Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 266
  • 951
  •   1
Отговори
# 405
tenderseducer, добре дошла! Аз си купувам мляко "Герма"0,1% прясно и кисело, а също и извара от първата гъбка на централният пазар

# 406
Здрасти и от мен! Да се отчета или може би похваля от два три дни на кантара ми се вижда 7 това го чакам от близо три месеца. И въпреки това последните 20 дни нещо зациклих - дали е от това, че ям повечко млечни.Дайте съвет по старите или е нормално да има застой. Hug на всички които свалят така леко килограми .Желая ви ле и мноооооооооооого отслабващ ден

# 407

Само да ви питам някой от вас имал ли е проблеми с цикъла в следствие на диетата. В смисъл дойде ми една седмица по - рано (днес) въпреки, че вземам противозачатъчни.

Аз също пия противозачатъчни и ми подрани с 2 дни може би организма реагира на промяната. Моето притеснение е по-скоро в това че поемаме хормони и вероятно ще отслабваме по-бавно, но пък бавно бързо важното е да има ефект

# 408
  • България
Добър ден момичета !
Не можах да схвана, къде са новите фотоси на Заралийките? Защото много ме "бодна" поста на едно маце, относно връзката между протеиновата диета и рака.... И аз съм с тази диагноза от 4-ри години, и уж това животно е от добричките и засега СПИ. От многобройните ми изследвания при известни онколози и светила в медицината, абсолютно никой не ме е плашил с тая постановка. Напротив, Дюкан се доближава на MAX точно до правилното хранене.  Ще си позволя само да Ви цитирам, какво ме посъветваха относно храната в този случай: да се консумират храни с НИСКИ МАЗНИНИ и храни богати на целулоза, фибри. Наднорменото тегло и консумирането на мазни храни допълнително стимулират производството на естроген, който провокира и предразполага към някои видове тумори,застоялия живот, хранене с висококалорични мазни храни / червено месо/ т.н. фаст-фуд /пържени картофки, чипс, бисквити/, сладки храни и т.н.което всички знаем. А Дюкан е категоричан с твърдо НЕ точно от тия храни! Пак ще Ви цитирам Луйза Хей, която е със същата диагноза и след консултация с диетолог, след 3-месечна диета /подобна на нашата, листни зеленчуци и клизма с вода/ + позитивното настроение си е жива и здрава! Така, че смело момичета напред! Всеки сам си решава, при евенуални съмнения се посещава лекар, това го знае всяко хлапе. Извинете ме за дълги я пост, но не може така да се връхлита във форума и да се мятат ХИПОТЕЗИ които не са за тук, още повече, че на много дами тази тема им е и без това доста болезнена. При последния контролен преглед професора ми каза, добре, че нямаш наднормено тегло, /а аз се бях малко закръглила вече,по мои разбирания де/, усмихвай се и си живей живота, а той е прекрасен, а посещенията при мен да са на 1-а година! Това е момичета, дано не съм Ви помрачила настроението, но никой не е застрахован-нали?
Така, че с Дюки и напред! По правилния път сме! Hug Hug Hug Hug

# 409
Взе ли си трици, Мамицеее?
Да ти обясня ли къде се намира аптеката?
Ама то аптека ли е?
не съм бе. До сега се разправях с някакви служебни глупости.
Кажи къде е?

# 410
prysila,най-вероятно е кръвното,и аз така си го обяснявам,благодаря ти за думите,ще се пазя вече,и ти се пази също,пия айрян,всичко от разрешените храни не съм се лишила,но всеки си казва че това на него неможе да се случи,докато един ден просто не му се случи точно на него.Пази се и ти Simple Smile

# 411
Дидка 74,благодаря ти,сега отивам до пазара и дано да се върна доволна.Сигурно ще имам доста въпроси докато свикна,но...надявам се да ме разберете Hug на всички

# 412
Дидка 74,благодаря ти,сега отивам до пазара и дано да се върна доволна.Сигурно ще имам доста въпроси докато свикна,но...надявам се да ме разберете Hug на всички

# 413
  • Варна
Даниа, що направо не си написа месеците, бре. Аз ги сметнах 10 , ако съм сбъркала ще ме извиняваш, ама снощи дребното не ме остави да спя, и сега още не съм се събудила съвсем. Браво за търпението  newsm51
Марини, честито влизане в 3-та фаза   bouquet
Росчо и мен доскоро никой не ме забелязваше ,а от миналата седмица като заваляха едни комплименти, че направо съм се стопила...Така, че ще те забележат и теб, просто хората се чудят как да ти кажат че си отслабнала ,за да не те засегнат , че преди това си била дебела. Резултата ти е много добър  Hug

ddoynova   Hug

# 414
Здравейте на всички нови и вехти hahaha..тъй де и на старите кучета!
Честито на свалилите , кураж на задържащите ( аз съм от тях ), ама аз все се надявам , че от спортуването стягам отпуснатата сланина в мускули и затова засега да не свалям!
Кри и Луда Гъба супер че тренирате ! Едно огромно бравоо! Hug Hug

# 415
milenalp много добре се справяш Peace
ros4o кВи депресии, нЕмой така Hug
Хрисула я ти се вестна-бравос Hug
ddoynova, не е лошо да си следиш кръвното Peace
Nelina  newsm10

# 416
Привет сладурани!  bouquet
Видях старозагорки, начело с Вещи - страхотни сте дами! Много сте слънчеви, усмихнати и красиви! Абе вие да не сте Дюканки? Само ние греем така! Joy Joy Joy
Имам книгата с рецептите най-после! Остава да я разгледам, днес ще да е!
Снощи влязох в рецептите да пиша едни курабийки и като видях шоколада на Аби - забравих всичко!   chef Веднага спретнах 1/2 доза. Лелеееееееее голяма вкусотия стана. Само че малко рядък ми се получи, може би обърках пропорциите, но пък шляпнах 1/2 кутийка "Ексклуиза" и стана трепач!Аби, голяма беля с тоя шоколад -сега само за него ще мисля, да знаеш! Доста е какаото май обаче!Колко ли често ще може да го хапваме? newsm78
СпасДиди, оздравяхте ли вече? Бебо как е?  Hug Благодар ти отново, за това, което направи за мен! newsm51
Много минуси видях - да ви са честити момичета!   bouquet
И още новички имаме! Ха, добре дошли! При нас е най-хубаво да знаете!  bouquet
Без малко да забравя да ви се отчета - преборих килчето дето ми се опъваше! Вече съм - 14 т.е. 71!
 newsm44

# 417
  • Варна
Nelina ,  кураж    remybussi
rivela , страхотно аватарче  newsm10

# 418
Nelina newsm10
Аз да ви се похваля, че днес имам юбилей. Смятайте колко време вече съм почитателка на доктора - от 04.06.07.
  bouquet
Бързам да кажа, че въпреки несериозното ми отношение към форума тези дни Embarassed Whistling съм била духом с вас и не съм прегрешавала. Ям си пържолки, рибка и млекце и е доволно моето телце!!! Joy
Важно е отношението към диетата. Форума може и с забежки. newsm53

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 11:53 от baci

# 419
Добър ден  wavey
 играчка-плачка , ако си в ПЗ дни , също се увеличава апетита, в сравнение с П дните.
Предната седмица бях 5 дни на ПЗ, а сега съм 5 П-5/5 ще карам Hug

Общи условия

Активация на акаунт