"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 893
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Ей,Стефи,извинявам се,че съм объркала,и изкарах малкият мъж stork-boy newsm30,по -малък.
Нещо,скоро не се е включвала  vikem newsm78

# 31
няма нищо  smile3521 аз от няколко дена съм влязла в 7-мия месец preggo

# 32
Нещо,скоро не се е включвала  vikem newsm78
   Rolling Eyes  да  Thinking как ли е зетя  Crazy 

# 33
Здравейте мами как сте днес.Стефче,ходиш ли още на работа в парюмерията,защото ние минаваме с децата от там почти всеки ден като ходим да вземем яденето на малката.Ако ходиш, ние може да се отбием някой ден при теб.   Embarassed

# 34
май ме бъркаш с някой, аз от почти 3 години (на 4 юли ще станат точно 3г.) работя в "парадайс" всъщност от самото отваряне сам там,но от 15 февруари съм болничен и не ходя на работа седя си по цял ден вкъщи и от време на време тормозя ki4o. Но най-вече нямам търпение да се роди бебо и постоянно броя още колко дни остават  love001 newsm32 

# 35
Лелеее объркала съм се наистина.Аз мислех,че си ти,а то е била друга мама.Спомпням си,че някой беше писал,че работи на тази парфюмерия на светофарите.    EmbarassedИзвинявай.Ние също нямаме търпение да ни зарадваш с хубава новина.   Hug

# 36
bega4ki_  работи там  Wink

# 37
не знам за вас,но аз нямам търпение да дойде лятото вече и да прибера дебелшките дрешки и да извадя тениските и късите панталони  Hands Clap

# 38
  • Mонтана
ве4е не Simple Smile))напуснах

# 39
bega4ki_ днес маи те видях в слън4евата  newsm78 била ли си там  Thinking или съм се препознала

# 40
  • Mонтана
да бях там не си се препознала:))

# 41
Къде се губите всички/гледам,че Биси е тук/?Май сте на разходка!?

# 42
аз съм тук - чета си разни не6та и чакам малката да се събуди  smile3524 newsm46 newsm07   и да ходим за кухнята  1stroller feeding

# 43
Стани,много спи малката ти кукла smile3524.И ние сега излизаме да вземем храната от кухнята,и да купим памперси,че нещо са на привършване.А  слетобяд ако е хубаво времето ще слезем и до центъра.

# 44
Като спомена за памперси,да ви кажа за Слийп енд Плей-Станиславчето май беше купувала.Не ми харесват,дупенцето на Светли е мокро с тях,не че пропускат,а просто държат мокро.С другите винаги е било сухо,дори и по-дълго време да не е сменен.Чудих се защо са толкова по-евтини и разбрах-50 броя са 15 лв.,а другите 72 броя са 29лв.Ще го проверявам през 30 минути,за да видя изобщо попива ли или още с първото пишкане ще е мокър.

Общи условия

Активация на акаунт