"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 906
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
аз съм много доволна от тях  Peace 

# 46
И аз съм доволна от тях, обаче на моя малчуган му мия дупето преди всяко сменяне на памперс и го мажа с бебешко олио. Педиатърката така ме посъветва, каза че урината се стича по олиото и не се задържа по кожата на бебето.

# 47
И аз взех един малък пакет от тях и не съм много доволна.Ками,и на мен ми се струва,че не са много качествени.Ти кой номер взимаш на Светли?Да на би по-големите номера да не попиват хубаво newsm78.Сега си взех на ",Кан бебе".

# 48
При нас няма нищо ново... а това Ками че изписва че съм тук неозначава така ....много често ми се случва да стана набързо заради децата и страницата си седи отворена GrinningХодихме за кухнята напазарихме хумана каша и пюрета за почивните дни и се прибрахме   Tiredче времето е много променливо и да си спинка Иванчо вътре-но да се задържи така до довечера че таткото ни е на София и ooooh! няма кой да прибере Мари от детска.Е Hug това е от нас за сега ...

# 49
Здравейте мами.Търся склад или някакво помещение от 70кв. до 100кв.м. под наем.Желая Ви приятен ден  love001

# 50
http://www.imot.bg/Виж тук  Нели -имама много

# 51
И аз взех един малък пакет от тях и не съм много доволна.Ками,и на мен ми се струва,че не са много качествени.Ти кой номер взимаш на Светли?Да на би по-големите номера да не попиват хубаво newsm78.Сега си взех на ",Кан бебе".

Вземам 4 размер,но другите на Памперс са си по-добри,никога не е бил мокър с тях,те затова са и по-скъпи.
Знам ли може ли да е от размера-едни да попиват,а други не,поне няма да е честно.

а това Ками че изписва че съм тук неозначава така ....много често ми се случва да стана набързо заради децата и страницата си седи отворена
И на мен ми се случва това.

# 52
Здравей те и от мен от много време не съм се включвала защото нямам време.Ходя на работа и понеже имаме много поръчки започваш в 7-45 но не знаеш в колко ще си тръгнеш една вечер работихме до към 8 добре че мъжът ми е първа та да прибира детето.Претърпях първата си катастрофа като шофьор и няколко дни не бях на себе си но слава богу на мен ми няма нищо за разлика от колата.Честита нова темичка за съжаление нямам време да прочета старата.Ще се постарая да съм по активна в тази темичка.Това е от мен чао за сега

# 53
  • София , Монтана
Здравейте момичета.beboran4eto добре че ти си добре а колата я видях че не е много смачкана.Това ще се оправи.Права беше мама че ти си катастрофирала.
А исках да ви питам вие в Монтана като ходите да раждате всичко ли си носите.Аз като раждах си носех обувки за вътре,джапанки,кърпи,чаша вилица лъжица и тоалетни принадлежности.Нищо повече горе долу тези неща за раждане не съм носила нищо.А и ми казаха че свалят в болницата щипките на бебетата,а тук не.И на ръцете ни слагат едни гривнички с номера които зная че там не слагат.
А относно памперсите ние сме с памеперс.Аз съм доволна от тях.А и ни пристигна и на нас жирафа Криси много му се радва.

# 54
petia до колкото си спомням освен това, което си изредила си носех и две нощници, ножчета за бръснене, пелени и мокри кърпички за бебето, май това беше.... Тука бебетата ги слагат в едни колички и на самите колички е вързан етикет с номера на бебето, килограмите и дължината му.

# 55
Аз когато раждах предварително лекарката ми беше написала списък с нещата който трябва да си нося:нощница,чехли,ножче за бръснене,кърпи(хавлиени),конци,дрешки за бебето,шишета,памперси,влажни кърпи и още неща имаше но сега не се сещам.И на нас бяха сложили на самата количка номерче имаше и килограмите написани.Петя ти пък откъде си видяла колата?Кога ще си идвате?

# 56
А относно памперсите ние сме с памеперс.Аз съм доволна от тях.А и ни пристигна и на нас жирафа Криси много му се радва.
И ние сме с Памперс,но казвам,че новите им Слийп енд Плей са по-лоши от досегашните.

Първият път,когато отидох да раждам имах дълъг списък с това,което трябва да нося,но това,което трябва е тоалетна хартия,кърпа,дамски превръзки,памперси,ножче за бръснене/не самобръсначка,а ножче/.Първият път занесох самобръсначка и им казах,а те ми отговориха,че не е нужна и ме обръснаха с тяхна,а после ми я бяха взели от плика/аз не съм я вадила,а те/.Тогава не ми дадоха да си облека моя нощница,бях с тяхна,скъсана,която лепиха с лекопласт.И прибори за хранене трябва,ако се сетя друго,ще пиша.
А за бебето дрешки носим на изписването,а тези които се хранят с хумана,от там им приготвят в техни шишета.

# 57
beboran4eto,добре,че на теб ти няма нищо Hug,колата е само куп желязо,човешкият живот е най-ценен.Хубавото е,че си минала само с уплаха,от случката.
Аз когато раждах също носех горе изброените неща от Ками,плюс разбира се два-три чифта бикини ,две нощници,чехли и джапанки.Нощниците който дават в болницата са в ужасно състояние.Конци не са ми искали.Носех и всичко необходимо за бебето,но ми го върнаха,само пемперсите и мокрите кърпички ми казаха ,че ще са ми нужни.

# 58
Е из горе долу това носех да не кажа всичко това да не разкарвам мъжа си съм гледала но и йод и двата пъти си носех гледам че не споменавате а е  добре да имаш под ръка ... Grinning

# 59
и аз си носех съ6тите не6та като всички  Hug   а мога да ви покажа листчето което е на количката на бебето - аз си го взех  Peace  снимка 6те ка4а по-късно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт