Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 237
  • 951
  •   1
Отговори
# 660
Лео, мъж ми гледа, моля те- тези момчета много самотни изглеждат  Heart Eyes
Мъжа ми вика, -пишела нашта, я виж какви снимки си разменят . И аз като невинна овчица  newsm03 Innocent

Joy Joy Да му пуснем нещо и на него да не скучае

# 661
Не можах да схвана шегата. Кажете ми моля, за да се спукам от хилеж и аз.
Попитах, защото си мисля, че са млени овесени ядки. А не са ли?
Не са Търся една публикация, да ти я пусна  Wink

# 662
Лео, мъж ми гледа, моля те- тези момчета много самотни изглеждат  Heart Eyes
Мъжа ми вика, -пишела нашта, я виж какви снимки си разменят . И аз като невинна овчица  newsm03 Innocent

Joy Joy Да му пуснем нещо и на него да не скучае

А неее, без такива.  Naughty Тея медузи не ги ща! Мъж ми само мен шъ пипа  Naughty  Laughing Laughing Laughing Laughing Той само ме бъзика-уж форум, уж туй-а пък взе за мъже говориш! Взе да се съмнява нещо  Mr. Green
Дай те мъже бе-не че моя не ми стига, но очите да си изплакна  Hug Ох, ще си лягам  Mr. Green   luvbedАйде, че могат и деца да четат.
Към положителните стани на режима добавям: спря да ми пада косата  Mr. Green Mr. Green

# 663
  • Universe
newsm78 newsm78 newsm78   Хора, къде се губи Цомбето   - вероятно спортува  hahaha
Ами Наирянката  Sad - само в рецептите се мярва.   Я да я подлъжем малко  Hug
Лео,благодаря за цветето - от мен и още нещо  Wink - ама по-софт, че не сме сложили червените точки

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 22:06 от lenny_pld

# 664
добър вечер момичета Hug Hug Hug Hug Hug

нямам какво да напиша,освен че тичам напред ,назад и нямам много време да чета Sad
липсвате ми и определено човек като чете ,му се отразява перфектно--и си поддържа режима и ,духа и ........

Честито на отслабналите,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

лека вечер от мен  Hug Hug Hug Hug
и утре всички да сме с минусче Heart Eyes

# 665
Ривела, благодаря ти, мила!  Hug  Heart Eyes
Буги, благодаря и на теб, душа! Успех ю, миличка! Дано се похвалим всички от подклуба на клуба със здрави бебчета още през тази и началото на следващата година!  Hug Heart Eyes
КремиHug Heart Eyes Ако знаеш колко ми е криво, че няма да мога да отида да се видя с Дори и да ги видя на сцена тази вечер. А толкова отдавна ги чакам да дойдат в Русе!  newsm45
ФенсиHug Heart Eyes

# 666
Сънче Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

а,дано Hug

в интерес на истината,откакто съм на този режим,се чувствам супер трудоспособна,не се изморявам
имам доста енергия

проблема с омазняването на косата -си седи ,обаче
обрива ми позавехна-единия ,а другия съвсем се скри
трети нямам и слава богу

# 667
Mi_Lady, може, аз му казвам яйца по панагюрски  Peace
А на приятелката ми сина й им вика  "ония яйца, дето не са по български"  hahaha

Добър вечер значи,
ей много го обичам тоя петък вечер, пак ще точа лиги над клавиатурата...ех, ех...  Embarassed
Пилитоооо  Hug тоя батко Гибсън най-много го тачим... и не само щото има остров... Геци, долу лапите!
Халеева я гледам се гласи да живее с орлите... Кой ща трае толкоз време, ма оооооуууууу Stuck Out Tongue Winking Eye
Хрисула, де се губиш, сладурке?  Hug
Ааа, Мамица, не давам да мърдаш оттук. Heart Eyes
Сънче, дано по-бързо всичко при теб се оправи. Praynig
Аби, Бачи, Славе  Hug

# 668
http://i194.photobucket.com/albums/z320/smartchick44/Sexy%20Men/SexyMan4.jpg
За лека нощ

+18

# 669
КукУки - как ще се разбираме с тебе , не знам !!!  newsm12 Трябва нещо консенсус  да мислим !!!  newsm51
Сънче - с тебе съм, мила !!!  Hug  spoko

# 670
http://i194.photobucket.com/albums/z320/smartchick44/Sexy%20Men/SexyMan4.jpg
Мамицеее връщай сА при нас   love001

+18

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 22:19 от rivela

# 671
КукУки - как ще се разбираме с тебе , не знам !!!  newsm12 Трябва нещо консенсус  да мислим !!!  newsm51
Ти ще го гледаш с десното око, аз с левото /оти не можем да мижим с него/ Peace

Ривела, а може ли с третия леко да станем на кълбетия?!?  newsm78

# 672
Ти ще го гледаш с десното око, аз с левото /оти не можем да мижим с него/ Peace

Ривела, а може ли с третия леко да станем на кълбетия?!?  newsm78
Цък,ШЕ го караме кОто българския политик- Зимам и не съм аз rotfImao rotfImao rotfImao

# 673
  • София
Даниа Hug, честити 10 месеца с режима! Да си все такава готина и слаба! smile3525
Мамице, много ме кефиш днес с всичките си постове  bouquet
Марини  Hug преди това и аз не ядях хляб, но сега ми се услажда. По филийка на ден си хапвам, най-често за междинна закуска.  bouquet
Хич не обичам капацитети, които се изживяват като ангели хранители, влизат тук и си постват съветите, без някой да ги е искал. ... най-малкото - големи хора сме поинтересували сме се - препдолага се
smile3501 newsm10
Стигнах до тук и реших да публикувам, защото малчо ме гони да четем приказки. И какво да видя - нахвърлили сте се върху Мамица като гладни хиени. Абре момичета, нали не ходим гладни, уж  newsm78 и сме изгонили от нас всички агресии  newsm78 Не виждам какъв е приблема, ако на някой не му се отговаря - да не го прави. Все ще се намери друг, който да отговори, без да обижда и без да прави разни квалификации. Напоследък имам чуствотото, че забравяме за какво сме се събрали.
Искам само да добавя, че има отблъснати от отношението момичета, които избягват да пишат поради това. И се консултират на ЛС.   Peace
Когато засегнем някого, после и от сто кладенеца вода да донесем, няма да поправим нещата.
Не знам как се е развил този проблем с Мамица, защото  съм доста назад. Поради това се извинявам, ако нещо съм пропуснала и съм дала неправилна оценка.

# 674
Мънки, Куки, Геци75, благодаря ви, сладки!  Hug Heart Eyes

Лека нощ и сладки сънища от мен на всички!  Kissing Heart
Чувствам се като изцеден лимон и отивам да си лягам. Дано пък и да успея да поспя!  1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт