Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 302
  • 951
  •   1
Отговори
# 315
Видях виииииии  Hug Hug голяма разлика намирам и у трите -Вещи, Сузана и фанси... Фенси я харесвам повече с бузки... Embarassed Embarassed Фенси - много си слаба бееееееее.... Rolling Eyes EmbarassedА Вещи и Сузи в сегашния им вид...Идеални!! Свидничка, ти откъде пътува? Rolling Eyes пираня   bouquet  а Велинчето, що не се вижда, не иска ли?  newsm78 Супер сте!
Обсъдихте ли Юлската всенародна среща??Вещи, разпредели ли задачите?

бузки, ама айде да не показвам к"в г.з ги съпровождаше  hahaha hahaha 
Свидничка има старозагорска връзка, а Велин4ето я изрязах нарочно, щото е много хубава и ще ни засенчва  Mr. Green Laughing
Съставихме план за действие за Юлската среща, другата седмица Вещи ще пусне анкета да се преброим по-окончателно кой ще ходи, а аз ще отида до комплекса да разпитам подробно...

Славе, не свалям повече, но като почна трета с всички екстри не знам дали няма да кача даже  Rolling Eyes 
Орелия, за първи път някой ми казва, че съм гърчавелка Laughing Blush

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:28 от Fancy N

# 316
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА

минавам само да ви пожелая лека нощ и утре всички с поне -1 кг да сме Peace Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
лека от мен Heart Eyes Heart Eyes

babydust7 babydust7

Лека и от мен  love001

# 317
Пилито мерси !  Peace Дано да си отшуми......
Видях ви снимкитеееее! Супер сте!   bouquet Hug  bouquet
Нямам търпение за утрешния ПЗ вечееее!  Whistling Whistling Laughing
Иначе май раносметката е ,че по време на П нищо не свалих........  newsm78

# 318
  • София/Осло
славеееееееее Flutter
бъги- имах ..нагоре...ама това е друга история  Laughing
фолиандър- лека, ориснице  Heart Eyes

# 319
Много  Heart Eyes на всички Дюканки!
  bouquet

... днес си чаках книгата, ама не дойде Rage
  Wink и утре е ден Simple Smile)
rivela Снимки?  Rolling Eyes
фолиандър- лека, ориснице  Heart Eyes
Фоли ли е това? И така, както минава, на къде отива  Wink Да се върне , да тупне и мен, че укъснях  Confused

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:40 от baci

# 320
haleeva скарата е фантастична от 2 дена все си меткам разни месища на нея,с нея се размразявам дори продуктите Mr. Green
Перлеее  love001 24 а,аз след нЕкой ден ШЪ ставам на 24 +3 -по твойта аритметика Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:47 от rivela

# 321
Дивана, привет Hug
Няма да е много удачно да направиш 9 дни на протеини, много са , според мен. По-добре опитай да ги редуваш по друг начин до сряда, така че да си на ПЗ в желаните дни. За предпочитане е  ПЗ да са ти повече, отколкото П, няма да е фатално  bouquet

Привет, Фоли. Привет и на всички момичета. Малко се бухам в темата без да съм изчела всичко, но сте винаги в сърцето ми Hug Честит рожден ден на Перла. Сега отивам да гледам снимки, ако албумът е отключен.

И на мен хич не ми се ядат само протеини 9 дни, но пък като знам в австрийските манджи как бухат захар се чудя дали въобще ще сервират нещо режимно там. И вътрешно съм се приготвила за някое прегрешенийце от немай къде. Може би ще направя два ПЗ дни, сега в събота и неделя, после 3 протеинови и от четвъртък до неделя - каквото тиролските готвачи дадат.

# 322
Стара Загора, видях ви, много сте хубави, а пътешественичките - много ви завиждаааам!
От днешните постове разбирам, че можело рак да се хване ooooh!Човекът 30 години предписва режима и сигурно щеше да се разбере.Да не се обижда дамата, която пусна въпроса, ама вече ми иде  #2gunfireИма - няма и дойде някой да ни стресира с някаква теория.Ще ме прощавате, ама съм дълбоко възмутена - не е този форум мястото да се обсъжда тази тема, в смисъл, че не сме ние тези, които ще решим проблема и ми е страшно неприятно да ми се побутва подобна информация.От месеци съм на режима и сега цяла нощ няма да спя, защото ми е гадно - ами имам 2 малки деца.Не дай Боже да му се случи на човек подобно нещо, ама последната му грижа ще е дали е дебел и какво яде, за да оживее.А знаете ли, че по последни изследвания се е установило, че кислорода ни убива-разрушава клетките.Хайде сега, който иска да се пази да спре да диша.
На всички пожелавам много здраве и дълголетие Hug

# 323
Славе,празнувам,ама надничам и тук. PeaceБез вас купонът ми не е пълен Hug Hug
Фенси,много вкусна торта.Хапнах си от нея без ръце/Фоли така каза/ Embarassedи аз слушам Rolling Eyes
Боби,благодаря за поздравите! Hug
Старозагорки и Вещи супер сте! Hug Hug
Ривела,  love001
Деата ,ич мъ не е срам само Убави Ора сме се родили днес hahaha Joy Joy
Айде отивам на купона па шЪ дода пак Hug Hug
Дивана, bowuu bowuu Hug Hug

# 324
Боби, напълно съм съгласна с теб!  HugОсвен това, като се спуска такава меко казано неприятна за окото информация е хубаво да е проверена, а не да ни питат ние какво мислим по въпроса. След като дамата има подобни опасения, да не спазва този режим на хранене, но нека не пречи и на другите да го спазват, ако така са решили!
Деата, Фенси, наместих се... HugЩе я видим и мойта каква ще е!
Славе, Пилито,   bouquet!
Перле-палавнице, не можеш без нас, ей! И ние без теб, да знаеш! Hug
Аз отивам да се опитвам да уча малкия сам да заспива...Останах без ръце - аз позаслабнах, той понадундя...
Лека нощ, мили дюканеси! Heart Eyes

# 325
Бачиии, утре да го няма килотооо babydust7
Перле, ама ти заряза гостито ли заради нас, лелее, ние сме най-важните, -) Hug
Боби, спи си спокойно, хич не го мисли. Hug
Марини  Hug
Дивана  newsm10
Е сега вече, лека newsm46

# 326
ФОЛИ -  - аз имам само 3-4 килца, но с тях или без тях не изглеждам въобще дебела.   ....така, че теорията ти за мъжът ми не пасва    bouquet

# 327
Вещи благодаря ти много ,че си ме добавила в табличката, но моля те да поправиш датата.аз стартирах с ударния на 18.03/107кг/сега 100кг.Благодаря ти предварително.

# 328
Бачиии, утре да го няма килотооо babydust7
Joy Joy Може ле да го няма 61-вото  newsm78

# 329
  • София
Добра нощ на всички. Много сте писали, няма изчитане  ooooh! Все пак изчетох, но вече нямам сили за писане...

Перлата, Честит рождения ден, то утре стана, ама нищо  Embarassed

Sun, 2в1, Орелия, указанията ви за работа с желатин са сложени на блогосайта в полезна информация - нямате против, нали? Имаше още едни указания, но бяха съвсем телеграфни и не съм ги сложила  Embarassed

haleeva, благодаря за комплимента   Embarassed

Минутки за реклама: Момичета, тез дни в блогосайта има нови екзотични рецепти - Кри се е счупила да вкарва. И няколко коментара от тази и/или предната тема са пренесени в Полезна информация.

Общи условия

Активация на акаунт