Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 148
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Очертава се към 17.30 да слезем с малкия надолу. Някой да се мятка по това време все още?

# 181
  • Варна
Аз излизах вече и направих една голяма обиколка, времето е страхотно на моменти дори жешко.

Вие пък само за морската говорите, абе далеко ми е  Sad Тук квартално (Възраждане) няма ли мами да

излизат наоколо. Свиркайте бе хора, че сама мога да изкукам #Crazy

# 182
Ходете, вас ще ви болят краката! Аз взех, че излязох днес с ботуши с платформа...ужас! После изкипих млякото и сега смърди блока. Така че до Морската няма как да докретам.
А за 1 кл да се изкажа компетентно; гласят я тази работа, защото не могат да си напълнят паралелките, а така , с 6 год-те, ще закърпят положението за 1 известно време. по тази причина направиха и задължителното учене до 10 кл и повишения брой на гимназистите, които ще приемат от тази год. и т.н. А на 6 повечето са бебета и много им личи сред 7 год-те.
Румка, ние бяхме до сега в квартала. Под МЦ Санита има детска кухня, а срещу нея-площадка с пясъчник, пързалка и люлки. всеки ден между 11 и 1,30 сме там.

# 183
  • Варна
Там бях и аз между 12- 13 без нещо. Разминали сме се Sad

# 184
  • Варна
аз пък почнах на 6 и си четях и пишех и числата знаех , докато "големите" още сричаха  Nerd

Руми ние често ходим на гости на свеки в Разграждане, и те са в Евросити, но обикновено е в петък следобед или събота и няма как да се обадя  Rolling Eyes

нямам интернет от 2 дена, ще минаваме на БТК и сега стм в Калинка и се възползвам от намалението   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Ние излизахме днес по обяд, ходихме да боцкат малкия да му вземат кръв. За първи път му е, изненада ме, очаквах да плаче, а той дори не разбра Simple Smile

# 186
Съобщение до първо Априлските ми канарчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Споко бе няма да се маха детския кът и да се прави паркинг на неговото място.
Както се казва честит първи април Mr. Green Ама никой не се усети.Че и слухове пуснахте не ви е срам Crazy
Тук е мястото да благодаря на набор 2006г за подкрепата която ми удари за шегата   bouquet  bouquet  bouquet
Тази година за пръв път метнах толкоз народ Whistling Mr. Green Hug

# 187
# 188
Съобщение до първо Априлските ми канарчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Споко бе няма да се маха детския кът и да се прави паркинг на неговото място.
Както се казва честит първи април Mr. Green Ама никой не се усети.Че и слухове пуснахте не ви е срам Crazy
Тук е мястото да благодаря на набор 2006г за подкрепата която ми удари за шегата   bouquet  bouquet  bouquet
Тази година за пръв път метнах толкоз народ Whistling Mr. Green Hug

абе незнам доколко шегата ти е била шега...защото днес говорихме със мистър Арменеца дето държи детския кът и ни разказа човека ,че нещо се мъти около детския кът,нещо му се струва че ще му скроят някакъв номер...правили му постоянно ,внезапни проверки ......Самият детски кът ще остане ,но паркинг откъм Приморски така или иначе ще се прави,също ще се прави настилка от павета на Летния театър hahahaта да тракат на децата зъбите като се минава от там с количките и  все пак да  Mr. Greenпадат по лесно по паветата....що пък да е лесно ,като може да е трудно....Та така....май ще стане  #Cussing outсмях през сълзи.Айде прегръдки-мрегръдки  от мен Hug Hug HugДо утре  Simple Smile

# 189
do DZ- мацко,понякога лъжите стават реалност само заради това ,4е са изре4ени на глас.....не се шегувай така с де4ицата ни и нашето спокойствие в Морската....ша ти спретнем и на тебе шеги4ка...Wink има време!!!

Днес бях на ПАнтеона ама немаше познати май4ета- отишли сте след мен, а аз след 12.15 се изнесох,защото бързах за кухнята....

# 190
  • Откъм Варната
....Днес бях на ПАнтеона ама немаше познати май4ета- отишли сте след мен, а аз след 12.15 се изнесох,защото бързах за кухнята....

Бяхме, бяхме, ама ти никога не се обаждаш преди да излезеш, а като се приберете тогаз

# 191
begbi, да не беше в Лаборескпрес днес, защото след нас влезе една мама с кенгуру с по-малко детеце  Flutter

# 192
не не в Статус  Grinning, намира се отстрани на Поликлиниката Flutter
А, хемоглобина е 121   Party

# 193
не се обаждам,щото ви 4ета тука где се събирате ,а и все в последния момент решавам къде да ходя...но определено ве4е се заиграваме и ще търсим компания...Wink ако приемате малки госпожи4ки....с рани по лицето и къдри в косите...ще идваме
Днес ми вадиха мъдрец- докторката зор видя смоите корени за 4удо и приказ....към 19.00 ме отпусна упойката и направо ми идеше да вия,ама добре 4е има нимезил4е..цапнах една доза...сега бивам...а моя мъж гледа зъба и каза на Ели- гледай майка ти има зъб като акула ;-(сякаш неговите зъби немат корени...ама и той ще дойде на мойто дередже- ша видим кой шъ съ смеййййй!!

# 194
ехо мацки, днес бяхме целия следобед в морската 13-17.30 и аз се оглеждах за червена фибичка на Саши - тя се дегизирала  Joy, ама кой да влезе в форума  Mr. Green
айде утре ще ви видя на къде сте, защото не ми се обикаля сама като кукувица.
Ние предполагам ще излезем след като со вземем храната от кухнята. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт