Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 234
  • 951
  •   1
Отговори
# 675
КукУки предлагам да се обединим срещу Ривела - ко ше каеш ???  gydi
П.П. Лека и на теб Сънче !!!

# 676
КукУки предлагам да се обединим срещу Ривела - ко ше каеш ???  gydi
Абе, ще ти дойде на тебе акъла. Онази направо ще я пращам да си пазарува зъбки

оттук  newsm48

# 677
 GrinningИскам да ви споделя - мъжа ми имаше много болести, наднормено тегло 30 кг.  , сънна апнея, високо кръвно, сърце, но най го мъчеше подаграта.  Когато започнах да отслабвам по Дюкан , бяхме в отпуска и каквото си приготвях за мен това ядеше и той, започна да отслабва, хареса му и продалжи с мен. При височина 170 беше 100 кг. Сега е 70кг. напълно в норма с много енергия и най важното здрав. Не се задушава вече нощем, кръвното му е нормално, няма и следа от подаграта, а лекарите бяха му забранили месо. Сега се чуди, как е носел всеки ден със себе си такав товар.  Дюкан го спаси. А вие с този саит и информация спасявате много очаяни и предали се жени.

# 678
  • София
Така, прегледах си постовете, и честно казано не смятам, че съм нападнала Мамица, просто мислех съвсем сериозно, че тя се шегува.Все пак темата с триците сме я предъвквали толкова много пъти....А тя го възприе в съвсем друг аспект...
Официално се извинявам на Мамица  bouquet
Геци, Куки накрая да не го отнесе той http://images.villagevoice.com/issues/0345/winter6.jpg

# 679
КуКуки - гениална сииииии !!!  Big Ups Пиленце - недей така мила  Praynig Ко е виновен той, че е толкова готин !!!  newsm03
Чао ви милички - получих си дозата петъчен душевен оргазъм и се махам !!! Трябва да излизам - обещавам да не прегрешавам с нищо нережимно !!! Честна Дюканска !!!
Целувам вииии !!!  Heart Eyes

# 680
  • Universe
Някой от Пловдив би ли могъл да ми каже дали е виждал тези дни в и в кой магазин сирене Лайт на Маджаров.Много ми се яде от него - не обичам свежо, тофу и т.н.
Sun - лека и красива, до утре
ДУЛЦИНЕЯ,

# 681
Пиле, извинена си.
Аз се извинявам, че реагирах така и си позволих да съм толкова докачлива.
Всичко е на ред.   superuu

# 682
  • София
Мамицеsmile3525

# 683
  • UK
  Здравейте и от мен! Днес си дойдох от Ст. Загора и от 3 часа си наваксвам с четенето. То не бяха болести, паразити и рак. Мисля, че всеки трябва да пуска публикации, съдържащи инфо само според компетенциите си. Много се издразних на тези простотии за паразитите и рака, направо си захапах задника от яд. Close
  Срещата ни беше изключително приятна, съжалявам, че Росченка не беше, нали е старозагорка. Много бързо мина Друг път трябва да се събираме от обяд, че да има повече време Simple Smile
  Утре ще се меря официално, че за една седмица на гости много ядене беше.... дано сутринта да ме обича кантара.
  Сънче, стискам палци
  Момичета от Ст. Загора, радвам се, че се запознахме и специални благодарности на Велинчето за триците Grinning

# 684
Извини ме и мен, но мислех, че е шега. Ето http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0 … 0%BD%D0%BA%D0%B8/

# 685
  • София
Привет отново и от мен!

Лелее....толкова сте изписали, че не мога да прочета.  ooooh!

Благодаря на всички за топлото посрещане!   bouquet

tzvety roussimova - относно кърменето - за съжаление през 4 месец бебка отказа да суче, 2 месеца цедих и когато влезна в 6 му се видя края.  Sad Не бих рискувала с Дюкан, даже и този за кърмачки, ако още кърмех.  Peace

Mamica - Преди 2 дена мъжът ми ми купи овесени трици от магазина на Цар Борис III, което е публикуван на първа страница. И овесени и пшенични.  Mr. Green Аз в Пикадилито в CCS днес специално се загледах дали има - имаше само пшенични, но не и овесени.  Thinking

Тъй като много момичета се оплакват от проблеми с ходенето до WC ще споделя нещо. Преди раждането вместо клизма, а и при проблеми през първите дни ми препоръчaха едни свещички EvaQ (действат още при първите 5 мин). Така и не прибягнах до тях, но момичета от отчетните бяха споделили, че са доволни.  Peace Разбира се може вече да сте обсъждали тези свещички, съжалявам, ако се повтарям.

Ааа...относно негативните ефекти на режима ...ефектът с готвенето определено се прояви при мен.  Joy Днес колко се въртях около печката - то не бяха кексове, пилешко, бъркани яйца, крем. И в този ред на мисли ще помоля за съвет. Аз съм мноооого зле в готвенето, ама много и за първи път се срещнах с желатина.  Rolling Eyes Май не беше много успешна тази среща обаче.  Joy Та на въпроса - как го приготвяте желатина за млечния крем? В колко вода го разтваряте (пакетче и половина в 750гр ли??), след като се разтвори на водна баня веднага ли го слагате към сместа или го оставяте да изстине? Кремчето ми стана много вкусно, но много точно, по-скоро като пюре и грам не се желира.... Mr. Green

# 686
Май не беше много успешна тази среща обаче.  Joy Та на въпроса - как го приготвяте желатина за млечния крем? В колко вода го разтваряте (пакетче и половина в 750гр ли??), след като се разтвори на водна баня веднага ли го слагате към сместа или го оставяте да изстине? Кремчето ми стана много вкусно, но много точно, по-скоро като пюре и грам не се желира.... Mr. Green

Разтваря се в половин кафена чаша вода  Laughing
Ето ти тема с подробности http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108793.msg1960207#msg1960207

# 687
Не съм повярвала и за момент, че Мамица е сериозна и пак си се заливам от смях - ама то на чужд гръб...и още не вярвам Laughing

# 688
  • София
Лелеее....аз вЕрно съм се оляла... Laughing hahaha Leo мерси, отивам да прегледам темата. На пакетчето на д-р Йоткер нали пише 1 пакетче да се разтвори в 500 мл вода и аз чинно изпълнявам.... Joy

# 689
Лелеее....аз вЕрно съм се оляла... Laughing hahaha Leo мерси, отивам да прегледам темата. На пакетчето на д-р Йоткер нали пише 1 пакетче да се разтвори в 500 мл вода и аз чинно изпълнявам.... Joy

Много  тъпо е написано и много се бъркат. Има се предвид, че желира толкова течност  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт