Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 252
  • 951
  •   1
Отговори
# 450
Ми и аз Simple Smile)

# 451
Ивон Добре дошла!   bouquet И аз съм с твоята височина ,и желани кг. но аз тръгнах от по-нагоре...... Mr. Green Ами за редуването аз пробвах и 4/3 но за мен 5/5 си е най-ефикасен но ти можеш да пробваш как ще ти е по-лесно.Кантара ми е аналогов и аз отчитам само килата но ето,че днес ме показа с половин кг. по-малко та и на него се радвам.
Желая ти успех!   bouquet

Зори  Shocked То е по желание ,никой не те задължава, и да момичетата си правят често изследвания и винаги споделят резултатите .Аз все още не съм но при проблем ще си направя или при повече свободно време..........

# 452
Имам въпрос към спазващите диетата - правите ли си някакви изследвания и как се чувствате, имате ли здравословни проблеми след спазване на тази диета, защото имам приятелки, които я прекъснаха точно поради тази причина, че не се чувстваха добре? От къде набавяте въглехидрати като се знае, че всички изкуствени подсладители са адски вредни? Аз не бих подложила организма си на такова изпитание ако знам, че това ще доведе дори и в последствие до някакви клинични отклонения дори и в името на красотата
Вредни са подсладителите да.
Въглехидрати набавяме от зеленчуците в дните за това.
Аз лично смятам, че  епо-добре човек да с емобилизира да отслабне, въпреки вредните подсладители.
Едно наднормено тегло смятам е в пъти по вредно за мноооого неща.

Ти дъвчиш ли дъвка? Пиеш ли безалкохолни? Питам, защото в 99% от дъвките са САМО с АСПАРТАМ, за безалкохолни и газирани също.
Пушиш ли? Ядеш ли луканки и колбаси? Знаеш в тях какво има нали? Всички чипсове и снаксчета сигурно са стабилизирани с неща несъществуващи в менделеевата таблица. Няма полезни неща.

Всеки сам си решава! Тук подкрепа няма да намери тезата ти.
Аз от наднормено тегло си навлякох- високо кръвно, хормонален дисбаланс и на последно място разширени вени.

Защо хората си мислят, че е безвредно да си дебел?

# 453
Зоризори, ами не се подлагай организма на такова изпитание! Всички спазват режима по желание...Не е задължителен, да знаеш!  Naughty
Ивон, добре дошла!  HugИ моят кантар е стрелкови, но той мери различно на всяко качване, дори с кг разлика. Аз приемам за вярно,ако видя три пъти последователно едно и също.
Все забравям да питам третофазнички: хляб не ям от години, само по изключение и сега да започна ли или да си карам както преди? newsm78
Вещи, да си кажа за протокола: начало на трета фаза - 03.04.2008г., край - 22.06.2008г.; тегло - 54кг.  bouquet
Русенки, появиха ли се триците във вашия град? Да идвам да ги изкупувам... Laughing

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:27 от marini

# 454
  Здарвейте, и от мен !
Да ви се похваля от 31.03 до сега съм -3 кг.голямо постижение за мен и даже съм във МЦ . Но да се преборя с кг. това не ми пречи.
Имам един въпрос къде според Дюкан можем да се измерм  че търсих но неможах да намеря.

# 455
Здрасти, момичета  Hug
Честито на всички с минусчета и търпение на инвестиращите   bouquet
Честито и месечинки   bouquet

Зоризори, никой нищо не те кара да правиш. Ти специално ли се регистрира, че да го публикуваш тоя пост? Е, ама от вчера насам много станахте  #2gunfire
Исках да пиша и още, но наистина вече много се ядосах. Извинете тона ми!

Глезоран, на първа страница е калкулаторът, под формата на линк Wink
Елена, ще те чакам утре-да знаеш!! Simple Smile

Съни, Насти/де си бре?/, Аби, Гуди, Славе, Орелия и всички знайни и незнайни дружки  Hug

ПП: Ау, как забравих, Стара Загора и гости, много сте свежи, момичета Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:31 от МАМS

# 456
  • Варна
Mamica , това ми хареса : Палачинки и месо правят от свинята човешко същество!
zorizori , май ни пусна по пързалката
baci , dancing

# 457
  • Universe
Здравейте радвам се да обядвам отново в приятната Ви компания     bouquet  bouquet  :bouquet:color]

И още нещо бих искала да попитам. Една от колежките ми е диабетичка, бие си инсулин, та тя ме питаше дали може да се подложи на режима, дали не е малко опасно за нея, вие какво мислите по въпроса?  newsm78
Mama Vessi , аз не съм лекар, но понеже около мен има доста диабетици, консумиращи предимно телешко,пуешко и заешко;риба; зеленчуци - с ниско съдържание на въглехидрати;млечни продукти- мляко,полумаслена извара и  несолено, обезмаслено сирене - та си направих труда да пусна чичко Гугъл и да ми отговори на въпроса. Ето го и отговора,Mama Vessi   - http://www.lekar.bg/hranene-12/info-25newsm78 амииии - то си е чист Дюкан -  Naughty - яйца - до 1-1,5 на ден, рохки, белтъчени омлети. Жълтъците са ограничени.
Сайтът е лекарски, обаче е излишно да подчертавам, че при хронични заболявания е задължителна консултацията с наблюдаващия лекар.

Хич не обичам капацитети, които се изживяват като ангели хранители, влизат тук и си постват съветите, без някой да ги е искал. ... най-малкото - големи хора сме поинтересували сме се - препдолага се
ОрелияPeace - напълно съм съгласна с теб. И на мен няколко близки лекарки ми обясняваха, че ще си "разбия бъбреците", пък сега дюканстват newsm78

Sun, - Hug - благодаря за отговора!

Заралийкииииии - от Вас струи заразяващо настроение  bouquet

- на новичките.
За работещите    Peace  - до уикенда остава малкооооооооо

Поздравления за всички с поводи - свалили, задържали, месечинки, новофазнички, с личен празник

# 458
Добър ден и от мен!   bouquet
Днес вече съм на така бленуваното ПЗ!  newsm44 newsm68
От снощи съм си забъркала телешко и едни пилешки филенца,че съквартирантката ми е вегетарианка и използвах докато я няма да сготвя,че иначе едни миризми се носят  Joy Joy hahaha Заредих и зеленчуците  Laughing Оххх като си стоях на тоя щанд и като гледах плодовете - да ви кажа,че преди не можех без плодове просто!Ноооооооо съм много доволна,че успявам да се устискам и даже и да не си помисля за прегрешение  Naughty Naughty Naughty
Днес кантарът отчете някакви грамчета надолу,ама нали ми е механичен и не можах много да видя колко ( късогледа съм също  hahaha hahaha) . Забелязали ли сте,че петичките и нуличките най-трудно се свалят?  newsm78 Поне при мен е адски трудно и като я преборя изцяло и твърдо тая петичка ще черпя масово!   bouquet
kami02 , Елена82 поздравления!   bouquet
Dulce Pontes браво за кг!   bouquet Какво имаш предвид под "нормално хранене"? newsm78 Че аз май нещо съм изпуснала....
Сън Hug Hug Hug Никога не подминаваш никого!
zorizori нормално е по време на диета от време на време да чувстваш някакво неразположение!Въглехидрати си има във овесените трици в П и зеленчуците в ПЗ,дневната доза си е достатъчна...Според мен,просто трябва да се внимава ако имаш открити здравословни проблеми ПРЕДИ да започнеш диетата!Консултация с лекар и т.н. А самата диета не съм чула да предизвиква някакви здравословни проблеми!Всеки сам за себе си си преценява!А и диетата не е единственото нещо,което може да предизвика здравословен проблем!!!!!!!!
glezoran на първата страница от темата ,под разясненията има линк !  Peace
Лек и отслабващ ден момичета!
Аз довечера съм на кино ,заредена с Кола лайт !Само се чудя колко литра да си взема  hahaha hahaha

# 459

zorizori , май ни пусна по пързалката

Аааа няма грижи Зори-то. Нека се пързаля и тя. Не я знам колко кг е, но нека наблюдава с времето колко проблеми, ще и донесат телесата. Хич не ми пука. Аз да отслабна за няколко месеца, пък после няма да кусна подсладител.

# 460
        Здравейте, момичета! Нещо зачестиха предупрежденията за болести, вследствие на Дюкан   newsm78. ... Уж са се убедили в негативните му последици, а още питат...   #Crazy .  Както каза някой преди мен - всеки си има глава на раменете- да преценява - дебел ли ще си остава, има ли нужда изобщо от диети и ограничения, на вода ли ще я кара 24 часа или ще яде на корем мляко, нетлъсти меса и зеленчуци + витамини...  Който има неразположения или съмнения за вреди - да се консултира с лекар специалист преди да почне какъвто и да е  режим. И без да си болен е хубаво да си правиш профилактични изследвания. По скромното ми мнение,  за да има нужда човек да отслабва - значи и досега не е живял особено здравословно. А за подсладителите - аз лично не използвам никакви!  Не са задължителни. Режимът - също. Въпрос са на личен избор и отговорност...

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:49 от SECILIA7

# 461
Някой е решил да си прави гъргари с нас Simple Smile Че и няколко ника си регистрира човека, белким ни стресне..
То не беше рак, не бяха изследвания  Crazy Що не си гледа в неговата пничка ми ни рови в пържолите  newsm78

За кантарите - аз съм СУПЕР доволна от моя! Вече месец го ползвам - на всяко теглене ме изкарва точно, колкото на предното.. Ако ще и 10 последователни да са - това може да се каже, че е в средата на скалата.. Мъжо също - той е в горния край на скалата.. И палето даже - в малките кила  Mr. Green 1 чаша вода да изпия и веднага ми слага 200 гр. отгоре - напълно нормално. Марката е BEURER (немски) - 59 лв от Технополис..

# 462
Играчка-плачка, упорито не ми отговаря за броя на хората в срещата! Crossing Arms

Нам ми съ сърдиш, нал"тъй  smile3518 newsm03 Около 13-15 души се събра бройката в последния момент. Щ есе види точно утре  newsm51

# 463
  • Варна
Забелязали ли сте,че петичките и нуличките най-трудно се свалят?  newsm78
Хм.... Thinking, много си права  Peace и аз там се затруднявам на-много .

# 464
Забелязали ли сте,че петичките и нуличките най-трудно се свалят?  newsm78
Хм.... Thinking, много си права  Peace и аз там се затруднявам на-много .

Щото са психологически нали  smile3521 .. Още едно доказателство, че всичко е в главатааааа  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт