231
Мале писах писах и Дани ми затри вси4ко ooooh!
Гер4о как беше Иван след операцията,бил ли му е запушен носа?Да не би да е проговорил след операцията?Дани няма нито кръв,нито сополи,но му е толкова зверски запушен носа,4е въобще не може да диша.В момента и той е на тема мокри кърпи4ки и по цял ден бърше лицето,ръцете,дупето,праха,пода,вси4ко.
Виждам,4е докато ме е нямало не е било ску4но,аз ли4но винаги се карам на Дани,ако удари друго детенце,без зна4ение кой е прав и кой крив,защото се поставям в обратната ситуация и някак не ми е приятно,ако някой е ударил Дани.И аз предната седмица изпаднах в подобна ситуация,Дани и едно друго моми4енце седяха на една кола,а майката на моми4енцето беше влязла в някакъв магазин и се подаваше отвреме на време,зна4и това моми4енце първо взе да хвърля шапката на Дани на земята,после взе да размята някаква игра4ка и да вика как няма да я даде,не 4е Дани я искаше де и накрая се опита да го удуши,едвам го измъкнах и си тръгнахме,за да няма проблеми,а майката даже и не разбра какво е станало,най ме изуми факта как беше оставила 3г детенце без надзор ShockedМила я не се излагай и не се връзвай за глупости HugАз ще се радвам да пишеш.
Кали аз с Дани се къпя заедно,виждал ни е и двамата голи,мен редовно ме потупва по задника Laughing,а баща си иска да го подръпва нали се сещате къде Mr. Green
Ели какво стана с вашата операция?Мина ли?Как е Галето?
4акайте да ви разправям как като бяхме в болницата и на другият ден Дани крещи по коридорите,как тати ще дойде с асансьора и аз му викам"шшт тихо,тука е болница и трябва да се пази тишина" и след малко идва 4иста4ката с една прахусмука4ка и той и вика "шшт тихо" hahahaА за помненето Дани ме изуми как си спомня старата ясла,където не е стъпвал от 7м,но като минахме оттам и ми я со4и.
Пускам малко снимки от плажа в неделя и от болницата,ама не съм го снимала в деня на операцията,4е беше тъжна картинка Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236026

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 21:49 от zoui

# 232
  • София
Зоуи радвам се , че сте добре Hug

Момичета вие как го давате този Хидросек #Crazy неще да го пие това мойто дете , направо полудявям

# 233
  • Варна
Дани, много се радвам за вас. Hug Да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват.  bouquet Трудно е, наистина, в началото, но ще свикнеш. Hug Много миличко ми стана като се сетих за година по-рано у нас какво беше. Heart Eyes
zoui, радвам се, че всичко е минало успешно. Дано бързо да се възстанови детенце. Hug
Ели какво стана с вашата операция?Мина ли?Как е Галето?
Да, бе, какво стана с тях? newsm78 Ще взема да и пиша на кю-то да се отчете. Thinking

# 234
Даниии, много се зарадвах на поста ти  Hug Наистина звучиш много ведро и щастливо  Heart Eyes Дано скоро се нормализират нещата и да ти е по-леко  Grinning

Герчо, те днешните деца се отварят от рано за тези неща  Laughing

# 235
Зоуи Hug радвам се,че Дани е добре  Hug надявам се бързо да отмине проблема с нослето  Peace
Снимките са много хубави и благородно ви завидях на плажа и хубавото време  Hug
Снимката на Кайо  Hug е страхотна,Кали пак се е представила достойно  Wink
Мила Hug я недей така да се връзваш за глупости  Wink знаеш,че много си ви обичам с Б. Heart Eyes и никакво напускане дори за малко не приемам  Crossing Arms

Лека..........нощ от мен!!!  Heart Eyes

# 236
Зоуи, иван 1 седмица беше със запушен нос, зверски теч от носа - кръв и сополи.... След една седмица всичко мина все едно не е било. за говоренето - иван на 10 месеца употребяваше 30 думи (за тези месеци си беше рекорд, но беше много зле в двигателното си развитие), на 1 г и половина същите 30, като имахме леки видоизменения от типа - тата стана тати и т.н.(но пък от диагноза в болницата по ДЦП стана бегач на дълги разстояния и рекордьор по катерене по шкафове - разбира се не достигна висините на Кайо, но да не желаем много), но не мръдна и на йота като говор. от година и половина до операцията обогатихме речника с още 10-20, а за 1 месец от операията насам говори непрестанно, доста от нечленоразделните за мен звуци станаха разбираеми думи и казва вече изречения доста смислени. Към момента май вече изговаря всички букви, като най-трудно му беше В-то, но вече го казва макар още да нарича себе си Мани, вместо Вани - явно си му харесма, даже ние почнахме да му казваме така на моменти. Аз не мога да казвам Р и Л и понякога го обърквам детето, като му казвам, че колата е жълта, а той повтаря, че е жъута, ама как да се сърдя, като аз така казвам и той правилно си чува  Joy Joy Joy, просто учителя му е с говорни дефекти... Та сега чакай да видиш какво ще стане.... Третата сливица пречи и на слуха и от там и на говора, та сега като се отпуши няма да има спиране... Желая ти го от сърце

# 237
Добро утро ,   черпя ви по едно кафе в този пореден мрачен ден  kaffeetrmker_2  food010

Какви бяха тези прогнози за над 30 градуса newsm78

Дани , Добре сте ни дошли с Лъчко , много ти се зарадвах на разказа и си ви представих с бебе на цица и с книжка в ръка Joy
Няма по-прекрасна гледка Hug

Зоуи , радвам се че всичко при вас е добре. Peace
Добре, че спряхме да правим секс пред него Joy
Навреме сте спряли .Аз като знам как Ели коментира всяко едно наше действие и като хване телефона разказва с подробности кой какво и как е казал , не мога да си представя какво ще е ако ни спипа в крачка.

И сега да се похваля: Ели изкара две седмици здрава в яслата Praynig. Въпреки , че с баща и бяхме болни един след друг.Днес леко и похъркваше нослето , но  дано да устиска още , че много и харесва там , а и лелките много я обичат.Като влезем се втурват през глава да и се радват и само я засипват с похвали. Това ме кара много да се гордея със детето си и със семейството си. Тази сутрин лелката каза , че си .."Личи че съм я отгледала спокойно и детето расте в благоприятна среда". Казаха ми ако искам да нося повече дрехи и  гащички и да я държат без памперс , защото си се справяла отлично с гърнето и в повечето случаи памперса е сух , та май ще пробвам от понеделник newsm78
Мики , къде изчезна , какво решихте за детенцето в яслата??????

ето снимки от РД

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 09:07 от Цеци

# 238
Добро утро  Hug
Зоуи, много се радвам ,че всичко е минало и вече се подобрява Дани ,дано да нямате повече болести и проблеми ,че наистина много ви се насъбра Hug
Цеци , за утре го дават 30 градуса ,днес казаха ,че ще е мрачно и облачно  Wink /още малко търпение имай  Grinning/

Значи относно детето в яслата, оказа се ,че няма закон по който да го изгонят . Имаме 2 яслени групи и той вече веднъж е гонен от едната ,но това което са могли да направят е да го преместят в другата т.е. в нашата.
Майката и бащата се оказа ,че са меко казано дебилни /въпреки ,че не ми изглеждаха така ,но явно съм в грешка/ при всяко оплакване от страна на учителките отговаряли ,че детето им просто е малко по палаво и лелките били сложени там за да възпитават и да ги гледат , това ,че немогат да се оправят с него си било техен проблем  Close
Най тъпото е ,че учителките за да опазят децата от него непрекъснато го дебнат или държат което не им дава възможност да се грижат за другите деца . Прозорци в негово присъствие не се отварят защото ведъж се е опитал да избута едно от децата . Към вратата също не му дават да ходи защото на друго детет е прищипал жестоко пръстите и от 1 месец не му расте нокът. Щом види супа я изсипва или на неговата глава или върху дрехите на някой от другите. Не търпи на момичетата да има лстици на косата и непрекъснато ги скубе и тегли. В момента в който се събуди следобяд и започва да се хвърля върху спящите деца и да ги буди.Изпочупил е всички играчки ,видеото..Когато се изака бърка и омазва стените на цялата тоалетна /на това е присъствала една от майките и директорката била там/ ooooh!
 Със сигурност има някакъв здравословен проблем защото учителките са казали ,че умственото му  развитие отговаря на около едногодишно дете а всъшност е на 2.8 м.неможе да говори нищо ,когато им кажат да правят нещо той не реагира по никакъв начин /чудят се дали и със слуха има някакъв проблем/ абе ужас направо  Tired
Единственото което можеме да направиме на този етап и днес го направихме е да подадеме една молба подписана от всички към директорката /въпреки ,че са я питали дали може да организираме родителска среща по този повод и тя не е разрешила/ затова се събрахме вчера пред градината. Затова какво ще направи не ми е ясно ,но ако тя откаже съдействие ,един от бащите каза ,че ще подаде в някъква друга инстанция молбата ама не раазбрах точно къде.
Та така не е много ясно дали ще постигнеме нещо ,но всички са категорични ,че няма лесно да се откажат.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 09:38 от miki3

# 239
Добро утро,

Зоуи, много се радвам, че всичко е минало успешно. Дано бързо се възстанови Дани и да изчезнат и другите проблеми, за които беше писала  Praynig ти си майка герой, аз ако бях сигурно щях да продъня ушите на целия форум колко съм нещастна  Rolling Eyes

Дано и Ели да пише скоро  Praynig

Мики, много неприятно  Confused не ми се коментира, а и незнам какво бих могла да кажа  Rolling Eyes

Алис пак е със сополи  #Cussing outвчера игра с две дчица, на които им течаха сополите и освен да я измъкна с рев от играта нямаше как да ги разделя. примирих се, но вечерта текна и нейния нос и прихърква цяла нощ  Tiredаман вече Tired

Много хубави снимки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт