"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 908
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте -защо никой не пише?Аз да ви се оплача малко ...Мари ми е болничка от снощи започна да кашука и сутринта вдигна лека температура.Води я баща й при Григоров сутринта още и ooooh!...зачервено гърло .Изписал й е Вентолин и Проспан  Rolling Eyesза сега да пие и ако вдигне пак температура да му се обадим...позволих си да взема Флавамед вместо Проспан newsm78(дали не трябваше да го променям)но в аптеката ми казаха че е едно и също действие имат и реших да ОПИТАМ(мразя да употребявам тази дума когато става на  въпрос за децата)но  Embarassed

# 61
  това  е на количката на бебето  Peace 

# 62
bisssy,дано на Мари и мине бързичко леката настинка PraynigСпоред мен не е страшно,че си заменила единият сироп с другият,стига детенцето да се оправи.И на Поли и изписваха Вентолин,но и го давах много малко време.
Относно нещата който са нужни при раждане в болницата,и на мен една сестра ми каза, нашите да ми донесат йод,ама аз бях забравила да го спомена,а също и си носех и една пластмасова кана,че техните  всички ги ползват.
Днес времето е много гадно.Дано да са познали прогнозата за следващата седмица и наистина да е слънчево,та децата да се на тичат на воля навън.Че на Поли не и се отразява много добре седенето в къщи.

# 63
Аз не бих променила сиропа , защото Григоров ми е лекувал големия син с 6 сиропа едновременно по схема.Те взаимно се допълват и си помагат и се спират всеки по различно време.Внимавай с Вентолина  Naughty може да предизвика много силно сърцебиене  Naughty и сънливост .Давай го точно както е изписан  Naughty  Peace

# 64
  • у дома
За родилното освен всичко написано аз си онсех  и противоалергичен лейкопласт,че имам проблеми а в болницата е обикновен...
И аз имам доверие на Григоров и не бих си позволила сменянето на сиропа,внимавай ,не знам какво са ти казали в аптеката ,но двата сиропа са съвсем различни(имма впредвид проспан и флавамед),поне по мой спомени май са ни ги изписвали при различен вид кашлица...А щом гърлото й е зачервено давай й да смуче ефизол,страшно много помага,но големия ми е на пет и половина ,ама нямам представа от колко годинки може да се смуче...А вентолина е наистина мнго опасен припредозирване,така че наистина внимавайте,аз съм давала само веднъж на сироп вентолин,иначе си правим инхалации с вентолин и наистина помагат...

# 65
  • у дома
Ох,забравих да Ви пожелая БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!!!

# 66
Ми благодаря за съветите  bouquet ще си й взема Проспан тогава и без това се налага да отида до аптеката  newsm78 да взема и нещо имуностимолиращо...ОК

# 67
 neliska свърши ли ти сайта работа?

# 68
Да bisssy сайта ми свърши работа,благодаря ти  Peace

# 69
Радвам се че съм помогнала -на този етап съм на ТИ с недвижимите имущества давам безплатни консултации Joyно не за дълго защото мечтата ми да стана брокерка или да си направя собствена агенция... и тогава Naughty Joy

# 70
  • София , Монтана
bisssy пожелавам ти скорошно оздравяване на Мари.
А за нещата за болницата и аз си носех памперси и мокри кърпи.А на количката на детето пишеше номера на стаята,килограмите,ръста и друго не си спомням.Ралица и тя е раждала в Шейново да ми помогне,тя със по пресни спомени.Ето и гривничките които ни сложиха и щипката със остатъка от пъпчето: http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/110_7629.jpg
А аз вчера се разхождах в илиенци.И да ви кажа открих едно магазинче в което продават неща за рожден ден и ми се стори че са на добри цени.Аз купих на Криси 100 балона за 2 лева.А иначе е пълно с дрехи само човек пари да има.
А и да ви се похваля вчера получихме диплома от памперс.Нали бях качила на Криси снимка в конкурса за Супер бебе на Памперс.И сега се изненадах. http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/110_7624.jpg

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 15:52 от pеtia

# 71
bisssy бързо оздравяване на малката относно сиропа преди време при поредното разболяване на Ради (тои беше с кашлица и зачервено гърло)бях взела флавамед и се оказа че е по силен от проспана и не е трябвало да го давам. Времето е много гадно вчера тъкмо си измих прозорците и то заваля егати късмета дето имам искам вече да става топло и да ходим по джапанки и къси панталони писна ми от тоя студ.

# 72
и аз и бях пуснала снимка в тоя конкурс  Tired ама нямаме диплома  Crossing Arms Cry

# 73
  • София , Монтана
и аз и бях пуснала снимка в тоя конкурс Tired ама нямаме диплома Crossing Arms Cry
Не се отчайвай.Аз го получих вчера а в Монтана пощата не работи в събота.А и не се знае в кой ден ще пристигне.Аз не предполагах че ще ни го изпратят.

# 74
bisssy скорошно оздравяване на твоята кукла.Може ли някой да ми каже от къде взимате тези дипломи-от Билата ли?   Hug

Общи условия

Активация на акаунт