Хайде, лека, но за мен не се очертава - пак сме много криви

и дано Алекс днес е спокойничък и нищо да му няма.Сигурно много сте се изплашили като е паднало милото 

само аз съм в темичката....много ми е пусто... 

те и сърдитите мамчета го заслужават, защото и двете са прекрасни и стойностни личности - Алинка, липсват ми розовите ти постове 

Предлагай му повече и различни забавления - за да поддържаш интереса му. Моята Габи се смее много на въртящата играчка на кошарата, но от вчера вече обръща внимание и на по-шарените дрънкалки....

Мисля, че Маги стачкува, по цял ден и нощ се налага да се кърмим и гушкаме. Пък и малката ревла как се е научила да блъска гърдата
. Ще видим тази работа! 

. Между другото и една от мамите октомврийки ми беше казала още преди да се подстрижа, че се ширят такива мнения из народа, така че ме беше подготвила за такива въпроси. После с Митко как сме се смели... Сега мога поне да го сплаша, че откаже ли ми кекс - следващия път ще съм гола глава 

.
. Коликите го мъчат, но ги оправяме с "Еспумизан". Като започне да се гърчи и да плаче му обяснявам, че коликите ги боли много повече от него, като ги залеем с люкарството.
.
Поне беше безкрайно любезна и още толова неграмотна.
)