Най-после нашият месец дойде! До края му всяка АПРИЛка ще е с бебче в ръце!

• 15 975
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Ейй, честито на Хриси Писи и на Кали! Поздравления за добре свършената работа!

Ние сме добре, вече хапваме повечко и утре ще видим дали наддава.
Хеленблоди, не е резервиран още юнакът, така че давай да видим момата!
Сисе, и твоят момент да се радваш на падналото пъпче ще дойде!
Лара 1, на нас ни го стегнаха с гумичка и много бързо завяхна, нямам база за сравнение, но ми се видя доста удачен вариант.
Мами с бебчета, кога мислите да изкарвате малките навън? newsm78

# 121
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ КАЛИ И ХРИСИ ПИСИ   bouquet ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ

Аз сега се излюпвам. Да ви се оплача за моите изпитания. Легнах си към 12ч. след като си бях сложила Гино певарила, заспала съм някакси и към 2ч се събуждам не си спомням от какво точно. Но като се събудих усетих някакъв як сърбеж и парене - явно алергична реакция от глобулите. Мих се 2 пъти, но продължаваше. Имах и контракции, леко болезнени. Всъщност това което усещах е кака корема ми започва да се втвърдява от ниско долу нагоре, но болката долу беше съвсем лека и поносима. Станах аз и се преместих в хола да не събудя мъжа ми. И започнах да засичам. По едно време контракциите станаха на 3 минути и това продължи до към 4-5 ч. До тогава бях будна. Чудих се да събудя ли мъжа ми и да ходим към болницата, но реших да полегна малко да видим какво ще стане. Унасях се леко, после пак се събуждах и вече не успявах да засичам интервалите. но се поуспокоих, че щом заспивам, значи тогава не са започнали истинските родови контракции. Но пък на 3 минути да станат  newsm78
Днес съм на преглед, добре че се поотложи за ранния след обяд, защото за капак в момента нямаме вода, и съм бясна направо. Сега ще се обадя  ина док за тези контракции, но моля ви кажете ми вие как точно ги усещате и случвало ли ви се е да са толкова начесто.

# 122
ЧЕСТИТО НА ХРИСИ ПИСИ И КАЛИ И НА ТЕХНИТЕ ТАТКОВЦИ...ДА НЕ ПРОПУСНА И СЛАДКИЯ БАТКО КАЛОЯН !!! ДА РАСТАТ ВИНАГИ ВЕСЕЛИ И МНОГО БЕЗГРИЖНИ !!!  newsm51 smile3525 newsm44 newsm68 smile3525 newsm51

НА МАМИТЕ,КОИТО ДНЕС ИМ Е РЕД ИЛИ ТЕЗИ , КОИТО БЕЗ РЕД СА СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ РОДИЛНОТО...МНОГО КЪСМЕТ И ЛЕКО РАЖДАНЕ !!! newsm10 newsm03

МОМЧЕНЦАТА МАЙ ИЗЛЯЗОХА НАПРЕД В КЛАСАЦИЯТА...АЙДЕ МАЛКО ДЕВОЙКИ .... newsm53

# 123
Bibobibo контракциите се усещат като стягане и втвърдяване на корема и пъпа ти като че ли се опъва!
Аз снощи също получих болезнени контракции / за първи път/ , доста се уплаших да не зараждам, но след час и половина минаха! Е пих и но-шпа , де, пред ноща изобщо не спах добре, тежи ми в областа на яйчниците Confused И пих пак но-шпа! Мъжа ми днес заминава извън града отново и изобщо не ми се ражда тия дни !
Луда работа, миналата бременност бях луднала да раждам , сега път не ми се ражда  още Mr. Green

# 124
Честито на новите мами!
Да са живи и здрави дечицата Ви и много да ви  радват!

Tanzen, на нас педиатърката ни каза, че още към 10 ден може да се излиза. Ние се бяхме наканили тази седмица, но пък времето се развали и не посмях да я изведа. Засега се аклиматизираме на балкона и смятам в края на седмицата ако се оправи времето да излизаме вече.
Helenblondy, ето че се сдобихме и със сватовница във форума - ще трябва да запознаем мъниците, пък те ако се харесат......

# 125
  • Варна
Честити рожби на hrisi-pisi и kalli!
Да си им много послушни, спокойни и здравички!
  newsm51 smile3525

Ей, ама тоя Мишо много голям бре! (засега води в класацията за най-голямо бебе, следван плътно по петите от Ема-Мария на Lassi и Лъчезар на Bezmerna с по 4000 кг)

# 126
Честито бебче Мартин на мама Хриси-писи!. Сега си писах с нея. Добре е, до последно са пробвали раждането да е нормално и е направила разкритието почти до края, но заради голяма главичка и твърда шийка се е наложило секцио. Повече инфо - по-нататък Wink Дано да се възстановява Хриси по-бързо и да си грабва Мартин към вкъщи! Hug Hug Hug

Честит голям Мишо на Кали! Hug Hug Hug Ето че всичко е завършило благополучно - дано не се е мъчила с грипа! Praynig

bibo, за съжаление не контракциите не са по мойта част - та не мога много да помогна Sad Задължително звънни на док. Аз бих го направила веднага, защото ако са контракции и са на 3 минути, това е много на често!!!

Aquariel, Anabana, радвам се, че статиите са ви харесали. Те повтарят в голяма степен нещата от кърмаческия, но според мен са полезни, защото са сбити и ясни. Освен това точно тези са публикувани на официалния сайт на Ла Лече Лига в Испания и ми се виждат достоверен източник Peace Сега превеждам нови. Ще пускам пак Wink А за зърната и аз дълго се чудих дали да им правя нещо предварително. Питах насам натам по форума. Моите не ме болят и не ми създават дискомфорт, но са леко сухи. Препоръчаха ми или да не им правя нищо, или ако се притеснявам - да им слагам по малко кремче - Гармастан или Лансинох. Мен ме мързи и само 2 пъти съм си слагала досега Blush

# 127
Честити бебчета на Хриси Писи и на Кали! newsm44 newsm44 newsm44

anabana, аз нищо конкретно не правя за зърната. Пробвах веднъж-два пъти да ги разстривам с груба кърпа при къпане. И аз като Верчо си сложих точно два пъти от едно кремче за зърна, кето си взех Blush

При мен единственото, което констатирахме с мъжа ми е падналия ми корем и нищо повече. Чакам си термина явно Whistling

# 128
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА КАЛИ И НА МАМА ХРИСИ ПИСИ  ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!!!   bouquet

За зърната - аз ползвам Гармастан от началото на 9 месец за мазане и лек масаж след баня. Сега го слагам след всяко кърмене и до момента нямам повод да се оплача от рагади  Peace

# 129
А ти как ще се оправяш с три деца, имаш ли план?
Имам много планове, само да не подрани бебока! Със сигурност ще имам нежда от помощници де, а и те ходят на ясли и градина! След великден / пада се ваканция/ ще ги командировам на балкана / само времето да е хубаво/ ! А ревнува ли твоя сладур, моя син се спукваше от ревност , сега уж е пораснал, ама като гледам Маргото от няколко дни на бебе се прави , и все за мен залепена, май тя ще е равнивката тоя път!

# 130
veni-b, на мен самото втвръдяване на корема ми е познато от няколко месеца. Но ме интересуват главно болезнените контракции, защото аз усещам съвсем леко напрежение в областта на яйчниците, а болки в кръста изобщо.
Сега няма да звъня на док, защото малко по-късно съм на преглед при него. А и от сутринта продължават контракциите, на по-нарядко.

# 131
  • варна
Честит голям юнак на Кали!Много здраве и щастливи мигове !

# 132
Здравеите, искам само да ви пожелая един хубав слън4ев ден пълен с нови априлки бебете,а и като гледам ве4е се по4на от рано призори smile3522 sling ::baby10

4естито на новородилите мами.  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
~Честити бебета на ХРИСИ ПИСИ И КАЛИ, много да са здрави и послушни!~
Аз снощи имах доста болезнени контракции, и кръста ме болеше доста, ама ми минаха и съм заспала. Исках да ви питам момичета дали на вас така ви се случва. Значи хъркам като мечок, като се събудя гърлото ми е адски пресъхнало и като съм легнала преди да заспя имам хрипове, даже се хващам да хъркам  #Crazy никога преди това не ми се е случвало. Дали е нормално?Все хващам мъжо с възглавницата да се изнася посред нощ, защото не може да спи от мен  Cry Днес се успах и за ЖК и няма да ходя, за това момичета утре не е сигурно дали ще дойда на тоновете! Абе такава съм шматка! Flutter

# 134
Eх, че големи бебешорковци са се излюпили! Браво на тях! Добър старт!
А госпожиците наистина си кротуват! Ако ще си раздаваме призове за най-мързеливо бебе, май ние ще го грабнем! Нашата бебка не стига, че официално трябваше да се стяга за 30.03.,а аз й давам от самото начало 1 седмица аванс, ами сега съвсем се е кротнала и вчера ми излиза в 38-ма седмица! Абсолютно никакви напъни да се ражда - никакво разкритие, твърда шийка, плацента 2-ра степен, нито каквито и да било контракции, само едно бясно ритане. Аз изобщо не бях навита да бърза, ама вече взе да ме стяга шапката! Отгоре на всичко, такива проверки вече ми правят от всички посоки и всички са толкова вещи, особено пък хора дето хал-хабер си нямат! Ще ми гърмят бушоните някой ден! Аз цяла бременност се държа, ама май вече няма накъде.... Ох,че хубаво ви се наоплаках, ама като нямам никой под ръка.... Хайде, въпреки негативизма, който ви излях, да ви е много пролетно и леко днес!

Общи условия

Активация на акаунт