Най-после нашият месец дойде! До края му всяка АПРИЛка ще е с бебче в ръце!

• 15 979
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
Вчера си говорих с една февруарска мама и тя ми каза, че нейните контракции са били само под формата на болки в кръста Shocked Нищо не е усещала в корема - нито болка, нито стягане. ..
Леле,мен от два дни страшно ме боли кръст,а преди никога не ме е болял Shocked

# 151
  • Пловдив
Ние сме девойка, но на лекциите  слушах и за повиването на момчецата - казаха, че при старите пелени наистина се е препоръчволо да е нагоре, но сега с памперсите е обратното, т.е. надолу  Peace
За излизането - педиатърката ни каза, че трябва сега в началото да се съобразяваме с атмосферните условия - да  е между 15-27 градуса и естествено да не вали или духа много  Simple Smile

# 152
Честити бебчета на Хриси Писи и Кали newsm44!!!Браво,ама какви са им големички само... smile3501!!!Много да слушкат и да папкат,а на мамите скорошно възстановяване!!!
За зърната-сега ползвам Гармастан,взела съм си и Лансинох,но той ще е когато започна да кърмя.
Успех на мамите,които са се запътили към болницата за среща с малките съкровища!!!

# 153
  • Popovo
Честито на Кали и Хриси Писи. Да са им живи и здрави дечицата и бързо да се прибират в къщи.

# 154
Честити бебчета на Хриси-писи и Кали!!! Да са ви живи и здрави малките мъже и много да ви радват!  
newsm51 newsm51 newsm51

vercho, я кажи Хриси-писи момче ли чакаше? Rolling Eyes Като променях инфото на 1-ва стр. видях, че беше с розов щъркел? Или аз съм се объркала и без да искам съм и сложила розов?Ако знаеш, де... 
Сега видях, че наскоро беше писала за изненадата! На един от последните прегледи и бяха казали, че ще е момче...а аз не съм и сменила щъркела   Crazy

Ние сме девойка, но на лекциите  слушах и за повиването на момчецата - казаха, че при старите пелени наистина се е препоръчволо да е нагоре, но сега с памперсите е обратното, т.е. надолу  Peace
Да и на нас на лекциите същото ни казаха  Peace
И днешната лекция беше много полезна! Даже и сухи тренировки си направихме за дишането...беше много забавно!  Joy

Късмет на всички запътили се към родилното днес!  thumbsup

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:19 от Тiffany

# 155
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Аз до сега се излежавах пред телевизора(че мъжо ми беше окопирал компа) ама най-сетне дойде и моят ред да ви прочета .При мен все още няма нищо ново.Утре съм на преглед да видим Доки какво ще каже.

Честито на Хриси писи и Кали   bouquet !!! Само хубави мигове им пожелавам с малчовците!!!Ма този Мишо найстина голям беееее  Heart Eyes !!!Да е жив и здрав   bouquet

# 156
Адашке аз моите гърди не съм ги мазала с нищо и сега не ги мажа обаче в банята ги обтривах с луфа като се къпех още от преди .

# 157
  • София
Tiffani, момченце е чакала hrisi-pisi, но от скоро Simple Smile До 17.03 е чакала девойка - това обяснява розовия щъркел при теб Simple Smile

Ето и доказателство :

"понеделник, 17 март 2008, 12:13
МамиииSimple Smile)) Ние си имаме пишкааааSimple Smile))) Нашата мома се оказа 100% мъж "

# 158
 newsm51 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА KALLI! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА!   newsm51
ЕЙ, ГОЛЯМ ЗОР ВИДЯ ТАЗИ ЖЕНА, АМА ВАЖНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е СВЪРШИЛО ДОБРЕ! ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ!!!  Hug

ПРОЛЕТНА ФЕЯ - СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЗА ТЕБ  Peace, ЧЕ И ТЕБ ТЕ МИСЛИМ, ХАЙДЕ ДА КАЖЕШ КАК Е МИНАЛО ПРИ ДОК  Hug

Целувки на всички тумбачести!  Crazy

# 159
  • Някъде на път....
Честит Мартин на hrisi-pisi! Да е здрав и много да я радва!   bouquet

Момичета, аз сега се върнах от изследванията в МД, прочетох хубавите новини и звъннах на Хриси! Тя е в реанимация, да се надяваме, че утре ще я качат в отделение и ще имам възможност да я видя. Аз утре ще ходя за още изследвания и ако се върна пак в къщи - ще ви пиша!  Ох, много се вълнувам и искам да видя Хриси и да разказва.......... Peace

Честит Мишо на kalli! Да расте голям и здрав юнак!   bouquet

# 160
  • Пловдив сега England( Farnham)

Честито на Доли_дог, Кали и Хриси-Писи, желая ви много радост и много усмивки с малките съкровища !!! smile3525

На всички мами запътили се към родилното , желая успех и безпроблемно раждане !!!! newsm10

Аз все още съм си в къщи и чакам истинските контракции, но освен подготвителни контракции друго нямам, а уж трябваше скоро да раждам, нали и на мен ми падна тапата миналата събота newsm78. Вчера ходих на видеозон и казаха , че бебо е с една седмица назад по размери , та затова и не давам зор още да раждам. По-добре да остане още малко на топло и да порасне.
 Пламен ще празнува рож. си ден в събота и сме организирали голямо парти, което вече отложихме веднъж, заради варицелата миналата седмица, та се надявам да съм добре до тогава, че не ми е ясно баща му как ще се оправи с толкова деца( 19 бр.) Mr. Green ooooh!., които почти не познава. Как ще ги събира и организира на този голям плейграунд.

# 161
ЧЕСТИТО НА МАМА KALLI!!!  bouquet  bouquetБързо възстановяване Peace!
Пролетна Фея-ти си на ход май Praynig Crazy?!Стискам ти палци да е леко и най-скоро!!

# 162
Пролетна Фея стискам и аз палци всичко да мине бързо и лесно!
Момичета аз немога да се събудя, снощи спах като пън, и днес досега спя като се бях събудила само да ям и да ви пиша #Crazy и още ми се ляга. Какво е това чудо бе. Вярно че имаше период в който будувах а сега пък не мога да стана от леглото.Случвало ли ви се е. А как ме е яд че проспах прегледа днес! Close Ще се излегна малко пък да видим  Crazy

# 163
  • в илюзия
Стискам палци на Прлетна фея и всички , които нес ще радат  Hug

Аз сега се връщам от запис на тонове и всичко е наред , както каза доктора Чудесен запис. Нямам никакво разкритие , но дано сега след прегледа поне тапата ми падне, иначе нямам никакви симптоми за раждане.

# 164
Честити рожби на hrisi-pisi и kalli! Да са живи и здрави и много послушни!

Аз днес се видях с doly_dog, тя е добре и ви праща поздрави, чакаме я да разказва към края на седмицата.

На мен днес ми правиха запис на тоновете, всичко е наред, аз засега не бързам с раждането, имам време Grinning

Лек ден на всички и леко и безпроблемно на всички, които ще се запътят към болницата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт