Най-после нашият месец дойде! До края му всяка АПРИЛка ще е с бебче в ръце!

• 15 971
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
kali стискам ти палци миличка, ще видиш че всичко ще е наред и ще се гушнете утре с бебока!Дано тази вечер те отпусне гадната настинка или грип! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Praynig Praynig Praynig
За киселини на мен вече нищо не ми помага, като ме почнат знам че няма да спя, както тази вечер от 7 часа имам киселини и не минават нито с Талцид, нито със сода, нито пък мляко, киви и тн!Ще трая какво да се прави Wink
За ритничетата имам само бабунки както каза ЛУРДЕС и издутини, дупенцето над пъпа издуваме, и крачетата отдясно. Особенно като стоя и съм прегъната малко напред или ако си изпъна корема много напред почва едно разтягане  Mr. Green
Утре сутринта съм на преглед и ще разкажа за тапата на док, дано всичко е ок  Praynig

# 91
kali,, стискам палци за утре!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дай Боже всичко да е наред! Praynig Ще чакаме хубавата новина!

# 92
Kали,и азще ти стискам палци,само не се притесняваи за да може да те хване упоиката.Вси4ко ще мине и наи важното е 4е утре ще се видите с твоето бебе.Само за това трябва да мислиш тази нощ baby

# 93
Честито на всички обебели се  newsm51

аз се опитвам да ви прочета, но най - вече следя по 1-ва страничка коя от вас се е сдобила с бебенце Simple Smile

Успех на всички и бързо и леко раждане на чакащите
А на вече настоящите майки - по-малко рев и по-малко колики Wink

# 94
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦА НА БЕЗМЕРНА И ХРИСПИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Hug Hug Hug
Полинита, не си си сменила лентичката-сложи го Дамянчо на една снимка,да го видим. baby_neutral  bouquet
Кали, дано всичко е наред Praynig Стискам ти палци!!!
И аз съм чувала за олекотените завивки,че не се препоръчват много за новородени,защото са от изкуствена материя,а новородените бебета не могат да си регулират температурата(да се потят...),но това е май само за първия месец.И аз не съм много сигурна.Може и да бъркам newsm78
Аз днес се разходих до Търново и съм много доволна.Понесох пътуването отлично и купихме матраче за креватчето,плот за повиване,и още малко сладки дрешки,на които не можах да устоя.А,купих и Сано Максима,(който ми го дадоха без лъжичка),и утре ще го пробвам.
Та,в общи линии сме готови с покупките,като изключим количката,която я чакам средата на април!

# 95
Сисе, а пък на мен твоя котарак ми се вижда относително спокоен.Симпатяга.Да видиш моя как излиза на снимки... с ей такива очи Shocked А уж го снимам,когато е предразположен добре,понякога даже позира,но пусти очи като светнат Joy и падам.

Хайде,на всички,които им е ред,да тръгват да раждат вече! Peace Тия бебета да излизат,че измъчиха майките си! Laughing

А вие третирате ли по някакъв начин гърдите,по-точно зърната? В смисъл леко обтриване с влажна кърпа или някакъв лек масаж на зърната newsm78, че аз се чудя какво да правя.Някои препоръчват,други отричат. Thinking

# 96
Аман от тия киселини  newsm61 не мога да дишам!
anabana аз не ги пипам въобще, чувала съм повече отрицателни мнения за третирането им, отколкото положителни. Имам едно кремче за зърна ама  все не се наканвам да го почна!Масажът и обтриването могат сега последните месеци да ти предизвикат сериозни контракции така че внимавай Wink
За завивките живот и здраве то бебето ще си покаже, мисля като заначало да го завивам с чаршавче и памучно леко одеалце ако е горещо или с олекотената ако е студено! Peace Ама мамите с деца да казват че и аз не знам ?!  newsm78
Честити бебенца на Безмерна и хриспи!!!  bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 02:29 от Aquariel

# 97
Даааа,току що прочетох статиите за кърменето,които Верчо е превела в предишната ни тема,на 15 страница. Там наистина е описано много добре,какво трябва да се прави със зърната и не само с тях!
Тифани,предлагам да ги качиш на първа страничка!
Акварел,благодаря ти! Вече и аз мисля така.

# 98
Да и аз мисля че е хубаво да ги имаме на 1ва страничка да са ни под ръка, защото са наистина добри и полезни!
верчо справила си се отлично с превода!   bouquet

# 99
  • Разпиляна във въображението
Стискам палци на Кали. Дано всичко мине както трябва.

# 100
Сладури, ако някой има някакви вести за kalli или Пролетната фея нека веднага да пише!!!

Стискам им силно палци и се моля всичко да мине добре!  Praynig

Честито момченце на мама Bezmerna и двойна радост на мама Hrispi! Да растат здрави, весели, засмяни!

Чао засега, аз изчезвам за лекцията на сп. 9 месеца и по-късно ще намина да разбера как са се развили нещата...

Целувки от мен и лек ден на всички!  Hug

# 101
Добро утро и от мен Simple Smile
И аз стискам палци  fingerscrossed и дано всичко мине като по вода  newsm17

# 102
  • Бургас
Момичета, от няколко дни ми заглъхват ушите  Rolling Eyes Нещо подобно като да се изкачваш на високо... Питах док, но тя не може да ми даде логично обяснение... На някой случвало ли му се е?

# 103
Добро утро, мили настоящи и бъдещи мами   bouquet

Имам съощение за вас от Хриси-писи  Wink 

Раждането е станало секцио, но нямам подробности защо. Важното е всичко с тях да е ОК Simple Smile

ЧЕСТИТО, ХРИСИ!!! 

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 09:32 от jana_

# 104
  • варна
Добро утро и от мен 
И аз стискам палци  fingerscrossed и дано всичко мине леко,бързо и безболезнено! Praynig
Кали,чакаме хубавите новини!
Бибобибо,и моята бебка се беше кротнала преди няколко дни-много слабо я усещах(да не кажа хич).Два дни се шашках,а сега пак си беснее.Ритничетата не са силни като преди,но пък така ми криви тумбака Simple Smile
Дано и днес имаме хубави новини за много нови бебоци!
Ето и  първото за днес Simple Smile
Хриси-писи,да ви е жив и здрав Мартин!Да расте щастлив и да кара мама и тати да се гордеят с него!Бързо възстановяване на мама и скоро да си ходят при тати! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт