Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 274
  • 951
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета нямам много време само да се похваля за 10 дена 4кг. newsm44

Много хубав и усмихнат ден и много минусчета  Hug Hug

# 391
играчка-плачка    ...сега ти погледнах мерките ....и видях че сме с горе долу еднакви "рубенсови форми "....с теб май ще сме си дълго време другарчета
Цоци, мен що забрави, аз да не съм с по-малки рубенсови форми  Wink Joy

Бързам да кажа, че въпреки несериозното ми отношение към форума тези дни Embarassed Whistling съм била духом с вас и не съм прегрешавала. Ям си пържолки, рибка и млекце и е доволно моето телце!!! Joy
newsm10

Вещи, благодарско за корекциите в табицата! Hug

# 392
Играча изобщо не е от триците. Метаболизма ти работи, моме. А това е целта на занятието. Към 10-10.30 пак трябва да хапнеш - яйчице, рачешко рулце или нещо дребно, за да изкараш до обяд. След обяд като почувстваш глад, пак нещо дребно и така. Не се оставяй да гладуваш. Хапвай често по малко и   всичко ще е ОК. Аз съм вечно гладна, когато съм пред МЦ и после се нормализират нещата.

Жива да си  newsm20 Дано, че пустите му килограми ме дразнят. Хапвам си, не съм от злоядите. Но като ми идва МЦ-то хич не мога да ям-все ми се повръща.
След малко ще изприпкам да си взема дозата мръве  Laughing

# 393
играчка-плачка    ...сега ти погледнах мерките ....и видях че сме с горе долу еднакви "рубенсови форми "....с теб май ще сме си дълго време другарчета

Ох, сестрооо, тези трътки дето ги направих, голям проблем си съдават! Дано  Дюкан да бъде по-благосклонен към мен и да ги махна. Но от 26.03 (от както почнах) има ефект и съм смъкнала. Не съм се мерила на кантар, но сантиметъра показва минуси. Само в началото се измерих. Оф, трябва да си купя кантар  newsm78

# 394
Привет, момичета!
Хрисула, много се радвам, че си упорита и имаш резултати!Тъкмо бях започнала да се тревожа,че не те виждам.Успех, сладуранке! Hug
Аз да ви се похваля, че днес имам юбилей. Смятайте колко време вече съм почитателка на доктора - от 04.06.07.

# 395
Благодаря ти, Krikri,, ти си ми голям стимул Simple Smile От доста време задържам, но от днес  съм в МЦ, така че всичко ще си дойде на мястото...

# 396
Добър ден, сладурки!
ЧЕСТИТО НА СВАЛИЛИТЕ, НА МЕСЕЧНИЧКИТЕ И НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ РАДВА, ЧЕ Е ПЕТЪК!
Росчо, аз свалих 7 кг за два месеца! Резултатът ти е чудесен! Peace
ДДойнова, всички, които се оплакват от някаква слабост в началото си обръщат внимание и вземат мерки или искат съвет! А Дюкан затова препоръчва ударният период да е само 5 дни! Защо не слагаш подсладител в кафето? Confused
Аз нахлувам в трета фаза със следните скромни намаления: кг - 8; талия - 10см; ханш - 9 см; бедър - 6см. Това е! Не достигнах килограмите, които исках, но реших да спра на тези, които ми изчисли калкулаторът, пък в трета, ако сваля още, добре дошло!
Приятен ден, другарки! Heart Eyes

# 397
Привет чаровници  Heart Eyes .
Гледам добре е настроението тази сутрин.То няма и как друго да е.Нали е петък  Party .
На всички с поводи   bouquet
Зеленко,няма проблем,че включваш мненията ни в блогосайта.Щом като преценяваш,че са полезни.
И да споделя нещо, което наблюдавам вече няколко пъти при мен(отново за проблема с ВЦ-то).В ПЗ дните ям доста прясно зеле.Просто го обичам и мога да си го хрупам ей така, без нищо.Предполагам,че от това, че в него има повечко целулоза на другия ден в малката стаичка е много лесно.
Лек ден и по-малко работа  Hug

# 398
Момичета да не се отчаят тези, които за 10 дни например савалят 4-5 кг. и полсе по килограм на седмица. Първите дни на всяка диета се изхвърля вода, а не реални килограми. Истината лъсва след 2-3 седмици. Килограм, кило и половина на седмица е повече от задоволително.
Не ме гледайте, че лентичката ми показва -4. В действителност аз имам метнати в небитието 30 и повече кг. Така, че имам Боооогат опит в бормата с гадните сланини.
Тази наистина е най-вкусната ми диета. Жалко, че години подминавах темата. Пфу

# 399
marini,то ми стана абсолютно изведнъж лошо,нямах време да искам съвет Simple Smile

# 400
А добрютру и от мен.Днес ми е първи ден ударен етап...запасила съм се с трици,но имам един въпрос към дюканките от Добрич.Къде да си намеря мляко верея 0,1%,обиколих всички магазини през,които минах и коскоджа денонощен ,но няма никъде,та се наложи сутринта да си ям триците с 2 %.Иначе досега излоках литър и половина течности и...00 е моя Laughingа пък ще излизам.Желая на всички отслабващ ден,аз ще се премеря пак след 2 дни,за да дам възможност на килцата да се изпарят.

# 401
tenderseducer добре дошла в редиците ни  bouquet
Тук е доста уютно и наистина, ако спазваш всичко стриктно, ще видиш чудеса.

# 402
Взе ли си трици, Мамицеее?
Да ти обясня ли къде се намира аптеката?

# 403
Е ДОБРЕ ДАМИ

при мен нещата май наистина вървят към депресия като чета големите ви постижения.....
/Моите резултата наистина като цифри за 1 месец никак не са малко, ама защо никой не ги забелязва бееееееее  smile3511

Какво да променя ........... дали да не отида да си купя нова пърцалка, или пък цвета на косата си да сменя?????? В тоя ред на мисли МОЛЯ  ВЕЩИ бъди така добра и сподели с мен каква боя за коса ползваш, че тоя огън в косите ти и блясък в очите ти много ми харесва. Не мисля, че бих придобила твоя чар, но все пак да опитам    Weary

а за старозагорки - ми аз видях само 3 бр. Фенси, Пираня, Сузана. МНОГО СА СЛАДКИ но защо толкова малко сте бе момичета ?????????????

# 404
  • Варна
Добър ден  wavey
 играчка-плачка , ако си в ПЗ дни , също се увеличава апетита, в сравнение с П дните.

milenalp , браво smile3501 , чудесен резултат
ddoynova , може да ти е паднало кръвното, което е резултат от режима. Дюкан препоръчва да се пие айрян с много сол. Пази се.
cikoni и на мен първият месец МЦ ми беше с 1 седмица по-рано. На вторият  беше навреме.
rali_smiles , честито, давай все така  Hug
rokipagane , честити 2 месеца с Дюкан, нека свалиш бързо и неусетно нежеланите от теб килограми   bouquet
Кри кри , можем да публикуваме и от книгата, но като че ли няма кой знае какви интересни рецепти в нея.
Отивам да  kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт