"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 928
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Мерси,Станиславче!Знам го тоя продавалник,но никога не се сещам да поглеждам там.

# 91
провери  Peace  по 30лв. бяха  Hug 

а карта има stelt77  ако не я ползва може да ти я даде  Peace питаи я 

# 92
  • София , Монтана
Камелия-МС за карта провери в продавалника аз там съм срещала да се разменят за мечета.А жирафа зная че е доста скъп.Ние имаме на фишер пайз едно кубче което струваше 30 лв. и то взе че му се развали механизма.На другата промоция ще искам повече да имам и да раздавам.Аз имах възможност да взема но незнех че ще ми трябват.За всеки случай си взех 2 плика ако мога за единия да до събера точките.А за втория ще събирам от тук от там и така.За промоции ако има пак някакви някъде ще казвам а който иска да се възползва.Виждала съм публикации на stanislav4eto в различните теми та имам една молба към нея нека и тя се включва ако има някаква промоция а ние не знаеме за нея.

# 93
Ще погледна,сега бях там-в Продавалника,но много бавно ми зарежда страниците,при вас така ли е?
Има и друго-още не съм събрала всички мечета,не знам ще успея ли,а имах много от предишната промоция и не знам какво стана с тях,а може ли от тях/старите са по-различни,а имам 4 такива/?

# 94
Аз имах карта... и мечета имах, ама ги използвах.  Rolling Eyes А сега "sleep and play" нямат мечета и няма от къде да ги събирам пак...

Ех, тоя интернет е голяма затривация.... знаех си, че май е по-добре да не се регистрирам.... чак сега готвя и то не, че много ми се занимава, ама вече ме хваща срам от мъжо...  Crazy
В кухнята по цял ден е така....

# 95
Ех, тоя интернет е голяма затривация....

Ох,и аз страдам от същото.Баба все ме заплашва,че с бастуна си ще счупи тоя телекс/така казва на лаптопа/. Laughing

# 96
Ками,стават и мечетата от по-старите Памперс.То аз така и ги събрах за жирафа.Миналата година събирах,но нямах карта,добре,че ги запазих та сега Поли много се кефи на жирафа.Нали знаеш едно мече от памперсите ти носи 3точки,едно мече от кърпичките ти носи 1 точка.
Петя,сега четох в темата за Джъмбо,че има летни колички по 40лв.Ти виждала ли си ги,и въобще става ли нещо от тях? newsm78

# 97
Здравейте най-накрая и от мен!За съжаление все си нямам време да поседя пред компа,при вас как е,как се справяте с две деца и домашни задължения?Споделете,че на моменти вече се плаша,а и малката е доста немирата и изобщо...Но ще се опитам вече да съм по-често тук! Wink

# 98
  • София , Монтана
wili.b   welcome

# 99
Здравей,Вили и добре дошла!
Е,ти какво толкова правиш,че нямаш време? Laughing/шегувам се/.
Когато Мими е на детска ми е по-лесно,но събота и неделя е малко напечено.Иначе баба ми помага с готвенето и прането,но относно чистенето винаги си имам работа,понеже аз и децата постоянно разхвърляме.Но...за компа винаги намирам време/какво да направя?/. Grinning
А сега като става топло,разходката ми е на първо място,другото си чака реда. Whistling
Кики,къде четеш за колички?

# 100
Така е и моята Мари като е на детска естествено ми е по-лесно но имаше един период от 6-месеца(ха-това не е ли половин година) Grinning дето си ги гледах и двамата и пак си се оправях.Подреждам си така нещата че да имам и аз лично време и тогава сядам на горещия стол-както го нарича моя мъж.... Hugвъпрос на желание е поскоро и предпочитания NaughtyДобре дошла Вили smile3525И лека нощ на всички накацали ... Joy

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 23:26 от bisssy

# 101
Лека нощ,Биси и бързо да оздравява Мари ти желая!
И аз имах такъв период,но моят беше по-дълъг-Светли беше на година,когато Мими тръгна на детска.
Хайде лека нощ на всички,но ако не легна скоро,пак ще намина. Laughing

# 102
Лелееее, аз докато се наканя да пиша в старата тема, вие чак нова сте почнали.Отивам да ви чета.

# 103
wili.b добре дошла и от мен!   Hug

# 104
  • София , Монтана
Лелееее, аз докато се наканя да пиша в старата тема, вие чак нова сте почнали.Отивам да ви чета.
О ние сме вече почти на средата на новата.Чети и се включвай по често,че виждаш ли сега докато ни прочетеш  Crazy (шегувам се).
ki4o22 от много време не се интересувам от колички.Аз си бях купила лятна количка за 18 лв.От един магазин на ТСМ.А и темата за която ме питаш не ми е позната.
Някой чете ли тази тема.И поръчвал ли си е нещо до сега.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282115.new;topicseen#new
И някой да е чел нещо за ехогафия на сливици.Аз съм решила да водя Криси.

Общи условия

Активация на акаунт