Най-после нашият месец дойде! До края му всяка АПРИЛка ще е с бебче в ръце!

• 15 976
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЧЕСТИТ МИШО НА КАЛИ !  newsm51

# 136
  • в илюзия
Честит син на мама Кали , много , много да я радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА ХРИСИ-ПИСИ И КАЛИ!!!  За съжаление и аз се разболях на финала, да му се невиди, вечер и аз като naana хич ме няма в спането, така съм се изнервила вече, че повече няма на къде, а в редките случаи като се унеса или сънувам някакви безумни глупости или само дремя, защото гърлото адски ме боли, носът ми е запушен и дишам като хиопотам!
 Искам и аз да раждам вече, защото ми идва доста тежичко, ама туй пусто бебе си се изтяга ли изтяга в корема ми, прави си някакви негови салта....пълна програма! Тъй както е тръгнало ще вземе да се роди 8-9 кила........по Коледа  Confused!

# 138
Здравейте и от мен - априлска мама от отбора на 4етците. Следя ви редовно и искам да 4еститя на вси4ки новообебили се мами, да са им живи и здрави слънцата, да растат безгрижни и щастливи! Моят термин е на 5ти април, та и аз като пове4ето от вас, моми4ета, нямам търпение ве4е да дойде момента...но засега като 4е ли признаци никакви Sad  На моменти и аз си мисля, 4е ще пренося...
Е, желая търпение и успех на вси4ки ни и един прекрасен ден, изпълнен с още по-прекрасни новини!!!   newsm51

# 139
Такаааааааа,да карам по ред Wink

Честито на мама Хриси-Писи!!!Да им е жив и здрав малкия палавник!!!

(Аз й бях писала първа да е тя,а след нея и аз да се наредя) Wink

Честито и на Кали за голееееемия Мишо!!!Радвам се,че всичко е минало както трябва!

Пролетна фея на теб поне след прегледа за разкритие ти се е случило нещо-може би ти е паднала тапата,при мен нищо.....даже и обилното ми течение спря newsm78Чудна работа!

# 140
ЧЕСТИТО НА ХРИСИ ПИСИ И НА КАЛИ, ЗА МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ МЪЖЕ С БУКВИЧКАТА "М"!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, А НА ВАС-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!    bouquet  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 12:50 от anabana

# 141
  • Добрич
Д А СА ЧЕСТИТИ НОВИТЕ БЕБОЦИ!!!ДА СЛУШАТ МАМА<ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ДА НОСЯТ МНОГО УСМИВКИ!!!

Емма ,сега видях ,че термина ти е много близък до моя-явно сега сме в период на летаргия ...не им се излиза на мъниците GrinningПо същия начин аз спя много повърхностно и като стана 2 пъти да пишкам се разсънвам,почвам да си мисля дивотии и край със спането.Сега съм се затръшкала как ще го изкарам това голямо бебе ,защото с моята док сме твърдо за естествено раждане,ама много ме плашат тия шевове и рязаници Shocked

Сега мисля да поизляза из улиците,че вече не ме свърта из нас #Crazy

# 142
УРА! ЧЕСТИТО НА КАЛИ!
МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗАВЪРШИЛО БЛАГОПОЛУЧНО.

Мен отново ме върнаха в къщи, но утре влизам в болницата и ще отлежавам там, докато девойката не излезе доброволно, или пък не ми предизвикат раждане. Докторът каза, че ще чака най-много до понеделник. Стискайте палци да стане по-бързо.

Лек ден на всички и успех на тези, които ще срещнат бебоците си днес.

# 143
Вчера си говорих с една февруарска мама и тя ми каза, че нейните контракции са били само под формата на болки в кръста Shocked Нищо не е усещала в корема - нито болка, нито стягане. Така че явно си зависи. Бибо - звънни на док! Така ще си по-спокойна Hug

Лурдес, ние сме с един термин. И аз нямам никакви признаци, освен някакви силно притъпени болки (даже по-скоро напрежение) ниско долу. Дано ни се усмихне късмета тая седмица - аз умирам от нетърпение за утрешния подробен преглед!!!!

Краситка, айде ти си на ред,като ти гледам термина Mr. Green

# 144
  • Временно
Да са живи и здрави всички новородени бебчета,много да радват родителите си,а на мамите - бързо възстановяване!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пролетната фея,дано бебка тръгне да излиза самичка в най-скоро време!Стискам палци!
И на мен вече ми омръзна да чакам,ама няма начин.И мойта девойка се е запънала,явно и е добре на топличко.
Но няма къде да ходят тез овнета упорити - искат не искат,по един или друг начин,рано или късно ще трябва да излязат!!! Peace Hug

# 145
Честити бебоци на Кали и Хриси писи! Много се радвам, че всичко е минало добре!
Bibobibo, и аз снощи си сложих за първи път Гино Паверил и тази сутрин ми смъдеше. В листовката пише, че са възможни такива реакции. А на теб правиха ли ти микробиология като ти ги изписаха? Относно контракциите, които си имала явно са били подготвителни, щом си заспала и са леки болки в яйчниците не са родилни.
На лекцията на 9 месеца казаха, че е хубаво от 9-я месец зърната да се мажат с някакъв крем - на Авент, Гермастан или обикновен по два пъти на ден. Аз ги мажа с обикновен вазелин сутрин и вечер след баня, а като започнем да се кърмим съм си взела Лансинох.
Лек ден на всички!

# 146
Абе аз тука набарах едни статии за къпане, преповиване и др. бебешки работи и ми направи впечатление, че пише, че при смяната на пелените при момченцата, пениса трябвало да се насочва надолу, а до сега знаех, че трябва да е нагоре....кое е правилно за да няма .......пропуски пелената  newsm78???

# 147
Благодаря ви момичета  Hug
Още не съм звъняла на док, защото както ви казах след 1-2 часа ще съм при него. А вчера като се чухме и му споменах че са ми зачестили много контракциите, и той браво, много добре, каквото и да значи това. Сега съм добре, при мен това се случва главно вечер и през нощта.

isane, док вчера ми го изписа този Гино Паверил, защото МБ показа някакви ешехерия коли.

Сега започвам да си топля минерална вода, да си направя един тоалет, защото тези гадове от Софийска вода ще пуснат водата чак довечера в 9  #2gunfire

# 148
Честито на Кали и Хриси-Писи !!! Да са им живи и здрави слънцата !!! newsm44 newsm44 newsm44
Пролетната фея късмет и на теб !   bouquet
Танзен и нашето пъпче падна вчера , а за излизането още не съм мислила а и при на с е малко гадно ,че сме на 8 етаж и имаме супер проблеми с асансиьора ........та ще излизаме когато имаме асансьор  ooooh! ooooh! ooooh! иначе ще се ръководя по-времето да е слънчево   Nature Sunny
Ема аз държа пишката надоло ,то колкото и желание да имаш да е нагоре тя е малка е в памперса като се размести и тя пада и затова не си правя труда въобще да я вдигам .

# 149
Краситка, айде ти си на ред,като ти гледам термина Mr. Green
[/quote]

Нямам нищо против... айде и мамите с термин около моя да се ориентират също. Vercho, и ти в това 4исло  Grinning 
Успех на вси4ки още веднъж!!!

Общи условия

Активация на акаунт