Най-после нашият месец дойде! До края му всяка АПРИЛка ще е с бебче в ръце!

• 15 874
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
sisee не искам да те разочаровам(и дано аз съм излючение)ама ако си спомняш аз като бях на преглед на 19.03 моят Доки каза,че съм с 2-3см разкритие и едва ли ще дочакам АПРИЛ ,а ето на още сме си 2в1 с моята бебка .Както върви и аз май ще пренося  newsm78 ,а не искаааааааааааааааааам  #Crazy

Лека вечер на всички   bouquet

П.С.Кали и аз ще стискам палци  Praynig !!!Ще видиш,че всичко ще мине безпроблемно   bouquet

# 76
  • Някъде на път....
kalli, стискам ти палци утре!  Hug
И аз съм на изследвания сутринта........... Tired

# 77
kalli, стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed !!! От теб сега се иска да бъдеш спокойна, колкото и да ти е трудно! Всичко ще бъде наред!  Hug

# 78
  • Бургас
Днес се обадих на доктора, който ще ми прави секциото и се уговорихме за датата  Grinning - за сега, ако бебчо не реши друго, ще се раждаме на 21-ви април. Надявам се да устискам до тогава  Praynig

# 79
  • Някъде на път....
zaki, ,  а как се казват твоите бебчета?  Hug

# 80
Кали,стискам палци  Hands Thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!!!Успех утре!!!

# 81
Момичета, бройте ме и мен утре за лекцията на 9 месеца, но след нея ще бягам на преглед така че няма да мога да остана на кафенце или обяд. Но не съм се записвала за нея, дали няма да е проблем  newsm78

А сега се въщам назад по темичките да чета какво пиехте за киселините, защото няма да ви казвам какви 3 поредни безсънни нощи изкарах. Снощи беше най-кошмарната, дори се наложи да заспя седнала подпряна на една възглавница. Е, сутринта и мен страшно ме болеше гърба, ама не от кекс с орехи  Joy

# 82
  • в илюзия
Леле Кали стискаме палци за утре  Hug Hug Hug Hug  Hugвсичко ще е наред и ще чакаме хубавата новина.

Лурдес , Бибобибо и моята беба само ми издува корема на бабунки от крачета и дупе, най-вече ми се дупи Crazy , няма ги вече ритничетата.

# 83
  • Варна
Kalli Мила, прегръщам те и ти желая всичко утре да мине блгаополучно! Сигурна съм, че ще се похвалиш с едно здраво и красиво момченце! Знаеш, че вирусите понякога изглеждат много тежки, но пък бързо минават. Ще видиш, че утре ще си по-добре!

А защо толкова бърза лекарят да извади бебето - ти не преносваш много, пък и ще си секцио, така че няма значение колко е голямо бебето.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 21:56 от Ясмина

# 84
  • София
kalli, кураж!  Hug Утре ще е хубав ден и всичко ще е наред. Ще видиш колко ще ти олекне като гушнеш малкото човече! Стискам всички палци  Praynig и ще проверявам за новини.

# 85
Кали не се притеснявай миличка!Нали имаш доверие на лекаря! В добри ръце си! Всичко ще мине добре!Стискам ти много силно палци fingerscrossed

Бибобибо моят беше от активните допреди няколко дни Peace Тесничко му е вече,мога както си искам да лягам.......не възразява Mr. Green

Съни недей така.......не убивай надеждите ми,че ще е тези дни Tired

jul добре дошла при нас Peace

# 86
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, мамчета

Пожелавам ви леко и успешно раждане и скоро да се радвате на малките бебоци!

Миналогодишните априлки често,често надничаме при вас за да си спомним приятните емоции и тайничко да си поплачем и порадваме с вас. Надяваме се, че няма да се сърдите за "шпионирането" Grinning Heart Eyes

# 87
  • Стара Загора
Ей, тези бебоци много срамежливи...дойде април и се изпокриха.
Момичета като гледам при вас падат тапи, болезнени контракции, а при мен нищо, чат пат някоя контракция и това е Sad, а вече нямам изобщо търпение. И аз си мислех че няма да дочакам април, ама последно време и мен ме налягат едни мисли за преносване, ще видим в петък какво ще ни кажат на прегледа.
Бибобибо, за киселините аз пия стопацид и съм много доволна...
Тиквичка, мерси за бързия отговор вчера, пиши как беше прегледа днес, какво ти каза док.
Кали, стискаме палци утре Hug
За малко да забравя, голям съм шемет, честито на всички нови мами, да са им живи и здрави бебоците, много за слушкат и да ги радват  bouquet

# 88
kalli, успех утре!!! Всичко ще бъде наред! С теб сме!!!  Hug fingerscrossed

# 89
  • София
Включвам се доста късно...но да си кажа Simple Smile

Кали, наистина гледай позитивно на нещата Simple Smile Днес не му е бил ден за раждане на малкия - не му е харесала цифрата 2. То и на мен не ми харесва - най-ниската оценка, като се напиеш виждаш двойно... все такива тъпотии ! А я виж утре е друга работа - 3 е вълшебното число от приказките Simple Smile
А това, че администраторките се цупели - ха-ха-ха ! Голяма работа! Като са си седели на ушите, когато им е говорено или пък са си правили самостоятелни изводи ...сега да си търпят последствията.
Ти си пациент, а и клиент в крайна сметка...така че правото е на твоя страна!

Сега лягай и почивай да събереш сили за голямата среща утре! Убедена съм, че всичко ще е наред! Чакаме ви скоро с Мишо обратно в нашите редици! Hug

Барби, какви са тия бабини приказки ?! Не се завивало бебето с олекотена завивка ?! Завива се с каквото искаш и с каквото имаш !

Общи условия

Активация на акаунт