Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 223
  • 951
  •   1
Отговори
# 690
Малее нямат изчитане тези страници, но успях Whistling

Весел уикенд и лека вечер на всички дюканки...  Simple Smile

Sun миличка специално за теб  newsm51 , нека всички позитивни сили да бъдат с теб и семейството ти.  Hug

# 691
  • Пловдив
Тъй като от мен тръгна всичко и аз се извинявам на Мамица. Просто толкова често се задаваше този въпрос, че отговорих на него още в първия пост с големи цветни букви. И като започнем да се шегуваме за режима това е първият въпрос, който се задава. Съжалявам, но наистина помислих, че става въпрос отново за това   bouquet 

# 692
Така, да кажа на Варненки,че в Макаото във Виница има овесени трици и големи и малки опаковки.............ама аз нали си поръчах от София......... Whistling те затова и се появиха де........... Mr. Green

Sun Стискам ти палци!

Перле Купонджийке,що така плахо надникна? Hug

За желатина и за го направих първият път в 500 мл. вода както пишеше на опаковката и стана направо......БЛЯК  Sick и чак сега разбирам,че не се правело така...........ха ха много съм зле Crazy

# 693
  • София/Осло
Четох....
и си мисля , щом мамица се обижда ......за моите глупости колко ли народ ме псува  ooooh!

# 694
О! Момичета.... Голяма каша.  ooooh! Лягам да спя. Утрото е по-мъдро от вечерта.
deata Я, марш в креватчето newsm46 С теб ще се разправям друг път Rolling Eyes Wink

# 695
  • София
Лелеее....аз вЕрно съм се оляла... Laughing hahaha Leo мерси, отивам да прегледам темата. На пакетчето на д-р Йоткер нали пише 1 пакетче да се разтвори в 500 мл вода и аз чинно изпълнявам.... Joy
Не знам какво са имали в предвид, ама и аз така го разбирах. Като една първокласна готвачка и сладкарка го направих като Ивон. Ама моя желатин стана на топчета различна големина и некакво рехаво млекце. Изадох го, разбира се, почти хрупайки желатина  Joy и си викам: Кво пък толкова му харесват на тоя крем? После след разясненията стана супер. Ама ме беше срам да питам по-рано. Чаках друг да се изложи.

Деатке  Hug аз не.

# 696
Ей, слаба ракия сте тая вечер със забавленията, я колко народ е на балкончето и чака ли, чака... Party Аз ви показвам двама мои любимци и бягам при моя си Heart Eyes
този и  този

Лека и отслабваща, радвам се, че няма сърдити Hug

# 697
  • София/Осло
халееваHug ма ти си от мойта кръв затуй ме разбираш
И май ще послушам бачи, и ще ходя да положа, за да не ми тегли ушите.....но ще забера онуй докторче дето фанси го пусна  Joy Joy Joy

# 698
Ей,да вземе да ми се скапе нета на купона ooooh! tantrum tantrum tantrum tantrum smile3511 smile3511Гадост,ама аз имам от вчерашните smile3534 smile3534 smile3534
Нема па да ви показвам нищо вече smile3516 smile3516щом ма питате ,дали съм взела гащите на комшийката Crossing Arms Whistling Whistling Whistling hahaha Joy Joy
Тъкмо дойдох и всички изчезнахте newsm78 ooooh! ooooh!Я да идвате NaughtyАз с кой шЪ си говоря?Май шЪ почнЪ сама newsm78 hahaha Joy Joy
Е,тогава лека нощ!И аз шЪ спЪ. newsm46 smile3524

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 00:34 от perlata

# 699
Муцунки, много ми липсвахте, но при мен голяма каша  Sad
Режимна съм от всякъде, и да не ме забравите, ще се отчета утре сутрин  Grinning
Сън  Praynig
Боже, вчера бях на 2-ра стр., сега едва гледам  ooooh! Уж четох, ама много ми се спи.
Желая ви лека, отслабваща вечер  Heart Eyes

# 700
Перле, Честит Рожден ден на 2 патерици! Поздрави и подаръци важат до 3 дни, нали?  Hug Аз снощи влязох за  да ти честитя най-напред и така се разпалих по снимките, че тА забраЙх!  Embarassed
 newsm51 Бъди жива и здрава, много обичана и много . . . събличана!  hahaha Никога не загубвай младежкия си дух и вид, чувството си за хумор и добрите хора около себе си!  Hug
Марини, честито! Мъжко момиче си ти! Браво за успеха и упоритостта! Бяха достойно възнаградени-изглеждаш пърфект!  Hug И цАлИФки за адашчето!
ПилИтУ и МамицЪ!   friendship КО сА обяснИхти! И двете сте мноооо готЕни!  Hug
Сънче, балгодаря ти за пореден път за загрижеността! Бебчо-Дребчо е добре вече! Дано и при теб всичко се подреди както трябва  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

П.С. Някой знае ли защо ми зачезват лентичките от време на време? Някаква давност ли имат, срок на годност ли, що ли?

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 02:17 от spasdidi

# 701
Здравейте,

Може ли и аз да се присъединя. Бебето ми вече ходи, а килцата си седят. Не влизам в нищо от преди бременността Sad.
В момента нашият кантар ме изкарва 72 кг (обаче имам съмнения, че мери по-ниско). Целта ми е до юли да стигна 60 кг(толкова ме изкарва и калкулатора). В дългосрочен план бих искала да съм около 55-56.
Та реших да започна от утре.

Желая на всички ви успех в борбата   bouquet

# 702
 LaughingГледам Сузанката на балкон и.... рекох да я преваря в кафето Simple Smile)

КТВ, здравей! Хайде на хорцето, ама до край  Flutter Чака те едно голямо пазаруване, готвене, ядене и ... чатене  Joy
Деатка, колко много послушно си било newsm78 Изненада ме newsm53. Ух, ама рано станах  ooooh!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 06:02 от baci

# 703
  • София
Добро утро, момичета! Слънчев и усмихнат уикенд ви пожелавам!
КатеДжин Hug, разказвай за срещата с Джини! Тя напоследък се изхитри и не влиза често, та хия не я знаем какви ги върши  Laughing
Пак сме разчепквали въпроса с подсладителите. Ами аз не знам дали преди не съм яла повече подсладител от сега newsm78 Като се замислим колко по-евтин е подсладителя от захарта, дали производителите на сладкиши, безалкохолни и прочие сладости не ползват подсладител? И какъв е техния подсладител newsm78 Така че и аз като Мамица съм си казала - да смъкна, да си приключа третата фаза и няма и да близна степчета, подсладители и такива подобни вредности. Да не говорим, че наднорменото ми тегло можеше да ме умори доста по-бързо от подсладителя.
О, Русенки ще се виждата днес! Да се наговорите, момичета  Laughing  lalalala
Аби Hug, не се кахъри толкова за шоколада, не посипвай главата си с пепел!  Joy Всеки има акъл и може сам да прецени да го яде или не. Пък има и доста момичета в трета фаза, дето вместо да се нахвърляме на разни нережимности, можем да си го направим. Само трябва да намаля пропорциите, щото съм от тез, дето без нищо могат, ама не се спират до една купичка. Embarassed Аз затова вече не правя крем без карамел  Embarassed
А по повод на какаото - доста е въглехидратно. В първата книга, която за мен е еталон, няма какао. То се е появило в по-късен етап на преработване на режима, да е по-приемлив за масата, пък и за кетъринг фирмата на Дюкан-син.  Peace
Доби, не знам дали обикновения зелен чай разхлабва  newsm78 но можеш да го пиеш с литри!
Публикувам, следва продължение....

# 704
Добро утро, мили дюканки!
Бачи е сервирала кафенцето и сядам  кеф да си го пийна. Благодаря мила! newsm51
Едни дебати снощи, едно недоразумение е станало май! но да ви кажа: Всички сте ценни! Стават грешки!Мамица - никъде не мърдай, стой си при нас! Hug
За пустия подсладител - ми то има ли нещо 100% безвредно? Ми, май НЕ! Така, че едно махаш, друго почваш да употребяваш ... но кво да се прави! За мен е важен очевадния резултат, че най-после ЯМ, а ОТСЛАБВАМ!
Хайде ставам да видя домочадието, че на обед бягам към Варна, за срещата!Нямам търпение! Hug Hug Hug
Чао, мили! Сваляйте, яжте, не се ядосвайте, усмихнете се широко, слънцето греее силно днес!   Nature Sunny newsm51
Как можах да забравя, днес правя 3 месеца с мюсю Дюки!
Отчета е: - 14кг, вече съм 71 кг.
Талия: - 8 см.
Ханш: - 12 см.
Бедро: - 5 см. Това е!
Вещи за другата тема, може да ме коригираш! Благодаря! newsm51

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 08:36 от Mimi_Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт