Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 299
  • 951
  •   1
Отговори
# 330
ФОЛИ -  - аз имам само 3-4 килца, но с тях или без тях не изглеждам въобще дебела.   ....така, че теорията ти за мъжът ми не пасва    bouquet

Тогава защо се гъбаркаш изобщо тук  newsm78

# 331
Фоли,зарязах ги ,моя мъж да им обяснява ,какви подаръци съм получила от вас hahaha Joy JoyОбясняваше за младежите с тортата и розата hahaha hahahaНахалникът му такъв, цял ден наднича ooooh! hahaha Joy
Марини,трябваше на ресторант да отида тук сърце не трае в другата стая hahaha Joy Joy
Зеленко, bowuu bowuuблагодаря! Hug

# 332
KRISMAR06 smile3501
marini-напълно съм съгласна с теб Hug
perlata
Зеленкото  Hug
duhi_puhi smile3501

# 333
Момичета, преди време упрекнах zheleva, че не отговаря на мой въпрос за желатина - редно е да си посипя главата с пепел и да се самолинчувам, защото съм я объркала - има сходство в никовете и информацията за желатина е дадена от друг потребител. smihesorry
Ето въпросното инфо.
А ето и темата, в която се коментира.
Тю, да ми се не знае и на мене  boo

Зеленко, нищо против нямам аз лично, каквото е от полза - го взимай за блога Peace Друг е въпросът, че обясненията са различни и противоречиви малко /за боравенето с желатин/. В подписа на Лео също има линк към тема за желатина, а мисля, че тя е признат капацитет Simple Smile

Боби Peace Точно казано!
Фоли, Марини, Халеева, Славе, Дивана, Перле /бе ти кво прайш още тука, няма ли празник-мазник hahaha Hug
Лека ви нощ, че започвам да се желирам безконтролно вече Crazy  byeuu

# 334
Информацията за желатина е много полезна, Орелия  Grinning

# 335
  • Пловдив
Ох, къде ми са вълците ... Вече не искам да влизам в темата с рецептите, ама честно. Просто нямам нерви.

Аби, и ти ли бре душицо. Hug  5-6 супени лъжици какао - ми то си е цял шоколад. А каквито ящнички сме се събрали тук, свикнали да не се ограничаваме ще си го излапаме като едното нищо. (ама първата част от поста ми не беше за теб Simple Smile  )

# 336
# 337
Аптека в нашия квартал няма, сега седи човека и си я пощи  Laughing Добре, че няма косми все още
Joy Joy Joy

# 338
Mamica, за триците сутринта писах- търсете и в аптеките, оттам се зареждам напоследък. Кое е вашето село? Ако трябва да купя повечко  и да се срещаме да ви ги дам? Взех от едрите, пакет 200гр- за 1.40лв.
Наше село е Мусагеница ( Младост и околия) няма трици. В списъка имапе мнение за магазин в Дървеница- е не го открих. На пазара в Младост 1 няма. Какво, правя? newsm78
Срещу Зимния в 50инезнам си кой блок, в аптеката има Peace

# 339
  • София
Сега чакам довечера да изтеглят мойте числа и като взема милионите - гледайте кво става - голям всеДюкански купон  Praynig
 Hug
Praynig Praynig О, господи, нека да спечели!!!
Деатке, аз си свалям полеко горе-долу по 1 килце на 10 дена. Така че и твойто ще падне. Време му е.
Лени честита ти петичка Peace
Виви 07    Hands Clap
Славеее   върни си го моя човек, що го смени. Нали ти казах, че он търчи, аз се топим, пък....
Цитат
http://www.vbox7.com/play:f1a3d432
със сигурност никоя от нас няма да приживее това
smile3532

Малеее, сега видях старозагорките.Много сте готини.  Колко е хубаво да свържеш име с лице. Сега вече ще знам с кого си говоря и почти мога да предположа мимиките му. А пък пиранята хич не мяза на пираня. То като нашата медуза. И тя така.

# 340
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лека нощ Убавици мои  Tired турих душа на мъка и изчетох всичко, но за писане не останаха силици. само лееекинко ще се провикна:
Славееееееееее, турни го пак стария пъргавелко, че виж как си напреднала с материала докато беше с него
Бачииии, Слънчоооо, Мамс, Еленаааа (бягаш ми нещо), халееваааааааааа, Орелияяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ох, олекна ми  Blush
а сега пак лека на всички  Heart Eyes

# 341
  • Пловдив
Всички си лягат рано-рано ...

# 342
ох мен не ме хваща сън като гледам какви резултати дава тази диетка......................

# 343
няколко часа се рова тук и вече ме убедихте да я започна.Аз искам 5 киограма да сваля но това са най-трудните

# 344
Привет от нощната исландска птица.  Mr. Green

Пловдивчанките и те какви хубавици били само, пу-пу. Къде е следващата среща, както ги заредихте нямате спиране, а аз тук самотната дюканска птица, сама ще си прави сбирки.  Joy

Аз днес пак съм на минусче -200гр., явно тялото ми се предаде и започна пак да сваля, вижда му се края.  Party
Благодаря ви за съветите, ще ги имам в предвид. Тази вечер си правих бухтичките, утре те са на дневен ред, нямам търпение да ги опитам. Днес без малко да остана без режимно кексче. Обикновено си го хапвам на първата ми кафе-пауза с кефенцето, колежките така ги поблазних, че всяка искаше да опита и накрая за мен нищо не остана, не можеха да ми повярват, че съм го правила в микровълновата печка.  Joy Започвам да раздавам рецепти.  Освен това една от колежките все ме притискаше да съм й дадяла режима, и вчера най-после открих един сайт на английски, където мн.добре и с картинки също са обяснили режима. Принтирах и го и покрай нея още 3 си приснеха материала и от понеделник щели да ме карат да ги меря и да започват режима. Хич не ми се вярва, че ще успеят, но весело да става. Сега искат и меню да им правя, че и рецепти да превеждам, луда работа.  #Crazy Реших да им преведа менюто от книгата, а пък те да се спасяват.

А иначе ето английския сайт, може да ви е интересно да го разгледате, а ако Вещи , сметне за добре да го прибави ако иска на 1-ва сраница, тя решава.
КАто се рових из гугъла, открих също и този сайт, за рецепти за режима, но не съм ги разглеждала задълбочено, може и да има интересни неща.

И още нещо бих искала да попитам. Една от колежките ми е диабетичка, бие си инсулин, та тя ме питаше дали може да се подложи на режима, дали не е малко опасно за нея, вие какво мислите по въпроса?  newsm78

Хайде лека нощ от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт