Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 242
  • 951
  •   1
Отговори
# 435
За сухото мляко и ме отдавна ме вълнува въпроса,виждала само с масленаст 1.5% но незнам дали става.Има ли обезмаслено и къде може да се намери,някой ако е купувал да каже моля.....

SUN  Hug

Приси Абе четох ама незнам дали ще мога да дойда........ Tired

# 436
Добър ден момичета wavey
Хич не обичам капацитети, които се изживяват като ангели хранители, влизат тук и си постват съветите, без някой да ги е искал. Ми не е много възпитано, най-малкото - големи хора сме поинтересували сме се - препдолага се - това, че някой е чул, прочел нещо, станало му е лошо и т.н. е добре да се сподели, но да се има предвид, че има и по-слаби натури, които подобни информации стряскат и плашат! Едно е да обсъждаме, друго е да поучаваме. На мен ми стана лошо още на 2-рия ден - подкосиха ми се краката, ала-бала - ми много ясно, организмът е шокиран, че не му давам гадната вафла и роптае. Аре сега - всички вие не знаете какво правите, пийте си кафето със захар, за да не ви става лошо, хубаво, ама това не е Дюкан.
Сори, че съм рязка, но се ядосах, то не беше рак, не бяха подсладители, не беше чудо - ми всеки да си прецени и да си гледа в собствената копаня, има си глава на раменете.

Хрисула, не знам как се казваш, но ще ти викам Лъчезара, къде зачезна Hug Grinning
Спасдиди и ти зачезна, аз съм на снимките, вече наистина ми става лошо, като някой попита дали не е майка ми - нищо общо нямам с майка ми Joy Пиши по-често Hug Flutter
Даниа, честита голя-а-ама месечинка! Peace
Марини, успех в трета фаза Heart Eyes
Нелина hug Kissing Heart
Росченка, красавице, губиш ми се по фланга нещо! Heart Eyes
Росчо, екстра си ти е резултата! Просто така вървят нещата при теб - не е повод за притеснение Peace И мен се правеха, че не мезабелязват след близо 10 свалени кг, но не се впечатлявах особено. Отивах и си купувах и аз някоя дрешка или някакво боклуче Laughing
И като каза боядисване на коса - кой знае какво са си помислили дюканки за моята грива пършива, че небоядисана и прорасла беше на срещата - поради тежка анемия ми беше опадала наполовина косата и сега не смея да се боядисвам, оставям естествения си прекрасен  Sickцвят, затова ходя неугледна като баба яга.
И в тази връзка - благодарение на именно този режим хемоглобинът  ми от 75 е вече 110 bowuu
Халеева, Сънче,  Кри, Бачи, Славе, Гуди, Ривела, Присила, играчка-плачка, Мамица, Катя*, Аби, Деница, Дидка, Скорпи, Духи-пухи, Рали смайлс, Рокипагане, La Fornarina, Елена  на всички lovekiss lovekiss lovekiss
А, хм,  още 200 гр минус. amiiii

Извинявам се за чаршафа.

# 437
  • Варна

Приси Абе четох ама незнам дали ще мога да дойда........ Tired

Жалко, дано успееш  Heart Eyes
ОриHug, не се ядосвай

# 438
Най-важното за мен е да не ям след 17:30- 18:00ч. 

А в колко си лягаш после  Rolling Eyes
И аз така се опитвам, ама пусто като лягам към 1-2 след полунощ, никак не мога да изкарам  Tired По-скоро към 5 часа ми се пада обяда.. Преди малко закусих  Crazy

Лягам си към 21:30-22:00ч., но заспивам към 12 - 1. Не ми е проблем да не ям повече. Понякога изпитвам лек глад, но чувството е преодолимо и наистина леко. Не се измъчвам.
Закусвам към 8:30-9:00, обядвам към 12:30-13:00, ако огладнея хапвам телешко филе към 16ч. и така. Понякога ако не съм гладна си оставам и на това филе,  ако ли не хапвам малко месо - колкото да ме засити към 18:00.

Забравих да кажа, че на всичкото отгоре и МЦ ме изненада дойде ми днес на 23 ден  newsm78
Странно. На всички им закъснява а на мен избърза.
Но може и да е заради това че спрях противозачатъчните и този месец ми идва за първи път на чисто.

Embarassedизвинявам се. Личи си, че не съм чела последната тема. Но работа ми идва в повече напоследък. 

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 12:59 от Dulce Pontes

# 439
  • Варна
Dulce Pontes , прочети последните 3-4 страници , поне 3 -чки казахме, че ни е дошло по - рано в първият месец  Peace

# 440
Ха, добър ви ден!  bouquet
Я се усмихнете, петък е, все пак!
Малиии, какви сте убавици, заралийки и не само вие, де Simple Smile
Орелче, ма ти си много хубаво орелче, да знайш Hug
СпасДиди, да оздравява малчо и повече да не те мъчи така!
Фоли, хубавице, ще взема да тръгна и аз на танци и да стана убава кат` тебе Hug
Sun, Hug Радвам се, че си имаш такъв хубав дядо!
Бачи, Славе, Кри, Халеева, Гуди, Росченка, Боби1973, Присила,  Hug
Абракадабра, сим салябим, казвах ви аз, че пришките са заразни Simple Smile И мойте са само по врата и лицето. Като туигълче съм в момента. Ама трябва да намеря време за доФтор.
Племенника ми вика, че съм се оригнала Simple Smile вместо - обринала.
Желая на всички ви хубав ден! Hug

# 441
  • Варна
Желая на всички ви хубав ден! Hug

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Смея се на племенника ти, не на обрива ти.   action032

# 442
Joy Сестра ми все ме предупреждава да внимавам, какво правя пред него, че много яко ще ме изложи някъде  Joy
prysila  Joy Joy Joy

# 443
Здравейте всички! Искам да се похваля,че  днес след 10дни застои кантара отчете един кг по-малко и съм супер доволна и надъхана

# 444
  • София
Привет!  55

И аз искам да се запиша във вашите редици. Чета от няколко дена темичката, възползвам се от вкусните рецепти, които публикувате. Искам да благодаря за труда ви, за доброто настроение и подкрепата, които струят от темата!  bouquet

Аз започнах на 01.04 ударния режим и бях 71кг. Днес ми е 4 ден и кантарът сутринта показа 68кг.  newsm44 Чак не мога да повярвам. Висока съм 175кг, в последните години се въртя около 58-60кг, но след бременността ...  Blush. За сега целта ми е 58 кг., въпреки че по калкулатора на Дюкан трябва да очаквам 63кг.  Confused Така че смятам, че и на 60 ще съм доволна.  Mr. Green

Смятам да направя ударния режим 5 или 7 дена, но още не съм решила как ще процедирам за втората фаза. 5/5, 4/3 или друга комбинация?  Thinking

И още един въпрос - какви са тези ваши кантари момичета, които така точно мерят чак в грамове? Чета -200гр, -300гр? Аз имах дигитален кантар, но той беше толкова неточен. Разликата между две последователни мерения можеше и да е 1-2 кг.  Joy Така че след това си купих един обикновен аналог кантар.

# 445
  • Варна
 baci ,  Embarassed , обясних се  Peace

# 446
Хей, честити намаления и влизане в трета фаза. Аз също ще съм доволна ако в трета сваля около 2 килца щот толкоз ми остават- по калкулатора. И щото нещо зеленчуците все по- често взеха да се наместват през деня, макар и еднократно.
И мен ме връхлетяха различни чувства като прочетох на kaninova поста. И зех че го изчетох. Накрая имаше разни съвети, които в същността си са много верни. Но Трябва да туря похлупак, да завъдя собствено животновъдство, собствено зеленчуко и плодо производство, и въобще да туря капака и да се стерилизирам newsm78. А относно витамините и микроелементите като добавки -ми аз без тази статия си ги приемам. А каквото трябва да стане, то ще стане.
 ThinkingЕй че дългоооо! Приятен уикенд.Ще ходя на здравословна планина ,ще взема да се оксидирам от много чист въздух-тюх,

# 447
Имам въпрос към спазващите диетата - правите ли си някакви изследвания и как се чувствате, имате ли здравословни проблеми след спазване на тази диета, защото имам приятелки, които я прекъснаха точно поради тази причина, че не се чувстваха добре? От къде набавяте въглехидрати като се знае, че всички изкуствени подсладители са адски вредни? Аз не бих подложила организма си на такова изпитание ако знам, че това ще доведе дори и в последствие до някакви клинични отклонения дори и в името на красотата

# 448
Ивон, и на мен Дюкан ми каза ( лино ми подшушна), че трябва да съм 63 кг, ама аз хич не му вярвам. Мисля, че минимум 60 трябва да съм, а 58 ми е еротична мечта.

Иначе за кантарите- ми дигитални. Мерят и грамове. Моя също се съмнявам, че може да не е точен, но това не е важно. важното е да се мериш винаги на един и същ и по едно и също време.

# 449
  • Варна
Ивон , добре дошла  welcome
Браво за постижението  smile3501
Моят кантар е със стрелкичка, но си ме мери от 10 г., така че му вярвам.
И в тази връзка - днес сутринта видях в Практикера във Варна електронни кантари на около 36 лв. Бяха сложени точно пред първата каса до входа. Пишеше "кантар за баня", но не го разгледах подробно. На някой ако му трябва  Peace

zorizori ???????? Никой не те кара да правиш каквото и да било. Изборът си е твой. Да и много от дамите тук си правят периодични изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт