Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 260
  • 951
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Mimi_Georgieva , честито  newsm51 smile3501 , движим се горе -долу еднакво сякаш  newsm78
играчка-плачка    Hug, получих ЛС. До утре  Grinning

# 421
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нелина, Hug Peace
Мими, браво бе!!!!! Hug В лентичката ти пише, че си от 2 мес и 30 дни на режима, това не прави ли 3 месеца????? newsm78 Нямаш ли месечинка?!
Честито и на всички останали, които се похвалиха с минуси!
Аз за себе си констатирах и споделям, че в последната седмица, откакто бях болна, намалих водата...доста... предполагам и за това задържах... А и два дни смуках Прополис за гърло не съм проверявала, но сигурно е от забранените.., но както и да е, важното че се разминах само с два дни болки в гърлото и малко инвестиране  Mr. Green
Та днес и аз имам едно миниатюрно минусче, след като вчера локах, локах много вода... Това ме радва, много! Трябва да си възвърна задължително навика да пия вода - ПОВЕЧЕ!!!! Имам още 300 грама до 15-тото кило...  Twisted Evil
Лек ден!
Играчка-плачка, упорито не ми отговаря за броя на хората в срещата! Crossing Arms
Ми аз пък довечера ще се видя с Джини....  CrazyДа се фръцна!  Mr. Green

# 422
  • София
Здравейте дами!
Днес ми е едно здравословно.Задържам от една седмица,но пък изчислих, че за първия месец съм свалила 3,100 кг.,за втория 3,500 кг. и ако разсъждавам в прогресия третия трябва да са 4,100 кг.  Grinning .
  Когато чета "свалих 10 кг. за един месец" все завист ме гризе и все ми иска да ги попитам какво са яли през този месец.Дали не хапват - 1 яйце на закуска,1/2 к.мляко -на обяд и 1 пържолка на вечеря,а аз да хапвам х 4 от всичко .После се успокоявам, защото съм минала през доста диети - за 25 дена съм сваляла 7-8 кг. с постоянно чувство на глад и после за около половин година съм си ги връщала обратно, та и отгоре.
Сеага съм нахранена и не изпитвам постоянно чувството,че живота минава покрай мен,докато съм на диета.

Мама Веси , моята колежка също  е диабетичка  на инсулин.Започна диетата преди месец и половина и е отслабнала с 6 кг. Много ме беше страх като я почна защото  преди това, ту имаше високи стойности на захарта,ту много ниски и  знам как губеше ориентация и всички други признаци на диабета.Сега стойностите и са стабилни,не прегладнява.И въпреки всичко си мисля,че диабетиците трябва да са в непрекъснат контакт с лекар и да следят често нивата на холестерола си.
Целувам ви всички  Hug !

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 12:33 от La Fornarina

# 423
Нелинаnewsm10  Hug
Мими Георгиева, браво и честито намаление!  Hug
Марини, честито влизане в 3-та фаза!  bouquet 
Дания, честит юбилей!   bouquet
Кате, туй твойто 15 -то кило много упорито, пий водица и утре да си му видяла сметката  Hug

# 424
ХАЙДЕ МОМИЧЕТА,

ТРЪГВАМ НА ПАЗАР  - та дано се харесам в някоя дрешка, а и трици са ми закупели - в завидно количество С ВРЪЗКИ - и тях да си прибера
Да побързам да се изкарам от това си депресионно състояние, че ако ме налегне по-сериозно оооооооолллллллллееееее нещата стават тъжни
Присила, Ривела - какво да ги е срам да говорят, работя в колектив в който всичко се казва в очите, никои нищо не премълчава - Директно  ПЛЯС fight
та като се върна ще докладвам,
   superuu

# 425
Приятен обяд сладурки Simple Smile

# 426
играчка плачка и аз получих на лс съобщението ,кутията ти е е пълна ,исках там да ти отговоря .

# 427

Присила, Ривела - какво да ги е срам да говорят, работя в колектив в който всичко се казва в очите, никои нищо не премълчава - Директно  ПЛЯС fight

аха ,напълно те разбирам и при мен е така - за сега съм с 12кг. надолу и непрекъснато ми се обеснява как не съм смъкнала Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
толкова са ми смешни ,чак ме забавляват  Mr. Green
Перлиии де се затри Hug
prysila  Hug

# 428
  • Варна
ros4o , може пък да ти завиждат. Купи си тесни дънки, ще забележат  newsm10
КатеДжин, нали знаеш че след форумна среща се отслабва с 2 кг, така че ....... в неделя ще си по-слаба  Wink
Фен  wavey

# 429
Добър ден мили дами,

Днес кантара е по-благосклонен,показва леко намаление около половин кг.,но да видим утре как ще е.............. Mr. GreenНезнам дали е от това но като се върнах пак на старата схема 5/5 килата почнаха да падат ,така,че май за мен тази схема е най-удачна.
Катеджин
При теб как е?
Goooooody Тук съм бре, не бЕгам...... Hug

marini Честито ти влизане в трета,ти си изглеждаш много добре пък и момичетата казват ,че там може да се свали някое килце.........така,че......GO  bouquet
Nelina Благодаря ти за поста,радвам се,че го написа.Пожелавам ти много здраве и да нямаш проблеми  bouquet

Присила
Добър ден  bowuu

О, да видях снимките от Стара Загора,момичета много сте готини!   bouquet

# 430
Деничка, Танич, Аби, Цвети, Славе, Мими, Малка Ягодке, Марини, Шуши, Бачи, Мими-Деси, Перличка, Кате, благодаря ви за пожеланията за моя дядо! Той е наистина прекрасен човек!  Hug Heart Eyes
Деничка, Цвети, Мими, Ягодке, Бачи, почерпката не е мое дело - намерих я в нета  Wink. Това е желирано пишешко руло и идеално може да се пригоди за нашия режим. Мисля да го пробвам съвсем скоро. Ето я оригиналната рецепта: http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=9636
Фенси, Сузи, Свидничка, Вещи, Пираня, прекрасни сте, момичета!  Hug
Аби, иди на лекар, не пренебрегвай проблема с обривите.  Peace
Бачи, махнах лентичката, защото пиша и в други теми, където четат и много "непознати", а това си е доста лично.  Rolling Eyes
Мариаид, бързо оздравяване!  Praynig Hug
Горгона, добре, че съм сама в офиса, голям смях падна с твоя малчо.  Joy Joy Joy
Мама Ели, добре дошла и успех!   bouquet
Зеленко, нямам абсолютно нищо против, разбира се, щом би било полезно на някого.  Hug Браво за труда - на теб, на Кри, на Бачи, на Лаис!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes
Гууди,  Hug
Мариннела82, добре дошла и успех!   bouquet
Мама Веси, Цвете12, Мамица, Цоци, Тики-так, Скорпи, Рали смайлс, Мими, КатяДжин, Елена82, честити намаления!  Hug
Спасдиди, дано вече да сте добре!  Praynig Hug
ДжуфкаHug
Росчо, честит 1 месец! Супер резултати! Браво!  smile3501
Ривела,  Hug
Атракция, бързо оздравяване!  Praynig Hug
Рокипагане, честити 2 месеца!  Hug Резултатите ти са отлични!  newsm10
ДДойнова, добре дошла и успех!   bouquet Направи си изследвания - ПКК и глюкоза, следи си кръвното налягане и се пази.  Peace
Миленалп, браво!  smile3501
Даниа, честити 10 месеца с режима!  Hug
Марини, успех в 3-та фаза!  Hug
tenderseducer, успех!   bouquet
Портокалче, добре дошла!   bouquet Браво! Добре се спрвяш!  smile3501 Застоят е нормален. Опитай малко да намалиш млечните евентуално.  Peace
Нелинка, кураж, мила!  Two Hearts Прекрасен човек си ти!  newsm51

# 431
Здравейте

аз се по загубих, но имам много работа в офиса и нямам никакво време за форума.  Sad

Аз нали почнах някаква си моя диета и засега съм много доволна от резултата. 
Изкарах 2 дена на ПЗ и 2 на П - резултата е  3кг. надолу. Най-важното за мен е да не ям след 17:30- 18:00ч. 
Днес ми е първи ден с нормално хапване. Доста ми е притеснено относно това което може да се яде в свободните дни. 
Вчера ми дадоха и книгата и се опитах да намеря нещо написано по въпроса, но не можах да я прочета цялата и така и не разбрах какво мога да ям.
 Сутринта поради голямото изкушение /2 дена ми е под носа/ хапнах една курабия за обяд мисля да хапна Сочното кюфте на Бубето, а за вечеря салата със сирене, но не по-късно от 18ч.
Все пак имам да свалям малко кила и заради това реших да пробвам 2/0. Ако видя, че качвам от него ще се върна на по-стриктното спазване на диетата.  Peace

лек ден на всички  Hug

# 432
  • Варна
La Fornarina , аз ям по много и винаги когато съм гладна. Първият месец и аз свалих 10 кг, но сега за 14 дни - 1 кг. Така че не е лошо да сваляш равномерно  Peace Важното е крайният резултат да е очакваният. Flowers Sunflower
Елена,  wavey Хайде, стискам палци, прочете ли какво писах по-горе за форумските срещи - от тях винаги се сваля  Wink
Сън  wavey

# 433
Много ме заинтригува течният шоколад на Абракадабра...Досега не съм ползвала сухо мляко, така че бихте ли ми казали с каква масленост да си купя. Благодаря!  bouquet

# 434
Най-важното за мен е да не ям след 17:30- 18:00ч. 

А в колко си лягаш после  Rolling Eyes
И аз така се опитвам, ама пусто като лягам към 1-2 след полунощ, никак не мога да изкарам  Tired По-скоро към 5 часа ми се пада обяда.. Преди малко закусих  Crazy

Много ме заинтригува течният шоколад на Абракадабра...Досега не съм ползвала сухо мляко, така че бихте ли ми казали с каква масленост да си купя. Благодаря!  bouquet
Аз си взимам НУДО .. и си слагам по колкото за цвят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт