Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 340
  • 951
  •   1
Отговори
# 300
Дивана, привет Hug
Няма да е много удачно да направиш 9 дни на протеини, много са , според мен. По-добре опитай да ги редуваш по друг начин до сряда, така че да си на ПЗ в желаните дни. За предпочитане е  ПЗ да са ти повече, отколкото П, няма да е фатално  bouquet

# 301
Старозагорки, много сте палави, бре! Плам в очите и блясък в косите...И Вещи, пак грее...

Къде ги гледате тея снимки бре?  newsm78

# 302
ехо, сами ли Ше си гледате снимките smile3515

# 303
  • София/Осло
марини, все забравям днес да ти кажа, че има място за твойто дупе до мойто на пейката на 3-та  Hug въпреки че аз съм 2 1/2.....дано да ти е по-успешна от моята  Wink
славке- аз ачкам всяка сутрин  bowuu нямам пропуск

# 304
ехо, сами ли Ше си гледате снимките smile3515
в албума са снимките- стр.22-23  Wink  И въобще не ми е ясно защо се пльоснаха там, а не накрая  Rolling Eyes

марини, айде идвай! Heart Eyes Hug То и  аз съм 2 и 1/2, но от утре почвам както си трябва, пък да видим  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 21:52 от Fancy N

# 305
  • София/Осло
Апнали сте гледам заралийки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 306
бъги- душко, мойта 3 фаза в момента е 2 1/2  newsm78....нещо ми е по-лесно така да карам....3 или 4 п и 3 или 4 всичко  Laughing
Simple Smile Имаш ли някаква промяна в теглото при този ритъм? Аз започнах 3-та фаза много стриктно, но продължих да свалям горе долу със същото темпо като във втора фаза. Та реших да не съм от най-стриктните. Миналата седмица на срещата Вещи даже каза, че ми се виждали кокаляците по гърба Grinning

Мамица, ти просто изби рибата Simple Smile Голяма веселячка си, момиче!

# 307
Ей , красавици, много сте хубави беее, пу, пу. С грейнали усмивки, папкате Дюкански мръвки.  Hug Hug Hug

# 308
  • софия
Деатааа,знаех си аз ,че ти си от печените,а не от запечените! hahaha
Фенсииииии,много сте хубави! smile3521А ти от януари до сега,направо си се стопила. ShockedОще ли си сваляла и в трета фаза?
Сватееее,успешна ти трета фаза! newsm51
Ривелкаааа,котето ти направо ме побърква! hahaha
Лека нощ и разтоварваща сутрин! tooth

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:31 от slave

# 309
А , видях ви  снимките newsm44
Всички сте много готини- нежни и прекрасни-Авана, Дорис, Евче, Теси, Бубето, Марила, ,Пиглет, Сузана и Фенси- HugВещи HugСвидничка HugПираня Hug

slave ми то кОто твойто аватарче Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:11 от rivela

# 310
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Видях виииииии  Hug Hug голяма разлика намирам и у трите -Вещи, Сузана и фанси... Фенси я харесвам повече с бузки... Embarassed Embarassed Фенси - много си слаба бееееееее.... Rolling Eyes EmbarassedА Вещи и Сузи в сегашния им вид...Идеални!! Свидничка, ти откъде пътува? Rolling Eyes пираня   bouquet  а Велинчето, що не се вижда, не иска ли?  newsm78 Супер сте!
Обсъдихте ли Юлската всенародна среща??Вещи, разпредели ли задачите?

# 311
  • София
Добър ви вечер, сладурки  Hug
mariaidИмах такъв проблем, малко след второто ми раждане - помогна ми Масту, маз Peace
Аз досега не съм си взимала калмацин, ама ще ми се наложи вече - сутринта такава крампа ме сви, че ....И на изследвания, ще си се явявам...
Марини-успешна ти трета фаза   bouquet
Лека ви вечер,  Hug  Heart Eyes

# 312
Ей, много сте хубави бре, Фенси, ма ти си направо гърчавелка, браво!  bouquet
Сузана, Пираня - готини сте много! Peace
Свидничка какво чини там Joy
Вещи, завиждам ти абсолютно злостно за фотогеничността Twisted Evil Hug

# 313
  • София
Днес живущите в София имат празник и се спотайват  Mr. Green Laughing
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=239812
Софиянци, честит празник   bouquet

То голям празник, няма що. Става все по-пренаселено и по-мръсно. Искам да живея в малко и китно градче, изобщо ако са останали такива.
Цитат
Странно Дамаянти нещо се загуби
Кво нема да се загуби, с тая нова скара...Само ни пусна чивията и сега си лапа сама вкусотиите  Close
Абиии-кръстнице сетих се кой ееее, дори повече ми харесва.
Мама на Кики ти уби вожда с този резултат. #Crazy
Забравих да кажа добър вечер. Нали съм възпитана...
Цитат
Напоследък, когато имам време все тая тема чета и ми направи впечатление, че с някакви кодове все си говорите, ще се престраша все пак да питам  , какви са тия пейки на седмички, осмички 
И какви месечинки все си честитите 
  Амидала   Joy Joy Joy
Духи честито.
Вещи  тенк ю за корекциЙката.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 23:49 от haleeva

# 314
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА

минавам само да ви пожелая лека нощ и утре всички с поне -1 кг да сме Peace Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
лека от мен Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт