Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 283
  • 951
  •   1
Отговори
# 375
Лелее, 3 дена не влизам и нова тема, на която пак към края ще се запиша  Heart Eyes Вещи, браво!!! От къде толкова време, желание и търпение си остава загадка за мен! Ако искаш можеш и мен да включиш в табличката със следните "перфектни" мерки: начало на режима 17.03.2008 г., 122 кг., желана цел 69, сегашно тегло 114.9 кг.

Бързам да кажа, че въпреки несериозното ми отношение към форума тези дни Embarassed Whistling съм била духом с вас и не съм прегрешавала. Ям си пържолки, рибка и млекце и е доволно моето телце!!! Joy

Усмихнат и отслабващ ден!

# 376
Добро утро момичета!
Да ви питам, от както вземам тези овесени трици, съм вечно гладна  newsm78 Защо така? А на работа не мога постоянно да ям. Задоволявам се с 1 кисело мляко и ако имам възможност с 2 малки пилешки пържоли.
Весел ден   bouquet

# 377
Добро утро момичета!
Да ви питам, от както вземам тези овесени трици, съм вечно гладна  newsm78 Защо така?

А де.. Аз като закуся 1 кисело мляко с трици към 11 (тогава ставаме, днеска по изключение по-рано  Mr. Green) - и мога до 4-5 след обед да не се сетя за ядене.. Което не е хубаво, та общо взето гледам да ям по режима на дребен  Crazy

# 378
играчка-плачка  и аз имам такива дни дето съм гладна като улично куче ...... но сега от 3-4 дни имам ужасно много проблеми в работата и да ти кажа направо "забравям " да ям ....такова нещо на мен в живота ми не се е случвало ...сега ти погледнах мерките ....и видях че сме с горе долу еднакви "рубенсови форми "....с теб май ще сме си дълго време другарчета

# 379
  • София/Осло
Добро утро,
мамица - можеш да минеш на 3п /4 пз без проблем..виж как ще потръгне
играчка плачка , ми малко ядеш затова си все гладна
Честито на свалилите  Hug
Отслабващ и слънчев петъчен ден ви желая  Wink

# 380
Здравейте милички, докато се справя със служебните задачки да ви кажа добро утро, то станало добър ден. Скоро може и да видя така мечтаната петичка newsm44 кантачето ми се колебае, нооооо ще стане. Вие сте ми толкова голям стимул  Hug
Приятен и отслабващ ден на всички отивам да ви чета  че гледам пак сте понаписали smile3529

# 381
Добро утро и от мен, мацки.
Абе, тоз кантар нещУ...още полвин кило махна. Или наистина си отиват сланинките?
И да се поФаля - снощи си видях глезените. Буквално. Досега гледах едни симпатични възглавнички, пък сега виждам кокалчета. Бубулинка ше трябва да я позлатя, деето ме изагитира да се намъкна при вас. Simple Smile
И утре ме чакайте  на срещата - срам, не срам, идвам. Wink
Лек, усмихнат и бързоотминаващ петък, момичета!

# 382
Например днес се събудих адски гладна, което не се е случвало от доста време  Rolling Eyes Закусих си триците, изядох кофичка кисело мляко и сега пак съм гладна!  Close Не е добра това. До преди два дена можех да искарам цял ден на 1 пилешка пържола, а да вечерям 3 сварени яйца. А снощи как се надумках, чак ме е срам да си призная Embarassed-1 пилешко бутче, желирано кисело мляко и 3 бъркани яйца с обезмаслена извара. Май ще е от триците-нали филтрирали мазнините и спомагат за отвеждането им от организма  newsm78

# 383
  • София
Играча изобщо не е от триците. Метаболизма ти работи, моме. А това е целта на занятието. Към 10-10.30 пак трябва да хапнеш - яйчице, рачешко рулце или нещо дребно, за да изкараш до обяд. След обяд като почувстваш глад, пак нещо дребно и така. Не се оставяй да гладуваш. Хапвай често по малко и   всичко ще е ОК. Аз съм вечно гладна, когато съм пред МЦ и после се нормализират нещата.

# 384
  • В най - голямото село
Добро утро момичета!

Кафе вече пихте, айде сега и по един чай

Днес ми е 8 ден от Ударния режим (твърдо съм решила да са 10 пък ще видим)
Само да ви питам някой от вас имал ли е проблеми с цикъла в следствие на диетата. В смисъл дойде ми една седмица по - рано (днес) въпреки, че вземам противозачатъчни.

уф и аз съм си вечно гладна...
сега ще си хапна триците с мляко

# 385
Що пък.. На мен 3П/4ПЗ ми действа повече от чудесно  Mr. Green .. вече цял месец така и свалям по кило на седмица..
Дюкан даже дава вариант за 2П / 7ПЗ ..  
Simple Smile Защото Дюки казва така, пък ние нали него слушаме...  Simple Smile И все пак, едно от основните неща е, че при всеки е индивидуално. Поздравления за свалянето ти като по учебник!  Peace
2/7 и 2/0 са за слаби в горната част на тялото с натрупвания в областта на ханша и бедрата.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:43 от Abrakadabra

# 386
Здравейте, милички! Тези дни не мога много -много  да ви чета и ми липсвате. Днес правя два месеца с Дюкан - равносметката ми е -10кг. А снимки ще гледам да пратя в Понеделник.
Привет на всички свалили, всички с повод за празнуване. А това е от мен за всички вас! Hug Hug Hug

# 387
cikoni За МЦ май е нормално ,на мен от както съм на режима два пъти ми идва по рано ,но иначе на една и съща дата.При някай пък имало и промяна в цвета , но и това ми се струва нормално като се има в предвид,че подлагаш организма си на нещо ново.А за 10 дена ударен и аз мислех толкова да правя ,но момичетата ме разубедиха в смисъл че спира да се сваля и по добре да си прибавиш зеленчуците и така.

# 388
  • София
Дидка 74 Hug, под твоя аватар се подвизавах за първите ми 25 кила  Embarassed Дано ти донесе късмет, както на мен.  bouquet
Мамица Hug, добре си го решила. Пак ще сваляш, а като  ти е комфортно, по-лесно се спазва режима. Успех!  bouquet
Хрисула Hug да се появяваш по-често!  bouquet Хайде на водна аеробика!
Играчка-плачка, като ям трици, след това съм сита дълго време. Засищат страхотно! Не ти е от тях апетита. Peace
Цоцоланке Hug, хайде и ти на подводна!
Ще ви тормозя аз, само с ядене не става, трябва и спорт! (като си помисля кой го казва - най-мързеливата и мразеща спорта дюканка  Embarassed да, ама минало бешело! Сега съм първа спортистка  Embarassed Embarassed Embarassed)
За сайта - много ви моля, ако ви остане време, поглеждайте и там. Praynig Има момичета, които спазват режима само по сайта, въпреки, че пиша на всяка една да се включи поне тук, ако не си купи книгата. Има често въпроси, а не е зле и да си разнообразявате рецептурника  Laughing
По повод новата книга с рецепти. Бих искала и рецепти от там да качим на блогосайта. Естествено, ще посочваме, че са от книгата. Но ми се иска да слагаме само изпитани рецепти. Какво мислите? Зеленко, Бачи, Лаис и останалите?

# 389
Здравейте,на всички дюканки,мили момичета и мами,които спазвате тази диета на Дюкан.Аз сам нова тук,сега се регистрирах иначе съм чела много форума.Искам да Ви дам един съвет.ако ми позволите разбира се.Вече 5-ти ден съм на диетата,на ударния режим,искам да кажа,че той наистина е много ударен,вчера като си тръгвах от работа припаднах внезапно в автобуса,причерня ми и изгубих съзнание.Когато се свестих бях си изпуснала спирката без да искам Simple Smile)),и видях лицата на 4-5 жени над мен,но това няма значение.Искам само да Ви помоля преди всичко обърнете внимание на здравето си,и преди всичко се грижете за него.Аз се храних само с разрешените храни,но отказах всякакво сладко и най-вече захарта в кафето си,с което сбърках.Сега все още съм на диетата,но кафето си го пия със захар,та ако ще на месец да отслабвам само с 1 кг.

Моля Ви помислете върху това и си гледайте здравето преди абсолютно всичко.Желая Ви много успех на всички и бъдете здрави.Лек ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт