"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 919
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Здравей те днес времето беше супер малко ви завиждам затова че можете да излезете на разходки,че аз като вляза сутрин в това кроялно чак вечер излизам(ще трябва да се замисля за второ за да мога и аз да се разхождам).Добре дошла на wili.b  welcome Стефче кога ти е термина, че може и да съм пропуснала ако си писала и при кои лекар ходиш?Относно памперсите Ради го отучих лятото (той беше на 2 и нещо)но за мое щастие доста бързо свикна.Лека нощ на всички (утре няма да мога да стана и пак ще се оспя)

# 121
живот и здраве на 29 юни трябва да си имам бебче ходя при Николов и съм много доволна от него smile3503

# 122
искам да ви питам в кое фото си вадите снимки  newsm78  и в кое е по-изгодно ,че имам много снимки ...  Whistling 

Камелия-МС  в продавалника разменят карта сре6ту 7 ме4ета  Peace

# 123
Скоро не съм си вадила снимки, всичко е на компа... иначе ползвам фотото до Стив, но не мога да го сравня с други и не знам дали е най-доброто...  Thinking

# 124
Камелия-МС  записах се за картата и ти пазя реед  Peace  пи6и какво ре6ава6  Wink 

stelt77 каква е цената на една снимка  newsm78 а предполагам,че за много снимки правят и някаква отстъпка  Thinking

# 125
Вече на всички места правят отстъпка за над 100 снимки... някъде около 25-30 ст. мисля, че беше за снимка  newsm78

# 126
stelt77    bouquet

# 127
Стани,аз си вадя снимките през интернет,чрез он-лайн поръчка.Качеството е Супер и цените също.

# 128
 ki4o22 пусни линк  Wink 

# 129
http://www.snimkitemi.com/store/prod.php?par1=-&par2=-
Ето линк.Някойго беше пускал в друга тема и аз си го адднах в букмаркс.

# 130
http://www.snimkitemi.com/store/prod.php?par1=-&par2=-и аз съм ползвала услугите на това фото и съм доволна както от снимките така и от цената 15ст. снимка но мъжо ги взема директно от София-Петя ми го каза ... Hugнезнам само  как стоят нещата с доставката.

# 131
Haze и bisssy,са ме изпреварили с линка.Доставката е 3.80лв,цената за бройка -10/15 и 9/13 е 0.15ст.За поръчки наз 30лв имаш 10%отстъпка.Снимките са със супер качество.Ками тези ти ги доставят на посочен от теб адрес.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 09:33 от ki4o22

# 132
Oх,Станиславче,благодаря ти,но нямам 7 излишни мечета,дори на мен ми трябват още за жирафа.Май няма да ме огрее,те ще свършат,докато ги събера,имах от старите,но изобщо не можах да ги намеря. Cry
Аз също не съм вадила снимки,преди ползвах услугите на фотото на Монтажна база,също и в Аско-Деница,но последният път ми ги направиха тъмни и повече не се осмелих да ходя там.И аз мислех да ползвам услугите на едно фото по Интернет,но не помня кое беше,снимките ги доставяха в магазините Хенди.

# 133
живот и здраве на 29 юни трябва да си имам бебче ходя при Николов и съм много доволна от него smile3503
Много се радвам ,че ще е на 29 заедно ще си празнуваме рождения ден  bouquet ,а Николов наистина е добър  Peace

# 134
Сега се сещам newsm78 че и в това фото над Баварята правят снимки по Интернет но незнам на каква цена и с какво  качество  Tiredза съжаление.Все си казвам че ще отида да взема адреса и да пробвам.... Mr. Green но все забравям

Общи условия

Активация на акаунт