Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 293
  • 951
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Добро утро!  Hug
Старозагорки прекрасни сте!  Peace
 Hug на всички,отивам да се трудя и после ще ви дочитам.    bouquet

# 361
Здравейте момичета!
spasdidi newsm03 smile3525 Голяма реч си дръпнала Simple Smile))

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:57 от baci

# 362
Утро.
Кантара се инати, но още 300 гр. смъкнал аз. Пууу показва 79.100. Да беше мръднал още 100 грама поне. Безобразие. Laughing
Обаче обмислям вместо 4П/3ПЗ, да мина на 3П и 4ПЗ. Жал ми е не ям салатки, а и за успокоение на мозък. Какво мислите ветеранките?

# 363
Добро утро, милички!  Hug

Отивам да чета, че имам да наваксвам 6-7 страници.  Grinning

Хубав ден, много усмивки и добро настроение! Петък е.  Wink  Hug Heart Eyes

# 364
  • София
Добрутро ви   bouquet
Спасдиди, харесват ми таквиз постове  Hug Дано детенце е по-добре Praynig
Ей, моми Дюкански, май от пролетта ли що ли, много весело, в наш`та тема - пу пу, да не й е уроки!Хубаво е минала старозагорската срещичка - радвам се да видя, позачезнали личица - Авана например Simple Smile
Лек петъчен ден  Wink

# 365
Mamica, за триците сутринта писах- търсете и в аптеките, оттам се зареждам напоследък. Кое е вашето село? Ако трябва да купя повечко  и да се срещаме да ви ги дам? Взех от едрите, пакет 200гр- за 1.40лв.
Наше село е Мусагеница ( Младост и околия) няма трици. В списъка имапе мнение за магазин в Дървеница- е не го открих. На пазара в Младост 1 няма. Какво, правя? newsm78
Срещу Зимния в 50инезнам си кой блок, в аптеката има Peace
Тичам!

# 366
Славе, тъй и тъй ми благодари, специално за теб ще пусна едно кафе и нали си върна хубавия аватар Hug Wink

Сънче, Честит рожден ден на любимия ти дядо/със закъснение/ Embarassed, да ти е жив и здрав още много дълги години!

# 367
Добро утро момичета  bouquet
Старозагорки - прекрсни сте, страхотен блясък имате всички в очите Hug
Много съжалявам, че не можах да дойда, а така ми се искаше. Благодаря на Сузана за инфото. На срещата през юли обаче смятам да съм там Praynig ако котка не ми мине път Close
Иначе при мен нищо ново, просто инвестирам вече втора седмица, но майката му е търпението.
Лек и сладеещ ден на всички мацки  bouquet

# 368
Добро утро НА ВСИЧКИ Hug
Sun
Mamicaчестито минусче Hug
цвете12 Hug
krikri ми гледах снимки на 22 и 23 страница, първия път се обърках ooooh! ,но после ги намерих Hug
Вещии

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:03 от rivela

# 369
момичета .... добро утро и от мен ....и ЧЕРПЯ С АРОМАТНО КАФЕ ..... свежа съм като краставичка и въпреки че тази нощ не съм спала въобще ..( милата ми щерка изрева снощи че днес трябва да предава някаква курсова работа и се наложи да правя диаграми и презентация ) ... така сме ние с по - порасналите дечица ..проблемите с тях са малко по различни ( докато го гледаш и трепериш за всяко кашляне ...и то вземе та порасне и се хукне по дискотеки и гаджета .... безсрамно бързо порастват )
та сега като ги "изритах " кой на работа кой на лекции...отидох  да взема душ и да видя как е кантара ( че и вчера бях тъпкала от яда ОГРОМНА ПАЛАЧИНКА - кисело мляко и пилешки шишчета и филета ) .... а и от стоенето цяла нощ бях "омела" една кофичка кисело мляко и поне литър вода та сега са ми подути краката ...очаквах кантара да покаже поне килограм нагоре .................ноооооооооооооо той беше изключително възпитан и ми показа даже с 200гр надолу от вчера ...
 newsm44 newsm68 newsm44...толкова ядове имам служебни тези дни ...ама истински ядове че ако и кантара ме "нервеше " щеше да ми дойде в повече.....
ХАЙДЕ ОТ МЕН ЛЕК ....ден на всички .... лек = безпроблемен и с олекотени килца
ПП. rivela страхотен авар имаш ..... ако имаш време и възможност пусни ми го на личния или кажи откъде да си го изтегля ...това крейзи коте много ме забавлява ...създава настроение само като го погледнеш

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:58 от баба Цоцолана

# 370
Добро утро и от мен мили момичета !   bouquet Поздравявам ви и отивам да почета - на всички с минусчета и празници - ЧЕСТИТО !!!  Hug
П.П.  Пу, Аби на балкона !!!  Heart Eyes
Прекрасен ден от мен !!!   bouquet

# 371
От днес  съм 73 кг,чак не можах да повярвам,че съм паднала под 75 кг  Shocked Аз съм възхитена от тази диета,да е жив и здрав Дюкан
Вече съм -5,600 кг.И това за 11 дена диета Crazy

# 372
Обаче обмислям вместо 4П/3ПЗ, да мина на 3П и 4ПЗ. Жал ми е не ям салатки, а и за успокоение на мозък. Какво мислите ветеранките?
Аз не съм от тях, но П трябва да са равни или повече от ПЗ. Що не пробваш 5/5? Ужасно е (в смисъл, трудно за следене), ама било най-ефективно.  Peace

Сега се връщам и аз да чета.  Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:19 от Abrakadabra

# 373
Аз не съм от тях, но П трябва да са равни или повече от ПЗ. Що не пробваш 5/5? Ужасно е, ама било най-ефективно.  Peace

Що пък.. На мен 3П/4ПЗ ми действа повече от чудесно  Mr. Green .. вече цял месец така и свалям по кило на седмица..

Дюкан даже дава вариант за 2П / 7ПЗ ..

# 374

И аз го замислям това. До сега карах повече дни на П, но нещо не ми е таман.
Днес съм с +2кг  Shocked
Болна съм като дзвер-адски висока Т и всякакви екстри  Sick

Общи условия

Активация на акаунт