"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 923
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Петя, искам да те питам нещо, надявам се да не прозвучи като упрек ,но Криси не е ли вече голяма за памперси?Не иска ли на гърне?Питам, защото ми се ще в скоро време да го махам на Тони, ама незнам как ще стане, а дупето му много често се подсича и ми е жал за него.Мисля да пробвам лятото, че сега е студено да върви напикан. Laughing
П.П. Аз много искам да си напазарувам от този сайт, ама на мъжо още не му е дошла кредитната карta, а в мойта (дебитна) все си няма никой. Laughing

# 106
Петя,ако щеш вярвай,но вчера мислех да ви питам дали някоя от вас поръчва от Ла Редут и сега точно за това "влязох"-за да ви питам.Бях забравила и сега отворих форума "На пазар",видях Ла Редут и се сетих,ще чета утре,сега исках само да ви попитам,а ти го направи точно преди мен. Grinning

# 107
  • София , Монтана
Петя, искам да те питам нещо, надявам се да не прозвучи като упрек ,но Криси не е ли вече голяма за памперси?Не иска ли на гърне?Питам, защото ми се ще в скоро време да го махам на Тони, ама незнам как ще стане, а дупето му много често се подсича и ми е жал за него.Мисля да пробвам лятото, че сега е студено да върви напикан. Laughing
Да по принцип Криси е голяма за памперси но ние ги ползваме само през нощта.По някога са сухи но друг път доста си тежат.При нас проблема е че тя преди да заспи изпива по 1-2 чаши сок.Когато е пила много малко сок са ни сухи памперсите. Praynig моля се скоро да спре че и на мен ми писна от тези памперси.
А какво сте вие,се съмнявам така лесно да си махнете поне дневния памперс.Аз успях с Криси чак когато беше на 1.7 г.И я научих да ходи на нашата тоалетна.Сега вече си ходи сама и се обслужва.Даже не ми дава да слагам приставката за гърнето.Държи се и така си ходи.
Камелия-МС аз за сега само ги чета още не съм си поръчвала.Но ако се съберем повече хора може да пуснем една обща поръчка.

# 108
  • Монтана
  Simple Smile Здравейте мами,wili.b привет и на теб.
Виждам доста сте писали,аз през деня не мога да седна на спокойствие на компютъра от малката,затова ви чета по нощите.Стана ми интересно с тази тема за поръчките в Ла Редут и ще я разгледам подробно.
bisssy,пожелавам на Мария бързо оздравяване.   newsm10

# 109
Добре дошла на wili.b.Ками за количките чета точно в темичката "На пазар".Относно Ла Редута.Имаше един период в който се бях много запалила,когато имаше намаления декември месесец,но нещо се раздумах и не съм поръчвала.Иначе има интересни неща.

# 110
  • у дома
Ние имаме джинси и суичър от Ла Редут-страшно съм доволна и акто качество и като цена,но ние хванахме големите анмаления през февруари...Суичъра е от много мекичка материя ,а качулката е подплатена с памучен плат,стреваше 3,50Е,а джинсите са направо удар в десятката два чифта за 1Е,аз като ги поръчвах си мислех че за тия пари ще стават само за в къщи,но нищо подобно-супер са,изчистени,нямат никакви надписи или картинки,едро кадифе...

# 111
.Виждала съм публикации на stanislav4eto в различните теми та имам една молба към нея нека и тя се включва ако има някаква промоция а ние не знаеме за нея.
   няма проблеми  Peace Wink

# 112
wili.b привет!
Нещо не ми остава време да се включвам, почивните дни изобщо не сядам на PC-то.

# 113
bisssy пожелавам ти Мария да оздравее бързо  smile3501 най-накрая малко топло време време е за разходки ураааааааааа smile3521  Hands Clap

# 114
Милото ми детенце ooooh! пак вдигна температура и сега ще я водим пак при Григоров  Cryсамо баща и да се прибере...иначе е много жизнена пее си играе си говори си все едно нищо й няма  Shockedала на мен ми се къса сърцето smile3518

# 115
 bisssy бързо оздравяване на Мария  Hug   

и ние сега чакаме таткото да се прибере и излизаме на разходка  Crazy

# 116
Уф, много жега днеска, приибах са с тоя анцунг... утре излизам по тениска.  Crazy

# 117
искам да ви се похваля преди малко се прибрах от преглед при лекаря всичко върви добре тежим 1200г. и си слага ръката в устата newsm44

# 118
Bisssy,дано се оправите по-бързо.Искам само да ти кажа,че аз преди сина ми все при Григоров го водехме и за мен той е най -добрия!Сега  дъщеричката е при Емануилов и засега нямаме проблеми!Пиши как сте!

# 119
искам да ви се похваля преди малко се прибрах от преглед при лекаря всичко върви добре тежим 1200г. и си слага ръката в устата newsm44

При Николов ли си ходила?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт